Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ТехноНІКОЛЬ Волгоград Ростов Астрахань Камишин

  1. ТехноНІКОЛЬ.
  2. ТехноНІКОЛЬ це

Компанія ТехноНІКОЛЬ є серйозним гравцем на європейському ринку рулонних бітумних і гідроізоляційних матеріалів. В каталозі матеріалів ви можете побачити продукцію компанії ТехноНІКОЛЬ:

ТехноНІКОЛЬ.

ТехноНІКОЛЬ була заснована в 1992 році.

Через рік відбулося відкриття першого офісу ТехноНІКОЛЬ в Москві. Компанія ТехноНІКОЛЬ запускає в 1994 р перше власне виробництво рулонних покрівельних матеріалів, на Виборзькому руберойдовому заводі.

Прийнято рішення про розвиток власної торгової мережі ТехноНІКОЛЬ. Відкриття першого регіонального торгового відділення в Санкт-Петербурзі.

Для розширення продуктової лінійки і задоволення зростаючого попиту в період з 1996 по 1999 Компанія ТехноНІКОЛЬ запускає нові заводи з виготовлення гідроізоляційних матеріалів. До кінця періоду Компанія має в своєму розпорядженні 5 виробничими майданчиками і 35 торговими відділеннями в різних регіонах РФ.

ТехноНІКОЛЬ виходить на ринок України і відкриває першу торгову відділення в Києві.

З 2000 по 2003 р Керівництво Компанії приймає рішення про розширення спектру продукції для будівельного ринку. Для освоєння перспективного сегмента скатної покрівлі «ТехноНІКОЛЬ» набуває перший закордонний завод Gargzdu MIDA (Литва) і запускає виробництво гнучкої черепиці .

під брендом ТЕХНО виходить серія теплоізоляційних матеріалів з кам'яної вати. Налагоджено випуск мастик, що дозволяє здійснювати комплексні поставки гідро- і теплоізоляційних матеріалів на об'єкти.

Налагоджено випуск мастик, що дозволяє здійснювати комплексні поставки гідро- і теплоізоляційних матеріалів на об'єкти

Йде активне розширення торгової мережі - відкрито 50-е відділення.

Корпорація «ТехноНІКОЛЬ» входить до п'ятірки найбільших європейських виробників гідроізоляційних матеріалів.

Ще протягом 2х років в асортименті продуктів компанії з'являється композитна черепиця Luxard, виробництво якої вперше освоєно в Росії.

Для задоволення зростаючого попиту в українському регіоні ТехноНІКОЛЬ відкриває завод з виробництва бітумних і бітумно-полімерних матеріалів в м Дніпродзержинську.

Налагодити стабільні поставки черепиці SHINGLAS по всій території країни стає можливим завдяки запуску найбільшого в Росії заводу (м Рязань) - спільного підприємства з іспанською фірмою Chova.

Налагодити стабільні поставки   черепиці SHINGLAS   по всій території країни стає можливим завдяки запуску найбільшого в Росії заводу (м Рязань) - спільного підприємства з іспанською фірмою Chova

Нові сучасні матеріали розробляються і тестується в відкритому в 2004 власному Науковому центрі ТехноНІКОЛЬ.

Філії Корпорації відкриті у всіх країнах СНД. Відкрито перше представництво в Варшаві (Польща).

За підсумками 2005 року ТехноНІКОЛЬ вийшла на перше місце в Європі за обсягом випуску покрівельних мембран.

До 2006 Компанія починає виробництво і поставки екструзійного пінополістиролу під маркою ТЕХНОПЛЕКС . Запущено два заводи загальною потужністю 600 тис.м3. на рік

Побудовано та запущений перший в Росії завод повного циклу по по випуску полімерних мембран LOGICROOF - сучасних технологічних гідроізоляційних матеріалів, що користуються незмінним попитом у сегменті швидкомонтованих будівель.

Корпорація ТехноНІКОЛЬ увійшла в трійку російських лідерів ринку теплоізоляційних матеріалів.

Корпорація ТехноНІКОЛЬ успішно долає кризові явища 2008 року в світовій економіці, зберігши і навіть посиливши своє становище на основних продуктових ринках.

З 2010 року ТехноНІКОЛЬ стає одним з найбільших виробників і постачальників гідро-, тепло- і звукоізоляції. До складу корпорації входять 35 заводів в Росії, Україні, Білорусі, Литві та Чехії, власна торговельна мережа з 140 відділень і представництва в 33 країнах.

На заводі АКСИ, Челябінськ проведений запуск нової виробничої лінії з випуску мінераловатних утеплювачів. Запущена нова лінія по виробництву дренажних систем PLANTER на заводі ЛОДЖІКРУФ в Рязані. На заводі ТЕХНО в Черкасах введена в експлуатацію друга лінія по виробництву мінераловатних плит на основі базальтового волокна. ТехноНІКОЛЬ вступає в Асоціацію дерев'яного домобудівництва, Асоціацію російських виробників якісної теплоізоляції «РОСИЗОЛ», а також входить до складу членів Правління Національного Покрівельного Союзу.

ТехноНІКОЛЬ це

  • 35 заводів і 11 виробничих напрямків знаходяться в Росії, Литві і на Україні
  • 53 місце в рейтингу найбільших приватних компаній в Росії за версією журналу Forbes
  • більше 35 млрд. рублів щорічний оборот компанії
  • високий статус підтверджений часом
Хочете купити продукцію ТехноНІКОЛЬ?

Замовте ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама