Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Огляд ванни Ravak Avocado

продумана концепція Avocado, ванна і умивальник в одному стилі і однієї спрямованості

Не важливо, якої площі ваша ванна кімната, компанія Ravak в будь-якому випадку може запропонувати вам що-небудь оригінальне і практичне Не важливо, якої площі ваша ванна кімната, компанія Ravak в будь-якому випадку може запропонувати вам що-небудь оригінальне і практичне. Підтвердженням цьому є ванна Ravak Avocado . Коли я перший раз побачив цю ванну, я відчув легке непорозуміння, навіщо вони це зробили, хто стане купувати таке. Але я був не правий, тому що, вирішуючи питання про те, як і що, поставити в маленьку ванну кімнату стикаєшся зі справжньою проблемою. І ось тоді, ванна Ravak Avocado в комплекті з умивальником Avocado, виглядає як понад практичний і логічний варіант. Думаю, тут буде доречно відзначити, що цю ванну розробило знамените автомобільне дизайн-ательє Design Storz. Звідси і настільки продумана концепція Avocado, ванна і умивальник в одному стилі і однієї спрямованості - максимальна економія простору ванної кімнати.

Розміри Розміри. Ванна Ravak Avocado пропонується в двох типорозмірах: 1500х750 мм і 1600х750 мм . Найбільш затребуваний розмір ванни Ravak Avocado це, звичайно ж, 1500х750 мм, про нього й поговоримо. Для своєї суб'єктивної оцінки я заліз в таку ванну, звичайно, комфортною її не назвеш, але і не можна сказати, що вона сильно програє звичайній прямокутної 150х75 см. Глибина ванни 44,5 см, а для такої крихітки як Ravak Avocado це приємний сюрприз, в місці зливу глибина досягає 46,5 см, при цьому обсяг ванни становить 158 л. Для порівняння, обсяг чавунної ванни Roca 150x75 см становить 165 л. Звичайно, в області ніг простору практично немає, але в цьому і полягає компроміс економії простору.

Якість. З якістю все просто і зрозуміло, якість висока, акрил відмінний, при установці ванни Ravak Avocado на оригінальну опору (ніжки) гарантія на ванну становить 10 років.

Ціни Ціни. Як каже один мій товариш: «все це звичайно красиво, але ні разу не дешево». Так, повний комплект Ravak Avocado з умивальником обійдеться вам в 800 eur, але повірте, воно того варто:

- ванна 150х75 см, ціна 403 eur;

- опора для ванни (ніжки), ціна 40 eur;

- панель для ванни, ціна 183 eur;

- кріплення для панелі, ціна 29 eur;

- умивальник Avocado, ціна 146 eur або Avocado Сomfort, 219 eur.

Умивальники Avocado і Avocado Сomfort відрізняються між собою розмірами і трохи дизайном.

Екран для ванни такий дорогий тому, що він зроблений з того ж таки не дешевого акрилу, що і сама ванна. Зроблено це для того, що б і через багато років не було різниці в кольорі ванни і екрану.

Підводячи підсумок. Концепція ванни Ravak Avocado ідеальна для економії простору у ванній кімнаті, дуже гідна за якістю, але все це задоволення не дешеве.

Ravak Avocado 3D візуалізація

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама