Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як відправити і доставити посилку з Росії в США

  1. Доставка Поштою Росії
  2. упаковка
  3. Терміни і ціна
  4. доставка DHL
  5. упаковка
  6. Терміни і ціна
  7. Порівняльна таблиця поштових доставок
  8. Доставка в контейнері
  9. Що запам'ятати для відправлення посилки / вантажу з Росії в США

Посилку з Росії в США можна відправити як Поштою Росії, так і міжнародною службою доставки. Однією з найбільш популярних поштових служб сьогодні вважається DHL, тому розглянемо її в якості альтернативи звичайній пошті. При відправці посилки в США зазвичай важливо розуміти, за який термін вона прибуде, скільки це буде коштувати і які є обмеження по габаритам і вазі. В ідеалі - дізнатися точну вартість і дату доставки перед походом в поштове відділення.

Якщо потрібно переслати щось важче 30 кілограмів, то звичайна поштова служба не підійде. Зручно орендувати місце в одному з контейнерів (збірний вантаж), якими перевозять відразу багато посилок від різних відправників. У цьому випадку доставка здійснюється кораблем через океан, або вантажним літаком.

У статті для прикладу змодельовано дві ситуації відправки в Америку:

  • вагою 10 кг і розміром 50 × 50 × 30 сантиметрів - Поштою Росії і DHL;
  • вагою більше 60 кг - в контейнері.

Доставка Поштою Росії

Доставка Поштою Росії

Щоб відправити посилку з Москви в США Поштою Росії, перш за все, переконайтесь, що ви не відправляєте нічого забороненого, інакше вашу посилку просто не приймуть.

До відправлення заборонено наступне:

  • будь-яка зброя (навіть в розібраному стані), в тому числі холодну;
  • наркотики;
  • будь-які небезпечні речовини - їдкі, легкозаймисті, вибухові;
  • отруйні рослини і тварин;
  • будь-які гроші готівкою;
  • скоропортящуюся їжу і напої;
  • все, що може забруднити чи інакше нашкодити співробітникам або обладнанню.

Для грошей існує окрема послуга з відправлення грошових переказів. Це зручний інструмент навіть для тих, хто летить в штати в найближчому майбутньому, тому що в США є обмеження на ввезення валюти .

упаковка

Посилку потрібно упакувати в коробку, мішок, або обшити щільною тканиною. Пакувальні матеріали продаються безпосередньо у відділеннях Пошти Росії, тому якщо ви не впевнені, чи підходить у вас тара - краще упакувати посилку прямо у відділенні. Якщо потрібно - вам в цьому допоможуть співробітники.

Максимальний розмір поштових коробок, які продаються у відділеннях Пошти Росії - 42,5 × 26,5 × 38 см, тому якщо ваша посилка крупніше - потрібно шукати коробку самостійно, наприклад в магазинах, де продають і упаковують подарунки, або торгово-розважальних центрах.

У деяких поштових відділеннях можна купити спеціальну поштову мішок, іноді його може не бути в наявності. Якщо не хочете даремно витратити час - зателефонуйте в поштове відділення перед візитом і уточніть, які види упаковки у них є в продажу.

Упаковуючи пам'ятайте, що зміст не має «бовтатися» всередині - для цього його потрібно зафіксувати в пінопласт, або ущільнити стружками, тирсою або ватою. Ще Пошта Росії не прийме від вас відправлення у своїй фірмовій коробці, на якій є скотч або сліди від нього, оскільки не дозволяє використовувати її більше одного разу.

Можна не пакувати додатково товари, які самі по собі в фабричній упаковці - наприклад, дитячі конструктори або електроніку.

Терміни і ціна

Компанія заявляє, що посилка з Росії в США йде від двох днів, при цьому верхня планка не вказана. Люди, регулярно відправляють що-небудь в США з Москви, розповідають, що в середньому відправлення доходить за два-три тижні, але іноді може затриматися і до кількох місяців. Враховуйте це, якщо відправляєте, наприклад, подарунок до певної дати або щось, що може за місяць зіпсуватися.

Коштує така відправка близько 3000 рублів. Щоб розрахувати точну ціну, скористайтеся поштовим калькулятором Пошти Росії . Він дуже зручно влаштований, вам потрібно лише задати звідки і куди ви хочете відправити посилку в Америку, а також вказати її вага. Після цього ви отримаєте точну ціну, ось приклад такого розрахунку:

Після цього ви отримаєте точну ціну, ось приклад такого розрахунку:

У більшості відділень можна оплачувати банківською картою.

Детальніше про цей спосіб доставки розказано в ролику:

доставка DHL

доставка DHL

DHL спеціалізується на експрес-доставці і прекрасно підійде тим, кому потрібно відправити посилку з Москви в США в стислі терміни. При цьому варіанти «звичайної», що не термінової доставки компанія не пропонує - за рахунок цього не вийде заощадити на терміні доставки, якщо вам нікуди поспішати.

Компанія заявляє, що в 98% випадків доставляє посилки в цілості й схоронності точно в строк або раніше - це в будь-якому випадку швидше, ніж у Пошти Росії, але в свою чергу також дорожче.

упаковка

Для посилки вагою 10 кг DHL рекомендує використовувати коробку з гофрованого картону з подвійними стінками і враховувати такі фактори:

  • вага посилки - коробка повинна бути міцною і довговічною;
  • розмір і форма - предмети не повинні торкатися внутрішніх стінок коробки;
  • вартість вмісту - дорогі речі краще упакувати додатково;
  • крихкість - варто використовувати додаткову амортизацію (наприклад, пухирчатою плівку);
  • призначення - чи буде коробка використовуватися, наприклад, при продажу товару.

DHL пропонує розгорнуте керівництво по упаковці посилок і вантажів (PDF) c детальною інформацією.

Терміни і ціна

DHL обіцяє доставити посилку з Москви в США (Нью-Йорк) протягом двох-трьох днів. Посилки доставляються цивільною авіацією. Якщо трапляється затримка - то на практиці зазвичай не довше, ніж до 4-7 днів.

Коштує така доставка близько 20 000 рублів. Щоб розрахувати більш точну вартість, скористайтеся поштовим калькулятором DHL .

Порівняльна таблиця поштових доставок

Для посилки вагою 10 кг, розміром 50 × 50 × 30 см:

Компанія Термін доставки Вартість Макс. габарит Пошта Росії 2-3 тижні 3000 руб. 80 × 70 × 50 см * DHL 2-3 дня 20 000 руб. 120 × 80 × 80 см

* Пошта Росії приймає до відправки в США посилки, сума довжини, ширини і висоти сторін яких не перевищує 200 см, а довжина максимальної боку - 105 см. Тому ви можете відправити як посилку розміром, наприклад, 105 × 70 × 25, так і 70 × 70 × 60 см.

Також враховуйте габарити поштової скриньки, куди ви відправляєте, якщо це не іменна доставка. PO Box в США існують різних розмірів, докладніше про це можна прочитати за посиланням . Відправляючи на ім'я, обов'язково вказуйте американський номер телефону , Так постачальник зможе зв'язатися з адресатом.

Доставка в контейнері

Доставка в контейнері

Коли потрібно доставити з Москви в США посилку або вантаж важче 30-50 кг, звичайна пошта і служби доставки не впораються. В такому випадку зручно скористатися орендою місця в контейнері, який відправиться в Штати по морю або вантажним літаком. З Росії в США регулярно возять збірні вантажі.

Збірний вантаж - це можливість купити місце в 20-40 футовому контейнері. Транспортний засіб завантажують по можливості під зав'язку: відправляють покупки, товари на експорт, перевозять особисті речі і навіть автомобілі. В одному контейнері знаходяться речі від різних відправників, часто не пов'язаних між собою. Логістикою займаються спеціальні компанії, які можна знайти за запитом «Доставка збірних вантажів в Америку».

Як вантажні судна, так і літаки курсують між Росією і США регулярно, тому якщо вам потрібно доставити щось важке або габаритне - місце завжди знайдеться. Можливо, доведеться дочекатися відправки контейнера, тому що для збірних вантажів характерна відправка лише за розкладом.

Доставка вантажу з Москви в США кораблем зазвичай займає від 40 до 45 днів. Літаком - 3-4 дня. Ціни відрізняються досить сильно і зазвичай доставка по морю дешевше, але є нюанси.

Ціна залежить не тільки від маси вантажу, але і від його обсягу, тому вважається індивідуально. Кожен кілограм обійдеться в середньому в 2-4 $, але є і додаткові можливі витрати:

  • авіафрахт і морський фрахт;
  • доставка вантажу в аеропорт або морський порт;
  • випуск авіанакладній або документів для перевезення вантажу на судні;
  • додаткові комісії та збори за випуск необхідних документів.

На перший погляд це може здатися складним, але компанії, що займаються такими перевезеннями, борються за кожного клієнта і реагують швидко: просто повідомте, що, звідки і куди вам потрібно доставити, і як правило протягом доби ви отримаєте приблизну вартість перевезення свого вантажу з Москви до Америки. Заявку можна зробити через форму на сайті або зателефонувавши по телефону.

При дзвінку по телефону будьте готові повідомити точні габарити (довжину, ширину, висоту) вашого вантажу і його вага, адреса відправки і одержувача.

Такий попередній розрахунок ні до чого вас не зобов'язує, тому ви можете відправити заявку відразу в кілька компаній, порівняти терміни і ціни і вибрати для себе оптимальний варіант.

Через велику кількість змінних (завантаженість судна або наявність вільних літаків, час року, умови перевезення, точний маршрут і ін.), Онлайн-калькуляторів для самостійного підрахунку більш-менш точної вартості такої доставки не існує.

Що запам'ятати для відправлення посилки / вантажу з Росії в США

  • Пошта Росії доставляє невеликі посилки в США довго, зате недорого. Посилка може застрягти в дорозі на пару місяців, а в поштовому відділенні можуть нахамити або може не виявитися пакувальних матеріалів. Якщо відправляєте подарунок до Дня народження - краще вислати заздалегідь.
  • DHL доставляє швидше, ніж за тиждень, але вартість вище. При цьому у DHL остаточна ціна також залежить від точних габаритів, а не тільки від ваги, тому в деяких випадках вартість може виявитися не настільки вже вище. Імовірність того, що посилка загубиться чи приїде не за адресою практично нульова.
  • Якщо упаковуєте самостійно - переконайтеся, що вміст не стосується стінок і надійно зафіксовано.
  • Якщо у вас немає часу відвезти коробку в поштове відділення - як Пошта Росії, так і DHL надішлють до вас кур'єра за окрему плату.
  • Якщо потрібно перевезти важкий або габаритний вантаж - надішліть заявки в компанії, які займаються збірними вантажами, і виберіть відповідний для себе термін доставки і вартість.
  • Місцезнаходження всіх посилок можна відстежувати онлайн, якщо заздалегідь куплена послуга трекінгу відправлень.

Найшвидший спосіб - особиста доставка. Для цього доведеться купити авіаквитки з Москви в Нью-Йорк і захопити необхідні речі з собою. Врахуйте, що на рейсах Аерофлоту дозволено лише 23 кг для безкоштовного провозу. В цьому випадку ви укладетеся о 24 годині ( час польоту з Москви в Нью-Йорк : 10 годин), а також в 25 000 рублів, тому що це середня ціна за квитки по цьому маршруту. Зрозуміло, варіант для критичних ситуацій і тих, у кого є віза в Америку і не шкода витратити значну суму на поїздку в США .

Автор: Віталій (Жетон)

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама