Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Про найцікавіше »Особливості кухні країн Південно-Східної Азії

Такі країни як Індонезія, В'єтнам, Таїланд та інші держави ставляться до Південно-Східної Азії

Такі країни як Індонезія, В'єтнам, Таїланд та інші держави ставляться до Південно-Східної Азії.

Найголовнішим продуктом харчування народів цих країн є рис. Він служить гарніром до риби і м'яса, подається як самостійне блюдо, поєднується з різними овочами та фруктами, а також з будь-якими рибними і м'ясними соусами. До рису подають і смажену рибу, і нарізане м'ясо, і яблука, і капусту різних сортів, також всілякі делікатеси, соуси і салати. З рисового тесту, дуже солодкого, тут готують пиріжки. Звичайний індонезійська стіл налічує близько п'ятдесяти різних блюд з рису. Часто ці страви подаються на великих зеленому листі. І, як правило, кухні ресторанів пишаються цим пунктом меню. Між іншим, раджу замовити собі кухню на сайті kuhni-abt.ru

Риба є вагомим доповненням до рису у жителів цих держав. Оселедець і скумбрія - це основна риба, але ловлять і тунця, барракуду і акулу. Рибу варять, смажать, солять, в'ялять на сонці. Один з видів сардин перетирають в порошок, а потім з нього готують гарнір або приправу для більшості страв. Великим делікатесом вважаються акулячі плавники. Вживають також раків, омарів, крабів і лангустів.

М'ясо теж вживається в їжу, в основному яловичина і свинина, а також водоплавна птиця. Смажать м'ясо на відкритому вогні або гасять.

У всіх країнах Азії дуже багато різних прянощів, які вивозяться звідси в країни всього світу. Тут росте маса рослин, квіти, листя, плоди яких служать сировиною для отримання спецій. Місцевими кулінарами вони використовуються в найнесподіваніших поєднаннях і в великих кількостях.

З жирів народи цієї групи країн використовують оливкову чи рослинну олію, хліб їдять переважно білий. З гарячих напоїв переважає чай, який п'ють до початку прийому їжі і після.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама