Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Покроковий рецепт приготування котлет з індички на пару

  1. Кухонна техніка та інвентар:
  2. Якісне м'ясо індички має мати:
  3. покрокове приготування
  4. З чим подають
  5. Відеорецепт котлет з індички на пару
  6. Поради та рекомендації по приготуванню

Котлети - улюблене всіма блюдо родом з дитинства. Для мене немає нічого смачнішого картоплі-пюре з котлетою і солоним огірком. З появою дітей я стала замислюватися, як приготувати котлети максимально корисними і при цьому дуже смачними. Поекспериментувавши з різними видами м'яса і способами приготування, я зупинилася на дієтичних котлетах з індички на пару. Готувати їх швидко і просто, особливо коли є мультиварка або пароварка.

У котлетах з фаршу індички, приготованих на пару, зберігаються всі корисні речовини. До того ж, вони містять набагато менше калорій, ніж смажені котлети. Раджу приготувати ніжні котлетки з індички на пару для вашої дитини. У фарш можна додати різні овочі - це не тільки поліпшить зовнішній вигляд котлет, а й збагатить їх смак.

Кухонна техніка та інвентар:

  • пароварка (мультиварка);
  • блендер або м'ясорубка;
  • дошка обробна;
  • ніж;
  • миска;
  • ложка.

складові

Назва продуктуКількість

Індичка (філе) 500 г Цибуля ріпчаста (середній) 1 шт. Яйце 1 шт. Сир 180 г Сметана 1 ст. л. Манна крупа 2 ст. л. Сіль ½ ч. Л. без гірки Перець на кінчику ножа Рослинна олія для змащування форми ½ ч. л.

Якісне м'ясо індички має мати:

Так як ми готуємо котлети на пару для дитини, в фарш додаємо сир і сметану. Такі котлети будуть максимально корисними і для дорослих, і для дітей.

Сир рекомендується використовувати жирністю 5-9%. Якщо він має неоднорідну консистенцію, перед додаванням у фарш його потрібно перетерти через сито або збити в блендері.

покрокове приготування

  1. Для приготування фаршу філе індички промиваємо, витираємо паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматочки. Пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера.
    Котлети - улюблене всіма блюдо родом з дитинства
  2. Цибулю чистимо, промиваємо і подрібнюємо. У фарш додаємо цибулю, яйце, сир, сметану, манну крупу. Посипаємо сіллю, перцем. За бажанням можна додати ваші улюблені приправи, але вони не повинні мати різкий запах.
  3. Ретельно перемішуємо масу.
  4. Формуємо невеликі котлетки круглої або довгастої форми, за вашим бажанням.

    Щоб котлетна маса не прилипала до рук, їх необхідно періодично змочувати холодною водою.

  5. У чашу мультиварки наливаємо склянку води (в воду я теж додаю трохи пряних трав, наприклад майоран), наверх ставимо чашу-пароварку. Її необхідно злегка змастити олією, щоб котлети не прилипли.
  6. Викладаємо котлетки так, щоб між ними був простір для виходу пара. Включаємо режим «Варка на пару» і готуємо 20 хвилин.

Якщо ви використовуєте пароварку, то на нижній ярус можна викласти котлети, а на верхній - овочі. Наприклад, заморожену овочеву суміш, брокколі або спаржеву квасолю. За 20 хвилин у вас буде готово і основне блюдо, і гарнір. Котлети з індички на пару в пароварці з овочами стануть ідеальним обідом для любителів легкої дієтичної їжі, що стежать за своєю фігурою.

З чим подають

Котлети з фаршу індички на пару подають з овочевими салатом, гарніром з варених овочів. Також можна використовувати на гарнір макарони, картопляне пюре і різні каші. Якщо ви любите соуси - вибирайте грибний або томатний.

Відеорецепт котлет з індички на пару

Весь процес приготування котлет з індички на пару в мультиварці ви можете подивитися в цьому відео. Погодьтеся, котлетки виглядають дуже апетитно. До того ж на відео продемонстрований гарний варіант подачі страви.

Ніжні котлети з індички на пару в мультиварці / cutlets of turkey a couple

500 г філе індички (курячого філе)
1 невелика цибулина
1 яйце
180 г сиру
1 ст. ложка сметани
2 ст. ложки манної крупи
сіль
перець

Title of Composition and Recordings (Just A Minute 1);
Composer or Arranger (David Molyneux (PRS) & Ricci Hodgson (PRS));
Copyright Owner (De Wolfe)

PT2M25S

https://youtu.be/uGY3qcaTgzI

2016-12-05T14: 00: 13.000Z

Поради та рекомендації по приготуванню

  • Філе індички сухувато, тому для соковитості і ніжності котлет в фарш рекомендується додавати цибулю та інші овочі на ваш смак. Можна додати моркву, натерту на тертці, дрібно нарізаний болгарський різнокольоровий перець або кабачок, нашатковану капусту, подрібнену зелень петрушки.
  • У разі необхідності філе індички можна замінити курячим філе.
  • Якщо хочете приготувати більш ситний варіант котлет, для фаршу візьміть 50% м'яса індички і 50% свинини.
  • Замість філе можна використовувати м'ясо з стегна або гомілки індички.
  • Якщо у вас немає ні мультиварки, ні пароварки - не біда, можна приготувати не менш смачні котлети з індички в духовці .
  • Якщо ви готуєте котлети на дачі, де немає м'ясорубки або блендера, можна приготувати рубані котлети з індички , Подрібнивши м'ясо ножем.
  • Пароварку можна замінити каструлею з кришкою і друшляком.

Якщо ви приготували котлетки за цим рецептом і вони вам сподобалися, напишіть про це в коментарях. Також у нас на сайті є рецепти котлет з індички на сковороді і в мультиварці. Спробуйте приготувати, запевняю, ці страви стануть вашими фаворитами!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама