Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити ультразвуковий відлякувач щурів і мишей на батарейках Weitech-WK240

  1. Автономний відлякувач "Weitech-WK240" - простий і ефективний спосіб позбутися від гризунів і комах!
  2. Переваги ультразвукового відлякувача "Weitech-WK240":
  3. Технічні характеристики:
  4. Комплект поставки:

Компактний ультразвуковий відлякувач мишей і комах (наприклад, павуків, бліх, кліщів, молі), здатний автономно працювати до 90 днів на одному комплекті батарейок. Генерує ультразвукові хвилі в нечутні для людини діапазоні 20-45 кГц, тому непомітно, але дуже ефективно відлякує гризунів з житлових, виробничих і складських приміщень площею до 60 кв.м. Перші результати помітні через 2-3 дня після включення. Прилад сертифікований і абсолютно безпечний!

Ультразвуковий відлякувач мишей і комах на батарейках Weitech-WK240: вид з усіх боків
Ультразвуковий відлякувач мишей і комах на батарейках "Weitech-WK240": вид з усіх боків

Автономний відлякувач "Weitech-WK240" - простий і ефективний спосіб позбутися від гризунів і комах!

Вам необхідно позбутися від присутності мишей і хом'яків на складі, в виробничому або житловому приміщенні? При цьому потрібно гарантія якості і безпеки за прийнятною ціною? В такому випадку, рекомендуємо використовувати наш новий ультразвуковий відлякувач "Weitech-WK240"! Дана компактна модель ідеально підходить для використання практично в будь-яких умовах, не вимагає складної настройки або частого обслуговування і гарантує традиційно високу якість роботи. Крім того, прилад може проганяти не тільки гризунів, а й комах. Перші результати від використання приладу ви помітите вже через кілька днів!

Переваги ультразвукового відлякувача "Weitech-WK240":

  • Ефективне дію на площі до 60 кв.м - один такий прилад здатний забезпечити захист від гризунів середньостатистичної квартири, дачі або невеликого складського приміщення, льохи, комори і т.д.
  • Абсолютна безшумність - "Weitech-WK240" генерує ультразвукові хвилі в частотному діапазоні 20-45 кГц, які сильно дратують слуховий апарат гризунів, але залишаються нечутними для людей (людське вухо сприймає тільки звуки з частотою нижче 20 кГц). Завдяки цьому прилад можна вільно використовувати в житлових приміщеннях.
  • Відлякування гризунів і комах - пристрій універсально і ефективно проти найпопулярніших домашніх шкідників (мишей, хом'яків, павуків, бліх, кліщів, молі).
  • До 90 днів автономної роботи - відлякувач живиться від чотирьох стандартних батарейок типу "С", що дозволяє встановлювати його де завгодно незалежно від доступності електричних розеток. При цьому одного комплекту батарей вистачає на 3 місяці безперервної роботи пристрою.

Рекомендації по використанню ультразвукового відлякувача "Weitech-WK240"

Цей пристрій працює в повністю автоматичному режимі і вимагає від користувача тільки своєчасної заміни батарей. При цьому для досягнення максимальної ефективності роботи приладу необхідно враховувати особливості поширення ультразвукових хвиль, які мають властивість відбиватися від твердих, але поглинатися м'якими поверхнями. Відповідно, експерти нашого магазину www.weitech.ru рекомендують встановлювати відлякувач в центрі приміщення, що підлягає на висоті 5-60 см від підлоги і подалі від килимів, штор і м'яких меблів. У великих приміщеннях, або складаються з декількох кімнат, рекомендується одночасно використовувати кілька відлякувачів.

Технічні характеристики:

Ефективна площа дії до 60 кв.м Частота ультразвукових хвиль від 20 до 45 кГц Пікове звуковий тиск 116 дБ (на відстані 50 см від приладу) Харчування 4 батарейки типу "С" Час автономної роботи до 90 днів Робоча температура від -10 до +40 ° (при вологості до 98%) Габаритні розміри 95х130х60 мм Вага (в упаковці) 244 г

Відлякувач поставляється в прозорій блістерній упаковці
Відлякувач поставляється в прозорій блістерній упаковці

Комплект поставки:

  • ультразвуковий відлякувач гризунів "Weitech-WK240";
  • інструкція;
  • упаковка.

Завантажити коротку інструкцію російською мовою

Декларація про відповідність виробу вимогам Митного союзу (клікніть по фото для його збільшення)
Декларація про відповідність виробу вимогам Митного союзу (клікніть по фото для його збільшення)

Вам необхідно позбутися від присутності мишей і хом'яків на складі, в виробничому або житловому приміщенні?
При цьому потрібно гарантія якості і безпеки за прийнятною ціною?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама