Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вести.Ru: Без чохла і брезенту: Міноборони опублікувало фотографії новітнього танка

Міністерство оборони Росії розмістило в понеділок на офіційному сайті фотографії новітнього танка на платформі "Армата" без захисного чохла з брезенту. Танк пройде в День Перемоги в складі механізованої колони по Червоній площі російської столиці.

на сайті військового відомства вперше можна побачити і завантажити в хорошому дозволі фотографії середнього танка "Армата", бойової машини піхоти "Армата", самохідної артилерійської установки "Коаліція-СВ", рухомого протитанкового ракетного комплексу "Корнет-Д", бойової машини піхоти "Курганец-25" і бронетранспортера "Курганец-25.

Раніше новітню бронетехніку можна було побачити тільки закриту брезентовими чохлами, зокрема, у танка "Армата" була закрита його степ вежа.

У Міноборони також повідомили, що у військовому параді на Красній площі візьмуть участь понад 16,5 тисяч військовослужбовців, будуть задіяні 194 одиниці військової техніки, а також 143 вертольота і літака. Проходження механізованої колони відкриють історичні парадні розрахунки в складі танка Т-34 і самохідної артилерійської установки СУ-100. Після пройдуть самохідні гаубиці "Мста-С" і новітня "Коаліція-СВ", ракетний комплекс "Іскандер-М", бронеавтомобілі "Тигр" і "Тайфун", бронетранспортери БТР-82А, танки Т-90, зенітні ракетні комплекси протиповітряної оборони БУК -М2, "Тор-М2У", зенітні ракетно-гарматні комплекси "Панцир-С1" і пускові установки зенітної ракетної системи "С-400" Військ повітряно-космічної оборони.

Крім новітньої техніки на універсальних бойових платформах "Армата", "Курганец" і "Бумеранг", вперше будуть представлені новітні зразки озброєння ВДВ - бойова машина десанту БМД-4М і багатоцільовий бронетранспортер "Ракушка", а також рухливий грунтовий ракетний комплекс Ракетних військ стратегічного призначення "Ярс".

Завершиться парад прольотом парадного строю авіації ВПС Росії. У його складі представлені вертольоти і літаки армійської, військово-транспортної,
дальньої авіації, в тому числі гелікоптери Мі-35, "Ансат-У", Мі-28Н, винищувачі Су-30, Су-35, Як-130, бомбардувальники Су-34, Ту-22М3, Ту - 95 і Ту-160 .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама