Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Самогонний міні-апарат - як зробити пристрій своїми руками? + Відео

  1. 1 Робота міні-системи з виробництва домашнього спиртного
  2. пропонуємо Вам ознайомитися
  3. 2 З чого складається міні-пристрій?
  4. 3 Виготовлення компактного дистилятора

Якщо ви належите до числа тих людей, які хочуть отримувати якісний самогон в найкоротші терміни, то найоптимальнішим варіантом для вас стане самогонний міні-апарат. Але перш ніж приступити до виготовлення компактного пристрою своїми руками, варто вивчити принцип його роботи і конструкцію.

1 Робота міні-системи з виробництва домашнього спиртного

Маленький самогонний апарат працює за тим же принципом, що і його більш габаритний аналог. Різниця між компактним і стандартним пристроєм тільки в розмірах перегінного куба, холодильної камери, сухопарнику і довжини перегінних трубок. Так, при правильному підході можна виготовити агрегат, який в зібраному вигляді буде вдвічі, а то і втричі менше свого стандартного конкурента. При цьому в продуктивності мініатюрний самогонний апарат буде поступатися на 2-3 літра.

При цьому в продуктивності мініатюрний самогонний апарат буде поступатися на 2-3 літра

Маленький самогонний апарат

пропонуємо Вам ознайомитися

Що стосується якості очищення спиртного, то за цим показником деякі міні-системи не тільки не програють, але і перевершують більші дистилятори. З кожним роком мініатюрним агрегатів віддає свою перевагу все більше самогонників-професіоналів. Причина досить проста - завдяки своїм невеликим розмірам міні-апарат легко поміщається навіть в похідний рюкзак, що дає можливість використовувати його прямо на природі. Для цього більшість агрегатів виготовляються так, щоб не залежати від наявності водопроводу. Нагрівальним елементом при цьому служить звичайний багаття.

У зберіганні компактний дистиллятор також досить невибагливий. Перш, ніж відкласти пристрій до подальшого використання, його потрібно промити, просушити і, якщо агрегат виготовлений з нержавіючої сталі, змастити спеціальною захисною пастою. Також бажано зішкребти залишки герметика на стиках апарату, так як при тривалому зберіганні склад настільки твердне, що часом разом з ним можна відламати частку сухопарнику або іншої деталі.

Важливо знати! Найпростіший спосіб зі 100% гарантією результату вилікуватися від алкоголізму без таблеток, уколів і лікарів. Дізнайтеся, як наша читачка, Тетяна, позбавила чоловіка від алкоголізму, без його відома ... Читати докладніше ...

2 З чого складається міні-пристрій?

У багатьох магазинах нашої країни можна знайти масу міні-дистиляторів, які можуть впоратися з постійними навантаженнями і регулярно проводити алкоголь високого ступеня очищення. Однак набагато приємніше зробити пристрій своїми руками. Таким чином, ви не тільки отримаєте можливість самостійно підібрати матеріали, але і будете повністю впевнені в тому, що система не підведе вас в самий невідповідний момент.

Таким чином, ви не тільки отримаєте можливість самостійно підібрати матеріали, але і будете повністю впевнені в тому, що система не підведе вас в самий невідповідний момент

Міні-дистиллятор

Перш, ніж зробити невеликий дистиллятор, варто підготувати потрібні матеріали. Забігаючи наперед, відзначимо, що якщо ви плануєте застосовувати систему на природі, то буде цілком розумно використовувати дешеві матеріали. Отже, для роботи нам знадобиться:

  1. банка об'ємом 3 або 5 літрів;
  2. 2 банки з алюмінію - можна взяти ємності з-під газованої води;
  3. комплект болтів і гайок до них;
  4. нова дріт з міді;
  5. пластикова пляшка об'ємом не більше 0,5 л;
  6. кришка з поліетилену.

Нам також знадобляться кілька силіконових трубок, довжина кожної з яких не повинна перевищувати 1 м. Брати трубки з гуми не рекомендується, так як в процесі перегонки вони "збагачують" алкоголь своїм різким запахом. Кріпильні елементи для з'єднання конструкції можна зробити своїми руками. Вони повинні мати різні розміри, проте для кожної наявної гайки потрібно заздалегідь підготувати відповідний болт. Після підготовки матеріалів можна приступати до виготовлення міні-пристрої.

3 Виготовлення компактного дистилятора

Робота зі створення міні-апарату своїми руками забере не більше півгодини. Для початку потрібно взяти алюмінієву банку і зробити в її верхній частині 2 невеликих отвори. Це необхідно для фіксації судини мідним дротом. Після цього потрібно пересипати в ємність ретельно промиті металеві вироби. Далі заливаємо в посудину воду і поміщаємо в холодильник для охолодження.

Далі заливаємо в посудину воду і поміщаємо в холодильник для охолодження

Міні-апарат для самогону своїми руками

На наступному етапі потрібно зробити лійку, за допомогою якої ми будемо отримувати готовий самогон. Для цього знадобиться пластикова ємність, верхню частину якої потрібно відрізати на відстані 6 мм від горлечка. Нам також знадобиться ємність для збору алкоголю. Її функції виконуватиме друга банку з алюмінію. До її основи потрібно відрахувати 7 см і відрізати зазначену частину судини. Після цього вгорі банки потрібно просвердлити 2 отвори, які також потрібні для фіксації за допомогою дроту. Також 2 невеликі дірки потрібно зробити в поліетиленовій кришці. Після виготовлення всіх деталей, можна приступати до збору пристрою.

Це робиться в певному порядку: спочатку потрібно встановити трилітрову банку і закрити її кришкою, потім до неї прикріпити охолоджувач, до нього приєднати воронку, після чого встановити посудину для збору самогону.

Далі в трилітрову банку заливаємо приблизно 300 г браги. Конструкцію, виготовлену своїми руками, встановлюємо на батарею і залишаємо на 10-12 годин. Залежно від температури нагрівання батареї, ми отримуємо можливість виробляти до 1,5-2 л чистого самогону кожні 8-10 годин. Якщо використовувати компактний пристрій на природі і нагрівати перегінний куб від багаття, то цього результату ми доб'ємося за 1 годину.

Варто відзначити, що деякі народні умільці постачають саморобні міні-апарати сухопарнику. Для цього береться ще одна 100-грамова ємність з герметичною кришкою і встановлюється між перегінним кубом і охолоджувачем. За допомогою цього елемента своїми руками можна робити не тільки очищений самогон, але і такі напої, як домашня настоянка на журавлині або наливка з чорної смородини .

З чого складається міні-пристрій?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама