Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати Чайний гриб

  1. На що звернути увагу при виборі продавця:
  2. Хочу Чайний Гриб!

Друзі, сьогодні хочу познайомити вас зі своїм другом - Чайний гриб (або комбуча).

Якщо це поки небачений в вашому домі звір, дуже раджу придивитися до нього і прочитати пост до кінця. Можливо, ви знайдете серед його чудових властивостей ті, які допоможуть поліпшити ваше життя.

Настій чайного гриба має протизапальні властивості, антиоксидантами, сприяє профілактиці і лікуванню серцево-судинної системи, допомагає при проблемах з травленням і всіх інших випадках, пов'язаних з дисбалансом кишкової мікрофлори. І далі за списком:

• детоксикація печінки (я рекомендую використовувати настій чайного гриба і інші ферментовані продукти на своїй детокс-програму Йога & Детокс ™ )

• поліпшення функції підшлункової залози

• підвищення рівня енергії

• поліпшення настрою (допомагає при тривожності / депресії)

• допомога в засвоєнні поживних речовин

• допомога в зниженні надлишкової маси тіла

Крім первинної ферментації f1 (яка може відбуватися на чорному, зеленому чаї, кава або альтернатива - типу Ерба мате, гібіскус), можна урізноманітнити смак і зробити настій ще більш корисним при вторинної ферментації f2, наприклад, додаючи до нього дачні трави, листя, кропиви , квіти липи, ягоди - шипшину, чорниця ітд, фрукти - яблука, апельсин, лимон ітд. Це дасть неповторний смак і доп користь.

Незважаючи на те, що чайний гриб можна купити в інтернеті або взяти у друзів або сусідів, жоден з цих способів не може гарантувати якість культури. При виборі гриба необхідно бути впевненому в мікробному складі, співвідношенні дріжджів і бактерій, здоров'я зооглею (нерідкі випадки, коли гриб заражений пліснявою через неправильне догляду, проте проявляється це набагато пізніше).

Я рекомендую вибирати перевірену культуру чайного гриба у відповідальних «грібозаводчіков» зі знанням справи і процесів.

На що звернути увагу при виборі продавця:

1. Наявність сертифікатів. Якість чайного гриба може бути підтверджено сертифікатами відповідності і безпеки вживання в їжу. 99,9% продавців в інтернеті навіть не знають, що це таке) Якісну культуру знайти досить складно, велика частина заражена цвіллю або має неналежний рівень ph.

При отримання сертифікації зразки проходять дослідження на предмет їх безпеки вживання в їжу і можливості в принципі носити горду назву Чайний гриб, а не «небачений і небезпечний звір».

Для мене цей пункт є найважливішим при виборі. І хоча наявність сертифікату значно підвищує вартість грибний матки, у вас є гарантії і впевненість, що ви є щасливим володарем здорової культури на сторожі вашого здоров'я!

2. Життєздатна культура. Гриб повинен бути досить великий у діаметрі, чистий і товстий, щоб пережити «акліматизацію» при відділенні, час у дорозі і переселення.

3. Наявність стартера. Тобто рідного готового настою. Це допоможе йому при відділенні пристосувати до нових умов.

4. Продавець і його досвід. В СРСР проводилися серйозні дослідження про користь чайного гриба в 60-ті роки, після чого знання ці були забуті. Зараз мало хто розуміє навіщо і що взагалі робити з ЧГ. Майже вся культура, яка збереглася у бабусь, зіпсована через неправильне поводження. У США культуру почали досліджувати порівняно недавно - в 2000е, коли почав зростати інтерес до мікробіології і пробіотиків. Тому англійською мовою книг дуже багато, є навіть спеціальні курси (я закінчувала при Natural Gourmet Institute NY), є сертифікаційні курси на майстра-ферменталіста. Я ніколи в житті не куплю і не пораджу брати гриб у повних дилетантів в цій справі.

5. Інформація. Це, мабуть, один з найголовніших критеріїв! Заручіться підтримкою досвідченого ферменталіста. Сама культура стоїть скромно, бо гриб росте постійно, і сировину для його змісту при масовому розведенні обходиться не дорого. Але при відсутності навичок правильного змісту, вживання і різноманітного використання ви можете занапастити культуру, не отримати обіцяну користь від настою, стомився від рутини змісту і розпрощатися з грибівництва)

Хочу Чайний Гриб!

Хочу Чайний Гриб

Ферментовані продукти - це в першу чергу душевна кухня з розумінням справи, нюансів і процесу. Тому вибирайте однодумців які готові підтримати вас у цьому. Я з великим ентузіазмом ферментують дуже багато всього. І ділюся своїми експериментами з вами в цій групі Ферменторіум ! Буде багато всього цікавого - запрошуйте друзів і будьте активніше!

Деякий час назад я провела дослідження російського ринку і грібозаводчіков, провела спілкування з десятком самих «запеклих» і зрозуміла ... що традиція душевного ферментирование забута і її потрібно відроджувати! Мені вдалося знайти досвідченого партнера з Москві, яка займається вивченням і розведенням гриба вже 15 років. Нещодавно ми отримали сертифікат відповідності Євразійського митного союзу, що дозволяє легально поширювати культуру в Росії та СНД. В процесі - отримання висновку Інституту медико-біологічних проблем при Росавіакосмосі на наявну культуру.

Я рада порекомендувати якісну культуру в Москві і з доставкою по Росії і СНД і запропонувати підтримку, відповіді на питання, рецепти і відео в нашій групі Пробиотик-клуб « Ферменторіум «! замовлення культури тут , З усіх питань пишіть - vkontakte , facebook або на пошту [email protected]

_____________
З найкращими побажаннями
Юля

_____________   З найкращими побажаннями   Юля

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама