Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ФГ "БОР": оригінатор сортів Шестопаловка, Шпаловка, Стальова

  1. За більш ніж 20-річний досвід роботи ми домоглися значних результатів і змогли створити на даний момент...
  2. До реалізації в 2019 році представлено 8 найбільш врожайних і виробничо надійних сортів озимої пшениці.
  3. Сорти 5-го покоління за своєю природою, як правило, монопласти. До двадцятиріччя компанії ми приурочили...
  4. Наш посівний матеріал гарантовано не фальсифікат.
  5. Наші сорти захищені патентами, а не тільки сертифікатами:
  6. Етапи роботи з ФГ "Бор"

За більш ніж 20-річний досвід роботи ми домоглися значних результатів і змогли створити на даний момент кращий в Україні власний генофонд пшениці.

Основний обсяг пшениці, висіває в країні, припадає на степ і лісостеп, а цим регіонам характерна суха грунт і не повноцінна ефективність добрив. Саме ці фактори позначились на виборі основного напрямку діяльності нашого фермерського господарства, і в результаті сорти власної селекції ФГ "БОР" дають відмінний результат по врожайності і продуктивності, навіть в найбіднішій грунті і в найбільш складних умовах вирощування.

Досягнення фермерського господарства «БОР»

Одним з наших найбільш значущих досягнень в області селекції є створення унікального в своєму роді сорти пшениці п'ятого покоління - "ШЕСТОПАЛОВКА" . Він дав можливість всім, хто займається сільськогосподарською діяльністю, вирощувати ранню, якісну пшеницю з високою врожайністю і передбачувану в гранично складних кліматичних умовах вирощування, де класичний посівний матеріал не зміг би показати такий результат.

До реалізації в 2019 році представлено 8 найбільш врожайних і виробничо надійних сортів озимої пшениці.

Які пройшли жорстоку конкуренцію, так як річна ротація генофонду в середньому 250 сортів і всього лише 0.06% сортів потрапляє в державне сортовипробування, найкращі з яких залишаються в реалізації. Це мізерно мала кількість, але в результаті все сорту є виключно різними за фізіологічними та морфологічними властивостями.

Універсальну технологію представляють сорти: Шестопаловка, Шпаловка, Магістраль і сорт-аскет Тайра.
Інтенсивну технологію представляють сорти: Сталева, Озерна.
Новинки 2019 року: Шестізёрная і Магнітка.

Новинки 2019 року: Шестізёрная і Магнітка

Сорти 5-го покоління за своєю природою, як правило, монопласти. До двадцятиріччя компанії ми приурочили запуск в реалізацію всього технологічного ряду сортів п'ятого покоління.

Перший сорт монопласт -Шестопаловка зламав догму про низьку врожайність ультра скоростиглих сортів.
Другий монопласт -Шпаловка досяг вершини пластичності. Всі сорти мають конкретну форму і щільність колоса, Шпаловка же в різних умовах вирощування може формувати будь-яку форму і щільність, що дає йому підвищену врожайність.
Третій монопласт -Магістраль став найбільш конкурентними, можна сказати агресивним до бур'янах і домішок інших сортів. Демонструючи скоростиглість і швидке наростання біомаси, що дає можливість переносити строки сівби на більш пізні.
Четвертий монопласт -Сталева здатний формувати 2 колоска на одному уступі колосового стрижня (внутрішній колосок - 5 зерен, зовнішній - 3 зернівки), саме тому сорт є абсолютним лідером по врожайності.
П'ятий сорт монопласт -Шестізёрная (довгоочікуваний перший безостий сорт 5-го покоління) в нормальних умовах вирощування здатний формувати шість великих повноцінних зернин в одному колоску.

Наш посівний матеріал гарантовано не фальсифікат.

Сорти ФГ "Бор" вже завоювали довіру сотень компаній по всій Україні за свої виняткові якості, але це має і негативні наслідки, так як з кожним роком ми все частіше помічаємо, що на ринку представлена ​​велика кількість неякісних підробок наших сортів, так як їх продають нелегально компанії, які ні до нас, ні до наших партнерів, які реалізують еліту і першу репродукцію наших сортів за ліцензійним договором, не мають ніякого відношення. Тому для того, щоб уберегти себе від великих розчарувань під час збирання врожаю-краще купувати пшеницю безпосередньо від автора сортів.

При відвантаженні пшениці ви отримуєте бухгалтерські документи, атестат на посівні якості, виписаний на підставі сертифікату, що свідчить про посівний якості насіння, а також каталог з повним описом нашої продукції.

Наші сорти захищені патентами, а не тільки сертифікатами:

Вивчити докладно характеристики того чи іншого сорту ви зможете в спеціальному розділі сайту «НАШІ СОРТИ» . Тут на кожній сторінці представлено точний опис конкретного сорту пшениці. Замовляйте сподобався посівний матеріал в розділі «ЗАМОВЛЕННЯ НАСІННЯ» . Тут ви зможете оформити заявку на насіння пшениці виняткової якості і найближчим часом наші фахівці зв'яжуться з вами, для того, щоб допомогти підібрати сорти і визначити найвигідніший метод відвантаження.

Етапи роботи з ФГ "Бор"

1. Дзвінок в наш відділ продажів або заявка на сайті
2. Детальна консультація, визначення найбільш підходящих сортів і обсягів замовлення
3. Складання рахунку і договору поставки на озиму пшеницю
4. Обговорення найбільш зручного способу і терміну відвантаження товару
5. Оплата насіннєвого матеріалу за рахунком
6. Підготовка посівного матеріалу і документів на насіння
7. Відвантаження продукції в обумовлений день
8. Можливість отримати відповіді на ваші запитання

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама