Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Віза до Британії без проблем

Віза до Британії без проблем

За словами Енді Макфарлін, керівника візового відділу Посольства Великої Британії в Москві, в Росії 96% заявників отримують британські візи. Це набагато вище середнього показника (86%) Служби прикордонного контролю Великобританії в світі. Відсоток відмов у видачі британських віз росіянам дуже низький. Будь-заявник може подати документи на довгострокову візу, навіть якщо в його паспорті це буде перша британська віза. Немає необхідності в демонстрації попередніх поїздок до Великобританії. Однак від заявника потрібно пояснити причини для отримання саме такого типу візи.

Найбільш поширеною причиною у відмові є недостатня інформація, що надається заявником. Відмова в отриманні Шенгенської візи в минулому не може послужити приводом для відмови у візі до Великобританії. Однак в формі заяви краще заявити про попередні відмови.

Заява на візу можна подати тільки англійською мовою. Справа в тому, що співробітники, які приймають рішення щодо заяв на отримання візи, англомовні. Форма, заповнена англійською мовою, допоможе їм швидше прийняти рішення. Для полегшення заповнення форми Служба прикордонного контролю Великобританії в режимі «он-лайн» пропонує інструкції, перекладені десятьма мовами, включаючи російську.

Подаючи заяву на британську візу, заявник повинен надати повний пакет документів відповідно до вимог імміграційних правил Британії. Так як обставини у всіх різні, не існує затвердженого списку документів за категоріями віз. З інструкціями можна ознайомитися на web-сайті Служби прикордонного контролю Великобританії. При цьому подача документів на британську візу і її отримання вимагають особистої присутності заявника. Ніяких винятків з цього правила не існує.

У Росії можна подавати заяви на отримання в'їзної візи за півроку до передбачуваної дати поїздки (в інших країнах цей період становить 3 місяці). Слід мати на увазі, що при відвідуванні заморських територій Великобританії виникає необхідність в отриманні спеціальної візи. Прийом і обробка документів здійснюється консульською службою Великобританії, але рішення про видачу візи приймають Території.

При плануванні поїздки слід мати на увазі, що власник британської візи терміном дії на півроку може відвідати також сусідню Ірландію. Правда, не більше 3-х місяців або до дати завершення британської візи (якщо термін дії закінчується раніше ніж через 3 місяці перебування в Ірландії). Ці умови поширюються тільки на туристів і відвідувачів з бізнес-візитами.

З лютого 2012 року в Росії введена обов'язкова система платежів в режимі «он-лайн». Зараз в режимі «он-лайн» заявник подає заяву на візу, записується на інтерв'ю, а також здійснює платіж. Однак для здачі своїх біометрічесікх даних заявник все одно повинен прийти у візовий центр. Але, подаючи заяву на довгострокову візу терміном дії на 10 років, потрібно буде здавати біометричні дані тільки один раз і потім використовувати отриману візу протягом усього зазначеного часу. Раніше на обробку довгострокових віз було потрібно 30 робочих днів, а тепер-15.

Visitor-віза терміном на півроку коштує £ 78, на 2 роки - £ 270, а на 10 років - £ 716. У разі закінчення терміну дії вашого паспорта при наявності візи, дійсної для в'їзду у Великобританію, ви можете приїхати до Британії, маючи при собі старий паспорт з візою, і новий паспорт - таким чином, не потрібно переклеювати візу. При наявності довгострокової візи можна приїхати до Великобританії в терміновому порядку.

З інструкціями щодо заповнення форми на російській мові можна ознайомитися на web-сторінці Служби прикордонного контролю Великобританії: www.ukba.homeoffice.gov.uk/countries/russian-federation/applying/?langname=Russian

Підтримати нас посиланням:

Uk/countries/russian-federation/applying/?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама