Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах

  1. Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах
  2. заборони
  3. рекомендації
  4. Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах відео
  5. Овочі та фрукти

вагітність їжа вагітність їжа

Вагітність - це особливий період в житті кожної жінки. Ще більш специфічний і складний він при першій вагітності. Нові відчуття, що розбурхують почуття і звичайно грають гормони нікого не залишать байдужим. Ефект «рибки в акваріумі» або «пурхання метелики», пізніше ворушіння і удари плоду - все це дар Божий. Вперше почути серцебиття свого малюка і дізнатися його стать на УЗД, що може бути прекрасніше. Ці моменти залишаться в пам'яті на все життя.

Чи варто нагадувати, що серед буйства ніжних переживань в період вагітності є ще й менш приємні сюрпризи. Про труднощі токсикозу, геморою, набряків, болю в спині знає чи не кожна матуся. За допомогою народної медицини, тому як вона менш шкідлива, кожна майбутня мама намагається полегшити свої недуги. Для того щоб відчувати себе добре і комфортно, в першу чергу потрібно стежити за своїм активним дозвіллям, необхідним в достатній кількості сном, і звичайно раціоном їжі. Що стосується активного способу життя, то плавання і легке ЛФК благотворний впливає майже на кожне протікання вагітності.

Щодо сну все зрозуміло, спати потрібно більше ніж зазвичай, тим більше що сонливість проявляється з перших місяців. І звичайно сон повинен бути комфортним. Якісний матрац і подушка, а також спеціальний валик під животик, дозволять насолодитися узами Морфея. Одним з найбільш важливих питань щодо вагітності є харчування майбутньої мами. Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах в загальних рисах знає кожна жінка. Це повинні бути натуральні продукти, високої якості, гарного терміну придатності, що містять перелік відсутніх вітамінів.

Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах

Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах

  1. заборони
  2. рекомендації
  3. Овочі та фрукти

заборони

Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах

Одним з небажаних до вживання продуктів відносяться суші. Звичайно, не всі види ролів не рекомендують, а тільки ті, до складу яких входить сира риба. У ній можуть знаходитися небезпечні паразити, які можуть нашкодити як мамі, так і малюкові. Суші з іншими інгредієнтами цілком припустимі. Морепродукти навіть корисні. Ще не варто налягати на гострі соуси, які подають разом з суші. Від них вже точно користі ніякої. Заборони на алкоголь не вимагають особливих пояснень, їх шкода знаком навіть дітям.

Також не варто поєднувати несумісні продукти, які до вагітності цілком міг переробити ваш організм. Скажімо, яскравий приклад, молоко з огірком або оселедцем. Цей коктейль може виявитися вибухонебезпечним для жіночого організму, і загрожує покарати легковажну ненажеру. Газовані напої також протипоказані. Консервовані продукти всіх видів не рекомендують, тим більше що без них можна спокійно прожити. Жирну, копчену, смажену і гостру їжу взагалі не варто їсти, від неї може тільки посилиться печія, токсикоз і проблеми з кишечником.

рекомендації

Молочна продукція насичена необхідними кальцієм і фосфором, благотворно впливає на робочий процес всіх органів. Прибуток, що знаходяться в молочній продукції позитивно впливають на мікрофлору, що дозволяє відчувати себе легко і комфортно.

Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах відео

Яйця є одним з найбільш необхідних товарів, вживати їх у своєму раціоні можна практично кожен день. М'ясо і риба це основні наповнювачі організму силою і енергією. У період вагітності є сенс готувати всю їжу за допомогою функцій гасіння на пару або запікання. Сухофрукти і горіхи доставлять не тільки задоволення, але і користь.

Овочі та фрукти

Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах Що потрібно їсти вагітним на ранніх термінах

Овочі та фрукти настільки необхідні материнському організму, що радити конкретні з них - просто немає сенсу, тому що кожен корисний по-своєму. Звичайно, варто зауважити, що вживати, наприклад, огірки і помідори краще з бабусиної грядки, а не з теплиці. Якщо їсти каші не хочеться, то зрозуміло, що і сидіти на одній картоплі теж не варто. Гарного від неї небагато. Хіба що запечена картопля в мундирі, ось в його шкірці вже точно є користь. Якщо ми говоримо про фруктах і ягодах то обмежень немає. Але нагадаємо, що в літній період слід бути обережним з динею і кавуном.

Диню варто їсти як самостійне ласощі, без додаткових інгредієнтів, і не раніше, ніж за 20 хвилин до прийому їжі або після нього. Кавун дуже соковита і ароматна ягода, навряд чи хтось може втриматися від спокуси НЕ з'їсти її. Але кількість має значення. Переїли кавуна ви ризикуєте не тільки образити свій сечовий міхур, якому і без того складно під вагою малюка, але і спровокувати хід піску або каменів з нирок. Стара істина така, що наповнювати свій організм вітамінами потрібно вчасно. Зима - це сезон цитрусів і хурми. Початок літа багато на суницю і полуницю, середина літа - на абрикоси, груші і малину, серпень і вересень - на виноград, сливи, кавуни і дині.


Якими б смачними і корисними були ваші страви, не забувайте, що все має бути в міру. Зайва вага, який так швидко набирається, заважає вашому організму і викликає дискомфорт і переживання після появи малюка. Будьте в хорошій формі і насолоджуйтеся самим незвичайним періодом в своєму житті!

Наталія Огурцова


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама