Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Магомед Османов очолив адміністрацію Ухти «БНК

Сьогодні на позачерговому засіданні Ради Ухти депутати обрали новим керівником міської адміністрації Магомеда Османова, до цього обіймав посаду першого віце-мера Сиктивкара. Як повідомили БНК в Раді Ухти, за кандидатуру Магомеда Османова одноголосно проголосували всі 19 присутніх депутатів. Новий мер Ухти приступить до роботи з 9 серпня. Сьогодні на позачерговому засіданні Ради Ухти депутати обрали новим керівником міської адміністрації Магомеда Османова, до цього обіймав посаду першого віце-мера Сиктивкара

Фото Миколи Антонівського

За підсумками конкурсу на розгляд депутатського корпусу Ухти було винесено п'ять кандидатур на пост мера: директор похоронного бюро МУП «Ритуал» Володимир Сурані, гендиректор ТОВ «Холдинг-буд» Василь Козлов, перший заступник голови адміністрації Сиктивкара Магомед Османов, безробітний Єгор Русский, а також муніципальна службовка з Усинска Ольга Іваничева.

Для перемоги кандидатам потрібно було набрати більше половини голосів від встановленого числа депутатів. В результаті новим керівником адміністрації Ухти був обраний Магомед Османов, за якого проголосували всі 19 присутніх депутатів.

Як пояснили БНК в Раді Ухти, контракт з Магомедом Османовим буде підписаний 9 серпня на термін дії повноважень депутатського корпусу, тобто до 2020 року. До роботи новий мер Ухти приступить також з 9 серпня.

Нагадаємо, вибори ухтинского градоначальника потрібні були в зв'язку з раптової відставкою колишнього мера Олександра Бусирева, який, не пропрацювавши на цій посаді і року, склав повноваження за власним бажанням.

Магомед Нурмагомедовіч Османов народився 18 квітня 1961 року в Республіці Дагестан.

Живе в Республіці Комі з 1984 року. Має дві вищі освіти.

18 років пропрацював в галузі житлово-комунального господарства. З 2008 по 2011 рік очолював одне з найбільших підприємств комунального господарства Республіки - ВАТ «Комі теплова компанія». З 2011 року - перший заступник голови адміністрації МО ГО «Сиктивкар» з питань житлово-комунального господарства, житлової політики, у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій, пожежної безпеки, надання транспортних послуг.

Три скликання обирався депутатом Ради муніципального освіти «Місто Сосногорск». За багаторічну сумлінну працю, успішне виконання виробничих завдань у 2010 році Османову М. Н.прісвоено почесне звання «Почесний працівник житлово-комунального господарства Росії». У 2013 році присвоєно Почесне звання Республіки Комі «Заслужений працівник Республіки Комі».

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама