Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Посадка баклажан на розсаду

Посадка насіння баклажан на розсаду. Обробка насіння, грунт для висадки, склад інгредієнтів. Хитрощі посіву баклажан на розсаду. Продовжуйте читати, щоб проростити міцні саджанці баклажан.

Посадка баклажан на розсаду

Баклажани - т ребовательная культура, як кажуть досвідчені дачники, але ми зуміли догодити їй і проростити міцну розсаду. Як це вдалося?

Підготовка баклажан на розсаду: замочування в звичайній воді - відібрати спливли пустушки, обробка в марганцівці - протравить від спор, замочити в стимуляторе - прискорити вигонку.

Як вибрати насіння баклажан?

Звертайте увагу на опис сорту, вказане на зворотному боці упаковки. Там же доступні інформація про терміни посіву, специфіці обробці, пересадці в грунт. Готуйте насіння за рекомендаціями виробника і звіряйтеся з рекомендаціями від маститих дачників.

Терміни посадки: з 20 лютого до 28 березня на розсаду.

Склад землі для баклажан:

  • 2 частини дерну.
  • 8 частин перегною.
  • 1 ч. Л. сечовини.
  • 1 ч. Л. суперфосфату.
  • 1 частина коров'яку перепревшего.

Змішати інгредієнти без додавання коров'яку і простерилізувати: обробити на пару або в духовці, пролити марганцівкою. Протруювання препаратами: «Фундазол» або «Фітоспорін» також ефективно справляються із завданням обробки. Після знезараження з'єднайте з перегноєм і додати по чайній ложці добрив.

Поетапна посадка баклажан на розсаду

Крок 1: Використовуйте окремі горщики, стаканчики або сформуйте саморобні ємності під грунтову суміш. Всипте приготований субстрат і промочите водою, щоб не розмивати. Внесіть по 1-2 насіння баклажан в кожну грунтову суміш.

Крок 2: Накрийте плівкою і поставте в місце з розсіяним освітленням і кімнатною температурою.

Крок 3: пророщують під плівкою, періодично знімаючи накриття і провітрюючи сходи. Міняйте, якщо на ній з'являється конденсат.

Крок 4: Приберіть з появою 3-го листка і дорощують при кімнатній температурі, помірних вологості та освітлення.

Температура для розсади баклажан: від +26 до +30 для пророщування. Плавно знижувати до +25 С після зняття плівки.

Як пікірувати баклажани на розсаду?

Труднощі у вирощуванні баклажан наздоганяють дачників на стадії пікіровки. Коренева система легко ламається, а саджанці не хочуть йти в ріст після пересадки. Для збереження розсади ми вибрали посадку в окремі контейнери. З кожного переносимо розсаду в постійний горщик або у відкритий грунт.

Пророщування баклажан в торф'яних таблетках

Насіння баклажанів пророщують в таблетках і з ними ж садять в грунтову суміш - швидкий і полегшений варіант розведення розсади. Використовуйте торф'яні таблетки по 6 см в діаметрі, поставте на піддон, пролийте водою і почекайте, поки підростуть. Вкладіть по 1 насіння баклажан в кожну таблетку. Накрийте плівкою все посадки, простягнувши від одного кінця контейнера до іншого.

Залиште в знайомих температурних умовах при розсіяному освітленні. Посадіть разом з таблеткою, як тільки проростуть. Після адаптації вносите добрива. Детальніше про підгодівлі баклажанів після висадки в грунт .

↓ Пишіть в коментарях про Вашу посадці баклажан на розсаду.

Оцініть, будь ласка, прочитаний матеріал :)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як це вдалося?
Як вибрати насіння баклажан?
Як пікірувати баклажани на розсаду?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама