Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Шкода і користь натяжних стель

  1. Користь натяжних стель
  2. Натяжні стелі мають ряд переваг

Професіонали компанії «Алмапотолок» займаються виробництвом, монтажем і дизайном натяжних стель в Алмати. Підібрати виріб можна на будь-який смак. Якщо ви ще сумніваєтеся в покупці такої обробки, ми вирішили висвітлити користь і шкоду покупки.

Якщо ви ще сумніваєтеся в покупці такої обробки, ми вирішили висвітлити користь і шкоду покупки

Користь натяжних стель

Як часто ви переклеювати шпалери? А оновлюєте фарбу на стелі? Натяжное покриття не потрібно замінювати протягом 30 років. Істотною умовою є правильна експлуатація, але все правила легко дотримуватися:

  • не застосовувати агресивні миючі склади;
  • не "смажити» полотно лампами розжарювання;
  • не допускати впливу гострими предметами.

Натяжні стелі мають ряд переваг

  • ПВХ стелі не вбирають запахи і їх розміщення можливо навіть на кухні. При цьому вони не вимагають особливого догляду, досить протерти поверхню вологою ганчіркою і вона знову стане як нова.
  • Вологостійкість робить матеріал ідеальним для ванн і приміщень басейнів. До того ж характеристика водонепроникності допоможе врятувати майно від затоплення. Наповнену водою ПВХ плівку досить акуратно проткнути і злити рідину. Після чого стелю повернеться в початкове положення.
  • Фарби покриття не вигоряють. Малюнок або тон залишиться яскравим на багато років. У нас представлено більше 100 варіантів кольорів. Наносимо принт на полотно будь-якого виду і розміру.
  • Створюємо багаторівневі конструкції, використовуючи тільки ПВХ полотно або поєднуємо з іншими матеріалами. Унікальна обробка вигідно поєднується з гіпсокартоном, в цьому випадку вийде гарантовано ефектна і стильна композиція.
  • Всі полотна, які ми застосовуємо в роботі, пройшли сертифікацію. Це означає, що стеля абсолютно безпечний для застосування.

Шкода натяжних стель

Шкода натяжної стелі завжди залишиться відкритим питанням, так як залежить від якості устаткування, що монтується полотна і сумлінності монтажників.

Покупців часто бентежить сторонній запах при установці покриття. При високій якості матеріалу він випаровується протягом 1-2 днів і не з'являється в процесі експлуатації стелі.

Основним недоліком натяжної стелі деякі покупці вважають його високу ціну, але якщо звернути увагу на те, що хороший натяжна стеля служить дуже довго і протягом усього часу не вимагає ніяких додаткових вкладень, то його вартість виявиться нормальної в порівнянні зі стелею, який необхідно підфарбовувати майже щороку.

Ви ще сумніваєтеся у шкоду і користь натяжної стелі? Зателефонуйте нам по телефону +7 (727) 221-02-22 і забезпечте себе зручним, красивим і довговічним покриттям.

А оновлюєте фарбу на стелі?
Ви ще сумніваєтеся у шкоду і користь натяжної стелі?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама