Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Самогонний мідний апарат

  1. У чому особливості апарату з міді?
  2. Чи можна зробити апарат самогонного типу з міді своїми руками?
  3. Змійовик з міді: переваги
  4. Виготовлення змійовика своїми руками

Самогонний апарат ? це складний пристрій, яке повинно бути в будинку у кожного, хто любить якісний алкоголь і обожнює різноманітність смаків. Стандартний самогонний прилад складається з: перегінного куба, змійовика, холодильника і відстійника. Існує безліч приладів подібного типу, вони відрізняються за матеріалом, розміром, формою, ціною і т.д. Особливу популярність придбав мідний апарат, Самогонний апарат який має свої особливості в будові і подальшій роботі. Давайте разом розберемося в цьому питанні.

Він виконаний одним з небагатьох металів, який за своїми характеристиками має необхідну жорсткість, але в той же час легко обробляється. Саме з цієї причини, найчастіше, мідні прилади виготовляються вручну. Для того щоб зі звичайної поверхню з шорсткостями, зробити апарат нового класу, вам буде необхідно гарненько відшліфувати його. Після такої процедури, ваш прилад почне світитися і буде гідний самої королеви. Крім того, мідь в таки приладу не може зіпсуй алкоголь, а скоріше навпаки. Так, мідь здатна вбирати в себе шкідливі властивості алкогольних опадів, нержавіюча на таке не здатна.

У чому особливості апарату з міді?

Багато професіоналів самогоноваріння вважають, що незважаючи на різноманітність матеріалів для самогонних приладів, скоро всі вони поступляться місцем мідному. А нержавейка назавжди вийде з моди. Але, як би там не було, давайте краще розглянемо які особливості приховують мідні самогонні апарати:

  • Мідь позбавляє самогон від оксиду сірки? якщо ви коли-небудь займалися самогоноварінням ви знаєте, що після самого процесу самогонний прилад має неприємних запах і легка гіркуватий смак. Але, вчені знайшли відповідь на це питання, необхідно використовувати мідні апарати, які вбивають даний антиоксидант і не дають самогону псуватися.
  • Після кожного самогоноваріння в перегінному кубі, будуть з'являтися кислоти, які пізніше буде необхідно видаляти за допомогою лимонного соку.
  • Самогонні прилади з міді не є новими, але ще не поширилися на ринку. Саме тому ви зможете бути єдиним жителем в своєму місті, який використовує прилад такого типу. На жаль, їх поки не випускають вітчизняні фірми, а тому ви можете замовити його в інтернеті або ж вибрати собі варіант простіше прямо на ринку.

Ще одним явним відмінністю такого прібораа є точна подача температури води, а також можливість його виключення в потрібний момент. З таким апаратом, ви зможете не турбуватися про те, чи тече змійовик, справна і трубка і чи добре фільтрується самогон. З його допомогою ви зможете зробити високоякісний продукт без зайвого клопоту.

Чи можна зробити апарат самогонного типу з міді своїми руками?

Якщо ви раніше не займалися цим самогону і погано розбираєтеся в цьому, фахівці не радять Якщо ви раніше не займалися цим самогону і погано розбираєтеся в цьому, фахівці не радять   виготовляти його самостійно виготовляти його самостійно. Адже найчастіше новачки ще не знають принципи і тонкощі самогоноваріння, а значить не зможуть зробити хороший апарат. Але, якщо ж ви хочете перевірити себе в цій справі і спробувати зробити схожий мідний прилад будинку, коректний:

  1. Для початку необхідно скласти особистий проект до необхідного матеріалу і приблизними витратами на підготовку і виготовлення. Порахуйте, скільки грошей у вас піде на лист міді, трубки та інші інструменти, але не забудьте, що вам не обійтися без допоміжних матеріалів і інструментів. Оцініть і необхідні розміри майбутнього приладу, щоб знати скільки матеріалу вам знадобиться.
  2. Чи не складайте креслення своїми руками, інакше у вас є ризик того, що ваш проект не буде працювати або ж може привести до сумних наслідків. Перед тим як почати виробництво приладу знайдіть в інтернеті його креслення, щоб знати, як зробити змійовик, труби, перегінний куб і інші деталі.
  3. Після того як ваші креслення будуть готові, вам буде необхідно зробити по нам викрійку з мідного листа. Так, вона потрібна для виготовлення перегінного куба і охолоджувальної труби, в якій знаходиться змійовик.
  4. Виріжте викрійку і зробіть отвори в усіх необхідних місцях.
  5. Далі слід один з найважчих етапів? це надання міді необхідної форми. Багато майстрів кажуть, що правильно це зробити дуже складно, адже це займає багато часу, сил і концентрації на рухах.
  6. За допомогою трубки невеликого діаметру сформуйте змійовик, він необхідний для фільтрації браги і в подальшому змійовик служить для її охолодження. Для того щоб його зробити, необхідно лише намотати частина трубки мідної на трубу великого діаметру.
  7. Після цього слід збірка? тут вам необхідно бути вкрай уважним, так як процес досить складний і, якщо щось піде не так, ви можете зіпсувати всю конструкцію. Крім того, необхідно ретельно стежити за якістю споювання матеріалів, адже в іншому випадку вони можуть пропускати повітря, рідина або шкідливі випари.
  8. Якщо у вас є можливість, необхідно використовувати пайку з срібла для отримання кращих властивостей самогонного апарату. Якщо ж такого немає, можете використовувати свинець, проте він не володіє такою добре переноситься температури, а також погано реагує на зовнішні впливи, але коштує набагато дешевше.

Для того щоб отримати особистий самогонний апарат, необхідно прочитати і наслідувати даної інструкції. Щоб досягти гарного вигляду, відполіруйте і отмойте його до блиску.

Змійовик з міді: переваги

Багато самогонники вважають, що мідний самогонний апарат? це невдала ідея, так як мідь є Багато самогонники вважають, що мідний самогонний апарат токсичною речовиною. Але, насправді, це зовсім не так, більшість французів при виготовленні алкоголю вважають за краще саме мідні дистилятори, які у них звуться алабамікі. Вони вважають, що всупереч загальній думці, він навпаки має здатність прибирати зайві речовини з алкоголю.

Змійовик можна зробити не тільки з міді, також підійде алюміній і нержавіюча сталь. Але, якщо слухати експертів, то такі метали поступаються міді в кілька разів, причому мова йде не стільки про тепло провідності, скільки про якість самого товару. Крім того, слід врахувати, що для того, щоб зробити змійовик, необхідні тільки харчові метали, які при високій температурі не вступлять в реакцію зі спиртом. Але, знайти такий матеріал досить складно, а іноді й неможливо. Саме тому, змійовик краще робити з міді, або ж перевірених матеріалів.

Виготовлення змійовика своїми руками

Якщо ви вирішили робити самогонний апарат своїми руками, змійовик є однією з найважливіших частин даного процесу. Для його виготовлення візьміть мідну трубку, а також підготуйте велику трубу, на яку будете накручувати свій майбутній змійовик, для додання йому форми. Щоб труба не деформувалася, заповніть її піском або іншим щільним матеріалом. Після чого можете приступати до накручування. Але, для того щоб в процесі мідна слухавка не з'їхала, закріпіть її з одного боку. Після цього починайте закручувати змійовик з потрібним вам відстанню. Коли процес буде закінчений, закріпіть і інший кінець трубки. Після цього можете звільнити трубу від піску або того матеріалу, який ви в нього засипали.

Заздалегідь варто попередити про те, що ваша трубка зі змійовиком повинні вміщуватися в охолоджувальну трубу, а тому заздалегідь прорахуйте і виміряти її діаметр. Після того як робота буде закінчена. Помістіть змійовик в холодильник, закрийте отвори і поставте заглушки. Герметизують поверхню і простежте, щоб з неї не виходила рідина.

Самогонний прилад з міді? це не новий продукт на даному ринку, проте з кожним днем ​​він стає все більш популярним. Незважаючи на загальну думку про те, що мідь є токсичною, експерти самогоноваріння повністю розвіюють даний міф і стверджують, що мідь навпаки має здатність прибирати шкідливі речовини з браги. З мінусів даного приладу можна відзначити тільки його високу ціну. Але, він їй повністю відповідає.

У чому особливості апарату з міді?
Чи можна зробити апарат самогонного типу з міді своїми руками?
У чому особливості апарату з міді?
Чи можна зробити апарат самогонного типу з міді своїми руками?
Далі слід один з найважчих етапів?
Після цього слід збірка?
Самогонний прилад з міді?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама