Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Найсильніша змову на гроші

  1. Змови Ванги на гроші і удачу
  2. Змови на хорошу роботу і велику зарплату
  3. Змова на гроші і удачу на місяць
  4. Вода - помічниця в залученні грошей

Не знаєте як поліпшити свій добробут? Змова на удачу і гроші є ефективним способом фінансового збагачення, навіть в найскладніших випадках. Однак для залучення коштів потрібно враховувати деякі правила ....
Магія грошей привертає додатковий дохід, збільшує сімейний бюджет, покращує ауру людини і усуває негативні фактори, що впливають на відсутність коштів для існування. Наука залучення грошей має дуже давнє коріння і багато століть назад практикувалася в кожному будинку. З сучасним скептичним ставленням людини до всього магічного, основоположні принципи залучення грошей зійшли нанівець. Однак від допомоги в поліпшенні фінансової стабільності не відмовиться навіть найзапекліший песиміст, що виводить замовляння і молитву на удачу і гроші на новий рівень популярності.
Практична магія пропонує тисячі рецептів безгрошової життя. Однак більшість з них «носять рекомендаційний характер» і не приносять належного результату в особі фінансової стабільності. Ми пропонуємо тільки перевірені грошові змови, які дісталися нам від бабусь.

Змови Ванги на гроші і удачу

Ванга - велика болгарська ясновидиця, ім'я якої з вдячністю вимовляють тисячі сімей з усього світу. Більшість подій, про які попереджала Ванга, вже збулися, що не залишає підстав сумніватися в її дар. Настільки ж ефективні і продуктивні грошові змови знаменитої цілительки. Особливою популярністю користується молитва на збільшення грошей. Однак потрібно пам'ятати, що перед її прочитанням необхідно три дні дотримуватися суворого посту, виключити з раціону каву, пити святу або відтанула воду, мислити тільки позитивно, давати милостиню і робити добрі справи. Через три дні необхідно прийти до церкви, купити сім свічок, поставити їх до будь-яких ікон і просити у Господа прощення за гріхи, побажати здоров'я своїм близьким. Почитайте будь-які відомі вам молитви і не забудьте, що перед виходом з дому, стоячи на порозі, прочитайте змову Ванги, який можна знайти на кожному ізотеричних форумі.

Порада: У дорозі до храму не можна ні з ким розмовляти. Нехай думки будуть чисті, а наміри самі ясні.
Дуже популярні змови на гроші роботу удачу, які покращують ауру людини і рятують від проблем в офісі. Людини, який користувався такою магією, очікує підвищення по службі, рішення виробничих негараздів і підвищення заробітної плати.

Змови на хорошу роботу і велику зарплату

  1. Необхідно написати роботу, яку ви хочете отримати, заробітну плату, умови співпраці, розірвати лист на дрібні клаптики, змішати з подрібненим лавровим листом і все спалити на підносі. Одержаний попіл потрібно звернути в будь-яку денещную купюру і завжди носити з собою як талісман.
  2. Кислиця приносить удачу, якщо використовувати цю смітну травичку в декорації житла. Наприклад, можна розвісити гербарії з використанням рослини.
  3. Ніколи не змітайте рукою зі столу крихти хліба. Hе викидайте сміття за віконце. Це може завдати шкоди вашій удачі і грошового успіху.
  4. Божа корівка - символ добробуту і удачі. Оформіть інтер'єр будинку аксесуарами з зображенням комахи, і вас завжди буде супроводжувати удача.
  5. Якщо виникають проблеми особистого характеру з колегами або керівництвом, необхідно носити в кишені дзеркальце, розташоване відбиває стороною до супротивника. В такому випадку вага гнів, спрямований на Вас, будуть відображатися назад.
  6. Ритуали для поліпшення кар'єрного росту можна замінити на обереги і амулети, які краще замовляти у магів.

Потужний змову щоб гроші в будинку завжди водилися

Змова гроші і удачу в будинок має на увазі як ритуали для залучення купюр, так і хитрості в плануванні та облаштуванні житла. Відома і популярна методика фен-шуй - це і є магія чистої води. Розставити меблі відповідно до канонів цієї науки, а також провести кілька ритуалів, як гроші потечуть рікою.
Наприклад, можна помістити під скатертину кілька монет для залучення грошей або витрусити скатертину відразу після відходу гостей (щоб гроші в будинку водилися). Борги ніколи не віддають ввечері (інакше фінансова удача піде). А наші прабабусі завжди ставили віник мітелкою вгору і зберігали купюри в гаманці обличчям до себе. Грошове дерево або толстянка привертає в будинок дохід, а щоб цей ритуал працював ефективніше, необхідно покласти під горщик монетку. За рослиною потрібен ретельний догляд і любов, тоді воно буде дякувати своїх власників хорошим зростанням і фінансовому благополуччям. Гаманець краще вибирати золотистого кольору і ніколи не залишати порожнім. А ще не свистите в приміщення, інакше грошей не буде.

Змова на гроші і удачу на місяць

За допомогою цих обрядів поліпшується не тільки матеріальне становище звернувся за допомогою, але і обстановка в сім'ї.

Порада: У повний місяць читають грошові змови, а спадаючий місяць допомагає тим, хто хоче позбутися від обтяжливих життя звичок.

На зростаючу місяць рекомендується взяти кілька купюр і «проростити» їх три дні в світлі місяця. Для цього необхідно:

  1. Покласти гроші на шафу або підвісну полицю, там, де їх буде висвітлювати місячне світло.
  2. Через три дні можна дістати гроші і витратить їх на всі сто, купивши бажану річ.
  3. Важливо виконувати обряд тільки з хорошим настроєм, позитивними думками.

Самий відповідний день для залучення грошей - сьому добу на зростаючу місяць. У молодика можна взяти грошей і тримаючи їх в руках, вимовляти: «Гроші до грошей, багатство - в мій гаманець. Місяць росте так гладшає, мій гаманець зеленіє. »

Вода - помічниця в залученні грошей

Сила цієї стихії настільки велика і могутня, що буде потрібно всього кілька обрядів для фінансового збагачення. Змова води на удачу і гроші можна здійснювати як з річковою, так і зі святою водицею. Вони вважаються найбільш «живими», ніж аналогічна вода з крана. Цілительки і знахарки використовують саме цю стихію для проведення своїх обрядів. Пояснюється це тим, що вода - найкращий накопичувач і провідник інформації. Навіть вчені підтвердили якесь властивість води поглинати звуки і кристалізуватися в залежності від отриманих даних. А заряджена правильним чином водиця не тільки приверне гроші в будинок, але і позбавить від невдач. Для виконання ритуалу необхідно встати на зорі, бажано на що прибуває місяць, помолитися всім святим, налити в миску води і вмитися, читаю наступний змову:

«Як з вода з таза ллється,

так нехай і грошики на мене проливаються,

і ніколи не закінчуються. Амінь ».

Читати змову необхідно дванадцять разів, після цього обтертися хусткою і носити його при собі протягом одного місяця.
Варто пам'ятати:

  1. При невиконанні, зміні ритуалу можна добитися протилежного ефекту і нашкодити собі і своїй родині. Вкрай важливо виконувати всі згідно із обрядом.
  2. При відсутність досвіду краще відмовитися від задумки, доручивши магічне дійство ведуньі.
  3. Алхімія удачі і грошей - штука примхлива, враховуйте свій настрій і стан, щоб звернутися за допомогою до Вищих сил.

Порада: Змови і обряди, що здійснюються з цікавості в кращому, випадку виявляться неефективними, в гіршому - завдадуть великої шкоди. Представлені в статті обряди носять рекомендаційний характер і не можуть бути дослівно трактовані.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама