Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Запіканки в духовці - 2 рецепта: з м'ясного фаршу і чорного хліба

  1. Пудинг з чорного хліба з беконом, чебрецем і зеленим горошком
  2. М'ясна запіканка з яловичини з зеленою цибулею і тушкованою капустою
  3. Придбати цю книгу

зміст:

Швидко приготувати вечерю для всієї родини - ще одна турбота зайнятих батьків, не менш важлива, ніж придумати, що дати з собою дитині в школу, а чоловікові - на роботу. Сьогоднішні рецепти запіканок - м'ясний і з хліба з беконом - вирішать і проблему вечері, і їжі з собою на наступний день. А якщо спробувати приготувати запіканки не в духовці, а в мультиварці, то готове тепле блюдо взагалі може чекати вас з роботи!

До змісту

Пудинг з чорного хліба з беконом, чебрецем і зеленим горошком

У доброї господині, як відомо, не пропадає ні крихти. Залежався чорний хліб - приготуйте мій пудинг. Я до пудингу відкриваю банку консервованого зеленого горошку і всякий раз переношуся за часів, коли в Москві ще не було божевільних пробок і дітей відпускали гуляти без нагляду.

Раніше такий підхід мав назву «дбайливим веденням господарства», в СРСР навіть виходили книжки «як готувати без залишків». Тепер же модно піклуватися про планету і бідних. Для цього рецепта годяться будь-які види хліба, від буденного житнього або сірого «цегли» до вишуканою італійською фокаччи з сушеними помідорами.

На 6-8 порцій:

  • 500 г чорного хліба
  • 3 столові ложки вершкового масла плюс ще трохи для змащування
  • 8 скибочок бекону
  • 500 мл жирного молока
  • 4 великих яйця
  • 2 жовтки
  • 1-2 великих пучка зеленої цибулі
  • 2 гілочки чебрецю
  • морська сіль, мелений чорний перець
  • 1 банка або 1 пакет (400 г) замороженого зеленого горошку для подачі
  1. Тонко наріжте зелену цибулю. Бекон наріжте невеликими шматочками і обсмажте в сковороді до хрускоту. Витопився жир і бекон перекладіть в піалу. Тепер на тій же сковороді припустіть зелена цибуля, 1-2 хвилини, поки він не стане м'яким і не зменшиться в обсязі.
  2. Наріжте хліб невеликими кубиками. У мисці з'єднайте молоко, яйця, жовтки, листочки чебрецю, сіль і перець, влийте 2 столові ложки розтопленого вершкового масла і бекон з витопити жиром. Додайте зелену цибулю, перемішайте і потім всипте кубики хліба. Перемішайте і залиште на 2 години.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Візьміть довгасту форму, в якій зазвичай випікають кекси. Змастіть маслом, викладіть хлібне тісто. Накрийте пудинг фольгою, щоб волога не випаровувалася. Для надійності можна поставити в духовку ще один лист з водою. І запікайте приблизно 1 годину. Ближче до кінця приготування пудинг підніметься, а потім осяде - це вірна ознака, що з блюдом все добре.
  4. На сковороді розігрійте горошок з маслом, що залишилося. Відріжте від готового пудингу шматочок, поруч викладіть консервований або зварений морожений горошок і подавайте.

До змісту

М'ясна запіканка з яловичини з зеленою цибулею і тушкованою капустою

Ні страви надійніше, ніж запіканка з м'яса. Зусиль мінімум, подобається чоловікам, жінкам і дітям, чудово виходить навіть з «сумнівною» яловичини. Я багато років спостерігаю за російським тваринництвом, за модою на стейки і муками гурманів, які з вітчизняної яловичини намагаються приготувати ніжний Рибай. Вітчизняну яловичину треба гасити або пускати на фарш, а ще з нашої яловичини виходять відмінні запіканки! Причому духовка все зробить сама.

Я додаю в фарш величезний пучок зеленої цибулі, чим більше, тим краще. Лук дуже освіжає і робить запіканку трохи солодкуватого і пікантною. А на гарнір швидко відварюю якісь заморожені овочі на зразок зеленого горошку або обсмажую капусту. Прийом я підгледіла в китайській кухні: капусту потрібно нашаткувати, швидко відварити, а потім так само швидко обсмажити. І додати до капусти устричний соус, він як ніщо інше вміє підбадьорити її прісний характер.

На 6 порцій:

  • 500 г яловичого фаршу
  • 2 великих яйця
  • ½ склянки мелених сухарів або трохи більше
  • ½ склянки рубаних помідорів у власному соку
  • 1 дуже великий пучок зеленої цибулі
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • сіль, мелений чорний перець

Для капусти:

  • ½ качана капусти
  • 2 столові ложки рослинної олії, краще арахісового
  • 2 столові ложки устричного соусу
  1. Наріжте зелену цибулю, розігрійте в сковорідці олію і всипте його весь. Помішуйте. Через пару хвилин він западе і в кілька разів зменшиться в обсязі.
  2. У великій мисці збийте виделкою яйця, додайте помідори, сухарі, фарш, зелена цибуля, сіль і перець. Все ретельно перемішайте. Якщо фарш рідкуватий і схожий на сметану, підсипте ще сухарів.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Візьміть прямокутну форму (в таких зазвичай печуть хліб цеглинкою або кекси), викладіть фарш і розрівняйте. Поставте форму в духовку приблизно на 1 годину 10 хвилин. Якщо ви користуєтеся термометром для м'яса, то виймайте, коли він буде показувати 70 градусів. Запіканка повинна ущільнитися і відставати від країв форми.
  4. Капусту тонко нашаткуйте і відваріть в киплячій воді 1 хвилину. Відкиньте на друшляк. У сотейнику розігрійте рослинне масло, покладіть капусту, влийте устричний соус, все ретельно перемішайте і відразу знімайте з вогню. Подавайте капусту до м'ясної запіканці.

рецепти

Анна Людковська

Придбати цю книгу

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Чим фарширувати кабачки: м'ясний фарш. Рецепт голубців по - французьки - з цілого капустини. Французький рецепт з грибами - в духовці. М'ясо по - французьки - що я зробила не так? Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і ...

Картопляна запіканка з м'ясом. Навчіть готувати !. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей Не знайшли, що шукали? Подивіться інші обговорення на тему "картопляна запіканка з м'ясом на деку"

Запіканка картопляна з м'ясом. Не смійтеся, ніколи не готувала. а я не зрозуміла! в пюре Поділіться, будь ласка, перевіреним рецептом картопляної запіканки, яка з м'ясним фаршем робиться. Хочу зробити картопляну запіканку з курячим фаршем в духовці.

Випікати в духовці при 180С близько 30-40 хвилин. Головне - не пересушити. Почекати, щоб трохи охолола і вийняти з форми. Запіканки в духовці. Поява гостей в будинку - це завжди радість, але що робити, якщо Що можна приготувати самостійно в 2 роки, 8 і 13 років?

М'ясо по - французьки - що я зробила не так?
Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей Не знайшли, що шукали?
Поява гостей в будинку - це завжди радість, але що робити, якщо Що можна приготувати самостійно в 2 роки, 8 і 13 років?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама