Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як попередити поломку бойлера?

Бойлер - це ефективне рішення проблеми з гарячим водопостачанням Бойлер - це ефективне рішення проблеми з гарячим водопостачанням. Він практичніше колонки, адже у нього передбачений накопичувальний бак, де завжди можна зробити запас рідини. Тобто, раптові відключення водопостачання власникам техніки не страшні - у них буде достатньо води на побутові витрати.

Що щодо продуктивності такого водонагрівача? Гріє рідина він швидко, утримує її високу температуру протягом довгого часу. Так, розмістити бойлер з великим баком у ванній буває складно, але зате у вас завжди буде пристойний запас води.

Єдиний мінус бойлерів - вони, як і будь-які інші пристрої, ламаються. Звичайно, відновити роботу водонагрівальної техніки можна, просто зайдіть на портал https://master-plus.com.ua/boyler/ і замовте необхідні для ремонту комплектуючі.

Що саме представлено в асортименті інтернет-магазину? Тут користувачі знайдуть клапани, ручки, аноди, лампочки, термометри, ТЕНи, фланці та інші запчастини. Все це може стати в нагоді під час ремонтних заходів.

Звичайно, краще спочатку не допускати поломки водонагрівача. Як це зробити? Продовжити життя пристрою може акуратна експлуатація. Наприклад, майстри часто діагностують вихід з ладу бака. Відбувається це через розтріскування внутрішньої поверхні резервуара. Як уникнути подібних проблем? Намагайтеся не перегрівати техніку, застосовуйте щадні температурні режими.

Інший корисну пораду - міняйте час від часу анод. Це запобіжить корозію бака.

Накип на Тене - поширена проблема. Щоб не допустити виходу елемента з ладу, пару раз на рік проводите його чистку.

При грамотному обслуговуванні водонагрівача, з ним не виникне ніяких неприємностей, пристрій буде працювати максимально довго, забезпечуючи власників гарячою водою.

Що щодо продуктивності такого водонагрівача?
Що саме представлено в асортименті інтернет-магазину?
Як це зробити?
Як уникнути подібних проблем?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама