Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як повернути колишню дівчину? Питання від Кирила

Так вийшло, то що ми зійшлися з нею заради того, щоб помститися колишнім, самі того не знаючи Так вийшло, то що ми зійшлися з нею заради того, щоб помститися колишнім, самі того не знаючи. У нас було все добре перші три місяці. Після того, як ми вже полюбили один одного, ми почали дуже часто сваритися. Напевно, не було і дня, щоб ми не сварилися. Але після всіх сварок через 5 хвилин вибачалися і мирилися.

Коли знову з'явився її колишній хлопець, наші відносини стали все холодніше. Останні два тижні, які ми були разом, ми спілкувалися, як друзі. Через це ми теж лаялися. Гуляючи з друзями, я побачив її з колишнім хлопцем. Після довгої розмови вона сказала, що всі почуття до мене різко пропали. Пройшов вже місяць, як ми розлучилися, а я не можу її забути, і кожен день думаю про неї.

Допоможіть її повернути або забути. Я народився 27.02.1997, а вона 13.12.1996

Привіт, Кирило!

Дійсно, у вашій парі непрості, яскраві і бурхливі стосунки. Ви обоє маєте досить великий сексуальної енергетикою, і потреба в близькості і у вас, і у неї велика. Ця пристрасть багато в чому пояснює часті зміни настрою, бажань, орієнтирів, вона може стати згубною, і творчої. У вашій парі жінка більш цілеспрямована, і це призводить до розбіжностей і сварок, так як вона не буде вам ні в чому поступатися. Якщо вона проявить мудрість - відносини можуть скластися добре. Ви обидва однаково талановиті, розумні і розвинені, що говорить про можливість реалізуватися в житті, мати непогану роботу, достаток.

Однак ви обидва не надто до цього прагнете, гроші не головне для вас. Вона більше налаштована на створення сім'ї, ніж ви. Цілком можливо, що невгамовна сексуальна енергія і штовхнула вашу подругу до іншого чоловіка. В принципі, зірки кажуть, що у вас обох в парі є всі шанси на щастя, однак тут питання в вашому обопільного бажання. Може бути, варто поговорити про все спокійно і відверто? З'ясувати і розставити вагу крапки над «і»? Можливо, хтось із вас неправильно розуміє ситуацію, чекає від відносин більше, ніж є насправді?

Удачі вам, Кирило, у вас все вийде!

Може бути, варто поговорити про все спокійно і відверто?
З'ясувати і розставити вагу крапки над «і»?
Можливо, хтось із вас неправильно розуміє ситуацію, чекає від відносин більше, ніж є насправді?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама