Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вирощування зеленої цибулі в будь-якому (навіть підвальному) опалювальному приміщенні цілий рік можливо

Куди можна вкладати гроші - це не складне питання!
Якщо Ви хочете постійно забезпечувати собі високі доходи, вигідно вкладати гроші шляхом використання простого опалювального (навіть підвального) приміщення, то ми можемо Вам виготовити спеціальне обладнання для промислового вирощування в тому числі зеленого лука.
Собівартість очищеного зеленої цибулі, вирощеного за нашою технологією і на нашому обладнанні - до 35 рублів за один кілограм, у той час як на споживчому ринку продажна ціна близько 150-200 рублів.
Така ж ефективність використання невеликого приміщення, наприклад, 16,0 квадратних метрів?
Так сталося, що наш малий зал дослідної станції має площу 17,0 квадратних метрів і висоту стель 3,0 метра. У цьому приміщенні легко встановлюються три чотириярусні пристінних модуля із загальною кількістю ярусів - 12 штук. В процесі відпрацювання технології ми легко отримували з кожного ярусу по 22 кілограми неочищеного зеленої цибулі, значить з 12 ярусів (при одночасному висіві) ця кількість становила не менше 260 кілограмів і це кожні 16 календарних діб.
При цьому зелена цибуля має відмінні смакові якості, має темно-зелений насичений колір і, головне, здатний зберігатися в будь-якому побутовому холодильнику до 12 діб.

Наша багаторічна практика і позитивні відгуки про нашому обладнанні дають підставу стверджувати про те, що нами досягнута успішна модернізація традиційного способу гідропонного вирощування рослин, адаптована до кліматичних умов Росії і досить високими цінами на електроенергію і тепло.

Самостійне вигідне вкладення грошей при використанні простого опалювального, навіть підвального приміщення можливо. Самостійне вигідне вкладення грошей при використанні простого опалювального, навіть підвального приміщення можливо

Така ж ефективність використання невеликого приміщення, наприклад, 16,0 квадратних метрів?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама