Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зимовий сад в будинку і офісі - пристрій зимового саду, оформлення зимового саду, рослини для зимового саду

  1. Пристрій зимового саду
  2. Оформлення зимового саду
  3. Рослини для зимового саду
  4. Озеленення зимових садів - корисна інформація

Планета Етно проводить озеленення зимових садів будь-яких розмірів - від кімнатних флораріумов до зон відпочинку в великих корпоративних офісах. Ми пропонуємо наступні послуги:

Пристрій зимового саду Пристрій зимового саду. Будівництво кімнатних водоспадів і водойм, створення гуртів, облицювання стін натуральним каменем з пристроєм ніш для розміщення рослин.

Оформлення зимового саду. Декоруючи зимовий сад, наші дизайнери використовують скульптури, підлогові фонтани, натуральні матеріали (бамбук, корчі, камінь, циновки тощо). Можлива стилізація в стилі етно - японський сад і ін.

Озеленення зимових садів. Тропічні та субтропічні рослини для зимового саду. Підбір стійких видів рослин, розміщення в посадочних ємностях. Широкий вибір кашпо і контейнерів.

Ми надаємо повний спектр послуг в галузі озеленення зимових садів. Провівши пристрій зимового саду і розмістивши в ньому рослини, ми пропонуємо на додаток укладення договору з сервісного обслуговування. Спектр робіт, що проводяться широкий - від поливу і розпушування до стрижки і лікування рослин. Ви можете отримати консультацію і замовити озеленення зимових садів і догляд за рослинами для зимового саду по телефону (495) 507-31-66 або по електронній пошті Цей e-mail адреса захищена від спам-ботів, для його перегляду у Вас повинен бути включений Javascript

Пристрій зимового саду

Пристрій зимового саду

Зимовий сад - це спеціально пристосоване для вирощування тропічних і субтропічних рослин приміщення, в якому вони відчувають себе комфортно протягом усього року. Розміщуючи рослини для зимового саду, ви повинні пам'ятати про три головні умови, яким має відповідати приміщення зимового саду. Це - оптимальна температура не тільки влітку, а й взимку, достатній рівень освітленості, оптимальний рівень вологості повітря. Дотримати всі ці умови досить складно, тому пристрій зимового саду вимагає залучення кваліфікованих фахівців.

Плануючи пристрій зимового саду, ви повинні пам'ятати, що його стіни і стелю бажано виконати з прозорих матеріалів. У літній період, коли температура повітря в зимовому саду може досягати критичних позначок, необхідно використовувати жалюзі і штори (бажано з електроприводом) для затінення і систему вентиляції. Озеленення зимових садів так само передбачає підсвічування спеціальними фітолампи, що мають відповідний для рослин спектр освітлення (забезпечення оптимального рівня освітленості). Всі вікна зимового саду повинні мати високі теплоізоляційні характеристики, а система опалення - можливість регулювання температури приміщення (забезпечення оптимального температурного режиму). Фахівці Планети Етно рекомендують доповнювати озеленення зимових садів пристроєм штучних водойм, або встановлювати зволожувачі повітря (забезпечення оптимального рівня вологості).

Оформлення зимового саду передбачає три основні типи розміщення рослин. Це - посадка в горщики і кашпо, розміщення в загальних стаціонарних квіткарках великого розміру і пристрій зимового саду шляхом заповнення всього простору насипним грунтом, в який і висаджуються рослини, як у справжньому саду. Пристрій зимового саду останнього типу вимагає ретельної гідроізоляції всієї посадкової площі.

Сучасне озеленення зимових садів передбачає і вирішення проблеми з поливом рослин. Для цього фахівці Планети Етно встановлюють автоматичні системи крапельного поливу. Такі пристрої дозволяють здійснювати постійний дозований полив рослин для підтримки оптимальної вологості грунту в контейнерах. Таким чином, пристрій зимового саду є досить складним технологічним процесом. Однак, якщо ви припускаєте займатися поливом своїх рослин самостійно або найняти фахівця по догляду за рослинами для зимового саду, то пристрій крапельного поливу можна не проводити.

Оформлення зимового саду

Оформлення зимового саду

Наші садівники проводять озеленення зимових садів з урахуванням індивідуальних особливостей кожного конкретного приміщення і ваших рекомендацій. Дизайнери Планети Етно, виконують пристрій зимового саду, розробляють різні варіанти стилістичних рішень. Ви зможете оцінити розроблений дизайн, переглянувши підготовлені для вас ескізи. Можлива стилізація приміщення під японський сад, мексиканське патіо і т.д. Оформлення зимового саду в етно-стилі передбачає підбір рослин і кашпо, відповідних обраної тематики. Практично завжди надзвичайно ефектним виходить озеленення зимових садів, проведене з облицюванням стін нерівними натуральними каменями, серед яких розміщені ніші з рослинами.

Власне кажучи, оформлення зимового саду і його декорування може проводитися з використанням величезної кількості природних і штучних матеріалів на вибір замовника. Як можна облаштувати ваш зимовий сад? Давайте розглянемо декілька варіантів оформлення зимового саду. Для початку необхідно визначитися зі стилем оформлення - підбір аксесуарів та інших декоративних елементів буде залежати від вашого вибору. Власне кажучи, озеленення зимових садів може проводитися відповідно до різними стилями і напрямками дизайну. Нижче ми коротко зупинимося на трьох способах оформлення зимового саду.

Нижче ми коротко зупинимося на трьох способах оформлення зимового саду

Сучасний зимовий сад зазвичай оформляється в стилі хайтек або фьюжн. Оформлення зимового саду в цих стилях надає дизайнерові широкі можливості для реалізації своїх задумів. Часто такий зимовий сад має похилий дах і верхню частину стін з прямокутних і трикутних сегментів світлопрозорого пластика або скла. Дизайнери Планети Етно рекомендують використовувати при оформленні зимового саду цього стилю аксесуари сучасного дизайну з великою кількістю блискучих металізованих елементів. Це можуть бути циліндричні кашпо з металу або пластику насичених відтінків, хай-тек скульптура, водоспад у вигляді потоку води, що стікає по великому прямокутному склу, світлодіодне підсвічування водного каскаду, рослин і скульптур ... Оформлення зимового саду в сучасному стилі є надзвичайно ефектним варіантом дизайну.

Зимовий сад в стилі мінімалізму. Оформлення зимового саду в цьому стилі може бути доповнено акцентом у вигляді високого звивистого водоспаду-струмка із зеленої пейзажної яшми, у верхній частині якого розташований старий мідний посуд простої форми, що вивергає цівку води. Водоспад декоруємо зігнутої сухий гілкою або корчем, покритої чорним лаком, щілини між камінням драпіруємо натуральним мохом. Оформлення зимового саду в стилі мінімалізм передбачає багато вільного простору і невелика кількість аксесуарів - наприклад, високі керамічні глечики строгих форм і відтінків, состаренная кам'яна скульптура, бамбукові стовбури, невеликі деревця бонсаї в плоских контейнерах. Поверхня ґрунту в кашпо декоруємо окатанной річковий галькою спокійних кольорів ... Потрібно зауважити, що пристрій зимового саду в стилі мінімалізм вимагає від господарів і дизайнера наявності відмінного смаку.

Класичний зимовий сад - класика завжди в моді. Пристрій зимового саду в класичному стилі передбачає застосування регулярної (симетричною) планування. Дизайнери Планети Етно часто планують оформлення зимового саду класичного стилю «алеєю» з кашпо з пишними високими рослинами, розташованими з двох сторін від центрального проходу. Водна складова в такому саду може бути представлена ​​фонтанами в стилі ампір і бароко або центральним водоймою рівній геометричній форми. А оформлення зимового саду можна доповнити аксесуарами у вигляді мармурових або гіпсових скульптур, дерев'яної, кам'яної і кованими меблями благородних пропорцій. Такий зимовий сад повинен виглядати парадним і стильним одночасно, в обробці передбачається використання насичених відтінків - золотого, темно-синього, зеленого, бордового, чорного і білого. Це можуть бути біломармуровий підлогу, бардовиє панелі на стінах з деревини цінних порід, золоті елементи оздоблення стін, стелі і меблів ...

Рослини для зимового саду

Класичний зимовий сад був придуманий для вирощування в умовах холодної зими теплолюбних плодових і красивоквітучих рослин. Проводячи озеленення зимових садів, раніше часто використовували такі рослини для зимового саду, як цитрусові (апельсин, лимон, мандарин, грейпфрут, кумкват, каламандін і ін.), Оливкові і кавові дерева, інжир, мирт, фейхоа, гранат, гібіскус ...

Які рослини для зимового саду ми можемо порекомендувати для сьогоднішніх умов? Як вже було сказано вище, сучасний зимовий сад забезпечений практично ідеальними умовами для проростання рослин, тому особливих обмежень немає. Можливо оформлення зимового саду багатьма цікавими екзотичними рослинами - від фейхоа і бананових пальм до неженок орхідей і епіфітних папортника. Озеленення зимових садів краще проводити із залученням грамотних фахівців, що мають великий практичний досвід в цій області.

Плануючи зимовий сад, не забудьте врахувати деякі важливі аспекти. Асортимент рослин для зимового саду повинен залежати від його типу:

Тропічний зимовий сад. Пристрій зимового саду з тропічних рослин вимагає підтримки в приміщенні постійної температури протягом усього року (бажано близько + 23 + 25 градусів Цельсія), високої вологості повітря (водойму, зволожувачі повітря), довгого світлового дня (настройка системи підсвічування рослин). Тут наші фахівці рекомендують використовувати такі рослини для зимового саду, як орхідеї, бромелієві, шефлери, багато видів пальм, аглаонеми, диффенбахії, фікуси, фатсії, антуриуми, спатіфіллуми, драцени, сцендапсуси, монстери, філадендрони, юки та ін.

Субтропічний зимовий сад. Озеленення зимових садів субтропическими рослинами передбачає зниження температури приміщення до + 10 + 12 градусів Цельсія на зимовий період. Тут добре себе почувають такі рослини для зимового саду, як цитрусові, оливи, троянди, гранати, мирти, деякі види пальм. Цінителям класичного бонсаї можна запропонувати спробувати вирощувати в такому зимовому саду деревця яблуні, сливи, вишні, сосни, бука, граба, ялівцю, ялини та ін.

На думку співробітників Планети Етно, найбільш простими у догляді і вирощуванні є такі рослини для зимового саду, як аглаонема, аспідістра, драцена, юка, монстера, філодендрон Селлі і спатифиллум. Хоча зустрічаються і замовники-оригінали, які пропонують використовувати в озелененні зимових садів навіть прянощі (розмарин, чебрець, селера, куркума), болгарський перець і помідори.

Озеленення зимових садів - корисна інформація

Фахівці Планети Етно неодноразово розробляли оригінальний дизайн і виконували озеленення зимових садів різних розмірів і типів. Замовити пристрій зимового саду і сервісний догляд за рослинами в нашій компанії легко. Наші співробітники розроблять дизайн, підберуть рослини для зимового саду, доставлять і посадять їх на продуманому дизайнером місці відповідно до ваших побажань.

Ви можете отримати консультацію і замовити озеленення зимових садів і догляд за рослинами для зимового саду по телефону (495) 507-31-66 або по електронній пошті Цей e-mail адреса захищена від спам-ботів, для його перегляду у Вас повинен бути включений Javascript

Які рослини для зимового саду ми можемо порекомендувати для сьогоднішніх умов?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама