Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити Еуст (лізіантус) в горщику

  1. Головна
  2. Кімнатні рослини
  3. Декоративно-квітучі
  4. Еустома (лізіантус) в горщику
  5. У нашому інтернет-магазині ви можете купити Еуст (лізіантус) в горщику У нашому інтернет-магазині ви можете купити Еуст (лізіантус) в горщику. Так само нагадуємо, що у нас ви можете купити лізіантус в букетах і композиціях. Це дуже гарна квітка, що відрізняється прекрасним цвітінням. Плюсом Лізіантус є те, що висаджувати будинку його можна цілий рік і отримувати красиві квіти через шість місяців після посадки.

    При догляді за Еустома потрібно пам'ятати, що рослина це любить дренаж і піщаний грунт. При посіві насіння трохи вдавлюють, зверху закривають склом, потім ставлять у світле, тепле місце. Приблизно через місяць, затемнюють, тримають при температурі 25 градусів. Так само добре буде, якщо щотижня ви будете цю квітку підгодовувати. Лізіантус може бути самих різних розмірів. За приймете, еустома приносить в будинок успіх.

    Лізіантус кімнатний може бути самих різних забарвлень, завдяки роботі селекціонерів. Найкраще для цієї квітки підходять вікна, які виходять на схід або на захід, хоча південні вікна так само підійдуть. Телефонуйте і замовляйте лізіантус кімнатний у нас!

    Ви можете купити Еустома (лізіантус) в горщику недорого і за вигідною ціною в інтернет магазині 'Інтернет-магазин рослин і квітів БотанікСПб'. У магазині представлені Еустома (лізіантус) в горщику з описами, а також докладні характеристики квітів, фотографії та відгуки відвідувачів. Ми пропонуємо Еустома (лізіантус) в горщику провідних голландських постачальників з гарантією якості і доставкою.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама