Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як приготувати суші і роли

Любіть роли і суші? Тоді спробуйте приготувати їх самостійно на своїй домашній кухні. Не бійтеся, якщо слідувати простий інструкції - у вас все вийде і ви будете зі сміхом розповідати друзям як приготувати суші!

Насамперед треба відправитися в магазин, щоб купити продукти і інструменти. Сьогодні товари "все для суші" продаються і в спеціалізованих магазина і в супермаркетах. Отже, що вам потрібно купити?

  • килимок (циновка) або формочки для суші та ролів;
  • упаковку норі (водорості, в які загортають роли);
  • Мал;
  • рисовий оцет;
  • соєвий соус;
  • васабі;
  • імбир;
  • за бажанням кунжут.

Далі вирішите, з якою начинкою ви хочете зробити суші. Для початку спробуйте нескладні варіанти, склад ви можете подивитися на нашому сайті.

Рекомендуємо вам взяти три складові: рибну, овочеву і сирну.

Найчастіше в приготуванні ролів і суші використовується лосось, вугор, окунь, тунець. З овочів ви можете взяти авокадо, паприку або болгарський перець, свіжий огірок або водорості.

Третім компонентом може бути сир Філадельфія, тофу або будь-який інший на ваш смак.

Починайте готувати суші з варіння рису. Зробити це потрібно правильно, тоді і роли у вас вийдуть як фірмові. Рис необхідно дуже ретельно промити - до 10 разів. Далі залийте його водою в пропорції 1: 3, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і не піднімаючи кришки варіть 15 хвилин. Після вогонь вимикається і рис залишається доходити (можна скористатися рисоваркою).

Поки вариться рис у вас є час підготувати рибу і овочі. Рибу очистіть, обробити і наріжте довгими брусочками. З овочами поступите точно так же. Викладіть начинку на тарілку, що б вам було зручно робити роли.

Готовий рис викладіть в низьку ємність і акуратно розрівняйте його дерев'яною лопаткою. Відразу ж його треба злегка полити оцтом і ще раз розрівняти, намагаючись не прим'яти і не придавити рисинки.

Водорості норі також потребують підготовки. Для приготування стандартних ролів розріжте квадрат норі на дві частини.

Ретельно вимийте ще раз руки. Розгорніть перед собою килимок у вертикальному положенні. Лист норі покладіть глянсовою стороною вниз так, що б його нижній край збігався з нижнім краєм килимка.

Починайте викладати рис - для цього візьміть його руками і легкими рухами намагайтеся покрити норі однаковим шаром в декілька рисинок. Від верхнього краю необхідно відступити 1-2 см - рис там не потрібен, так як це буде нахлест, який потрібен для утримання форми ролів.

Далі на середину ділянки покритого рисом починайте викладати начинку. Попередньо рис можна злегка змастити васабі, після - сиром.

Починайте загортати роли знизу, ваше завдання підвести нижній край (і килимка, і норі з рисом) до верхньої межі, де закінчується рис. Коли ви це зробите, злегка натисніть на килимок, утрамбуйте майбутній рол.

Після цього підніміть нижній край килимка і переверніть рол так, щоб ділянка норі, залишений для нахлеста, виявився внизу (перед цим його можна злегка змастити водою, для кращого зчеплення). Притисніть рол килимком, сформуйте потрібну вам форму.

Притисніть рол килимком, сформуйте потрібну вам форму

Розгорніть килимок - ваш перший рол готовий!
Розрізати роли треба дуже гострим і вологим ножем.

Приємного вам апетиту!

Любіть роли і суші?
Отже, що вам потрібно купити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама