Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

підприємство сьогодні

Філія № 5 "Гродненський комбінат будівельних матеріалів" відкритого акціонерного товариства "Красносельскстройматеріали" спеціалізується на випуску виробів для житлового будівництва із силікатної ніздрюватого і щільного бетону автоклавного твердіння і займає одне з перших місць по їх виробництву в Республіці Білорусь.

Філія № 5 Гродненський комбінат будівельних матеріалів відкритого акціонерного товариства Красносельскстройматеріали спеціалізується на випуску виробів для житлового будівництва із силікатної ніздрюватого і щільного бетону автоклавного твердіння і займає одне з перших місць по їх виробництву в Республіці Білорусь

Частка застосування силікату, як стінового матеріалу, зростає, і цьому є вагомі причини - з усіх матеріалів це самий екологічно чистий матеріал. До складу виробів з пористого бетону входять натуральні природні компоненти (вапно, пісок, цемент і вода), в яких питома активність природних радіонуклідів значно нижче, ніж в керамічній цеглі і пористого бетону, що випускається на основі зол і шлаків.

Чудові теплоізоляційні властивості, малу вагу, негорючість, висока міцність, точність виготовлення, легка оброблюваність (пиляється, гвоздится, фрезерується) забезпечують ніздрюватого бетону високу конкурентоспроможність.

Ми пропонуємо будівельні матеріали з силікатобетон, які можуть використовуватися для всіх видів будівництва без обмежень: цегла і камені силікатні з колотою фактурою; вироби дрібноштучні з пористого бетону; блоки стінові, блоки для перегородок будівель, плити теплоізоляційні; вапно мелену, затарених у мішки.

Ми пропонуємо будівельні матеріали з силікатобетон, які можуть використовуватися для всіх видів будівництва без обмежень: цегла і камені силікатні з колотою фактурою;  вироби дрібноштучні з пористого бетону;  блоки стінові, блоки для перегородок будівель, плити теплоізоляційні;  вапно мелену, затарених у мішки

Навесні 2006 року введена в експлуатацію нова лінії по виробництву виробів з пористих бетонів на обладнанні німецької фірми «Wehrhahn», яка дозволяє випускати 120 тис. М.куб на рік продукції високої якості. Нові стінові блоки I-ї категорії характеризуються високою точністю геометричних розмірів виробів. Ця лінія стала 85-й аналогічної лінією в світі і єдиною в Білорусі. 26 травня 2006 року відбулося урочисте відкриття цеху.

Наша продукція відповідає європейським стандартам і вимогам, експортується в Російську Федерацію, Україну, Євросоюз (країни Прибалтики, Польща). Комбінат займає домініруещее положення на ринку збуту Гродненської області. Цьому сприяє постійна робота по зниженню собівартості продукції, що випускається, стримування зростання цін, що в свою чергу створює умови для завоювання лідерства на ринках збуту при порівняно низьких цінах і високій якості продукції.

Підприємство бере активну участь у багатьох виставках, що проводяться в різних країнах.

Коротка історична довідка

Комбінат утворений в січні 1950 року базі трьох самостійних підприємств: цегельного заводу № 20, кахельні-плиткового заводу № 19 і вапняного заводу № 5. Ці підприємства, побудовані на початку XX століття, представляли собою невеликі сезонні напівкустарні виробництва. У 1958 році почалося будівництво нового великого механізованого підприємства з випуску будматеріалів - заводу вапна і силікатних виробів. У січні 1965 року новозбудовані заводи були об'єднані з діючим виробництвом в єдине ціле - комбінат будівельних матеріалів.
За більш ніж півстоліття свого існування він перетворився на велике багатогалузеве підприємство будівельної індустрії. У 1995 році комбінат був перетворений у відкрите акціонерне товариство. У 2013 році відбулася реорганізація суспільства шляхом його приєднання до Відкритого акціонерного товариства "Красносельскстройматеріали". Сьогодні Філія № 5 "Гродненський КСМ" є одним з провідних підприємств у своїй галузі, ініціатором впровадження нових сучасних технологій, наукових методів організації виробництва і праці.

Налагоджено серійне виробництво блоків стінових з пористого бетону D350 B1.5. Використання даного матеріалу дозволяє знизити собівартість будівництва, підвищити теплотехнічні властивості стін, полегшити монтаж, Детальніше...

Затребуваний у споживачів такий вид продукції з пористого бетону як перемички брускові з пористого бетону автоклавного твердіння, Детальніше...

Освоєно новий вид продукції - tºBLOCK. Це пористий бетон блокуючий температуру. Головними перевагами tºBLOCK є зниження витрат при будівництві та експлуатації за рахунок високих теплоізоляційних показників і збільшення корисної площі будинку завдяки використанню стінових блоків меншої товщини, Детальніше ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама