Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вегетаріанські роли або маки-суші

  1. склад:
  2. Приготування вегетаріанських суші ролів:

Суші - це блюдо японської кухні, яке готується з рису і морепродуктів. Маккі-суші або ролли - це суші, загорнуті в норі у вигляді циліндра і порізані на кілька частин.

Я пропоную вам рецепт дуже смачних вегетаріанських ролів без риби, в яких всі інгредієнти добре поєднуються між собою. Їх зовсім нескладно готувати, як може здатися на перший погляд. Просто потрібна деяка вправність.

Раджу вам обов'язково спробувати вегетаріанські суші, так як вони дуже ефектні, смачні і відмінно підходять для святкового столу. А якщо ви любите страви з водоростями норі, то подивіться ще рецепти вегетаріанської юшки , вегетаріанської "риби" , "Рибних" котлет .

Вегетаріанські суші роли Вегетаріанські суші роли

склад:

  • 1/2 склянки круглого рису
  • 2/3 склянки води
  • 3 листа норі (спресовані морські водорості)
  • 1 морквина
  • 1 маленький авокадо
  • 1 огірок
  • 150 г тофу або адигейського сиру (або вегетаріанський плавлений або вершковий сир)
  • рисовий або яблучний оцет
  • сіль, цукор
  • васабі (японський хрін)
  • соєвий соус
  • кунжут
  • маринований імбир

Приготування вегетаріанських суші ролів:

  1. Підготувати всі продукти, які будуть потрібні для приготування суші.

    Інгредієнти для приготування вегетаріанських ролів Інгредієнти для приготування вегетаріанських ролів

  2. Кунжут слід підсмажити на сухій сковороді до золотисто-коричневого кольору, безперервно помішуючи.

    Смажений кунжут для приготування ролів Смажений кунжут для приготування ролів

  3. Якщо ви купили васабі в порошку, то з нього потрібно приготувати пасту, просто змішавши з водою.

    Васабі - японський хрін Васабі - японський хрін

  4. Тепер займемося рисом. Він повинен бути обов'язково круглим. Його слід висипати у велику миску і промити в воді кілька разів, щоб вимити крохмаль.
  5. Залити рис водою і поставити на вогонь. Коли закипить, зробити самий маленький вогонь і щільно закрити кришкою. Залишити на 10 хвилин (для великої кількості рису - на 15 хвилин), не відкриваючи кришку і ні в якому разі не перемішуючи. Оскільки в рис ми буде додавати заправку, солити його не потрібно. Коли рис буде готовий, вимкнути вогонь і залишити його під кришкою ще на 10 хвилин. Таким чином можна готувати рис (не обов'язково круглий) і для інших страв, в які він входить, або в якості окремого гарніру, тільки в цьому випадку слід додати 0,5 ч. Ложки солі.
  6. Морква очистити і порізати уздовж на смужки.

    нарізана морква нарізана морква

  7. Відварити її в невеликій кількості підсоленої води протягом декількох хвилин (до м'якості) і відкинути на друшляк.
  8. Зробити заправку для рису. Для цього слід змішати 4 ст. ложки оцту (рисового або яблучного), 2 ст. ложки цукру, 1 ч. ложку солі і трохи підігріти на вогні, щоб розчинилися цукор і сіль.

    Заправка для рису Заправка для рису

  9. Готовий рис перекласти в широку миску. Він повинен бути розсипчастим.

    Зварений рис для приготування суші Зварений рис для приготування суші

  10. Коли він трохи охолоне, заправити підготовленим оцтом. Оцет слід додавати поступово, акуратно перевертаючи рис дерев'яною лопаткою. На 1/2 склянки сухого рису піде десь половина приготовленої заправки.
  11. Авокадо і огірок почистити і нарізати тонкими смужками. Якщо в огірку будуть великі насіння, то потрібно буде їх обрізати.
  12. Тофу або адигейський сир порізати брусочками.

    Інгредієнти для начинки вегетаріанських суші ролів Інгредієнти для начинки вегетаріанських суші ролів

  13. Щоб вийшли правильно скорочення роли, без " равлики ", Слід від кожного листа норі (з меншої сторони) відрізати смужку шириною 4 см (їх можна використовувати в приготуванні вегетаріанської "смаженої риби" ).

    Норі для приготування ролів Норі для приготування ролів

  14. Так як рис після заправки оцтом став дуже липким і буде сильно прилипати до рук, потрібно змішати воду з соєвим соусом або оцтом, і в цю суміш вмочати кожен раз пальці, перед тим як брати рис.

    Вода з соєвим соусом для змочування рук Вода з соєвим соусом для змочування рук

  15. Покласти норі гладкою стороною на бамбуковий килимок і викласти зверху рівномірно рис шаром 7 мм, залишаючи вгорі край норі без рису (близько 2 см).

    Приготування вегетаріанських суші ролів - рис Приготування вегетаріанських суші ролів - рис

  16. Взяти пальцем васабі і нанести на рис посередині смужку.
  17. Посипати кунжутом по всій поверхні рису.

    Приготування вегетаріанських суші ролів - рис, кунжут і васабі Приготування вегетаріанських суші ролів - рис, кунжут і васабі

  18. Посередині рису викласти доріжки зі смужок огірка, авокадо і морквини.

    Приготування вегетаріанських суші ролів - викладання начинки Приготування вегетаріанських суші ролів - викладання начинки

  19. Зверху на овочі викласти брусочки тофу або сиру.

    Приготування вегетаріанських ролів Приготування вегетаріанських ролів

  20. Тепер потрібно за допомогою бамбукового килимка скачати все це в циліндр таким чином. Смужку норі, яка без рису, змочити водою. Поєднавши нижній край норі з краєм килимка і, притримуючи пальцями начинку, слід підняти великими пальцями килимок і загинати його вперед від себе, щоб нижній край рису зустрівся з верхнім. Потім відвернути край килимка і покатати вийшла ковбаску туди-сюди. Вона повинна бути досить щільною, а край норі, змочений водою, повинен добре до неї приклеїться.

    скручування ролів скручування ролів

  21. Точно також зробити ще два ролу.

    вегетаріанські роли вегетаріанські роли

  22. Тепер нарізати кожен рол гострим ножем на 6-8 частин, кожен раз змочуючи ніж у воді.

    Вегетаріанські маки-суші або ролли готові Вегетаріанські маки-суші або ролли готові

Готові роли слід подавати з соєвим соусом і маринованим імбиром. Захопивши паличками шматочок суші, опустіть його спочатку в соус, а потім відправляйте в рот. Перед тим, як брати наступний, з'їжте листочок маринованого імбиру, він очистить небо від попереднього смаку і ви насолодитеся вегетаріанськими суші по-новому. З імбиром вони дуже добре йдуть і з'їдаються швидше, ніж без нього, так що рекомендую :).

Сподіваюся у вас все вийде! Смачного!

PS Якщо вам сподобався рецепт, підписуйтесь на оновлення , Так як попереду ще буде багато цікавих страв.

PS Якщо вам сподобався рецепт,   підписуйтесь на оновлення   , Так як попереду ще буде багато цікавих страв

Juliya автор рецепта

Рецептів: 645


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама