Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

колор-пойнт | породи кішок

Історія: Назва породи «Тонкінез» походить від назви однієї з провінцій В'єтнаму - Тонкін Історія: Назва породи «Тонкінез» походить від назви однієї з провінцій В'єтнаму - Тонкін. Порода виведена шляхом схрещування бурманских і сіамських котів , Через що тонкинезов нерідко називають сіамськими золотистими кішками. Порода зареєстрована у всіх основних системах, в тому числі, в TICA і WCF. На початку шістдесятих років минулого століття відомості про кішку, яка має сіамський забарвлення і тіло бірманської короткошерстої кішки, прийшли з Канади. Одночасно з селекціонером з Канади подібну роботу вів власник одного нью-йоркського зоомагазину. Найдивовижніше не в тому, що обидва селекціонера практично одночасно отримали результат, а в тому, що виведену породу вони назвали однаково. Через деякий час порода «золотиста сіамська» була перейменована і отримала назву «Тонкінез».

Зовнішній вигляд: Тонкінез - це кішка з добре розвиненою мускулатурою. За формою голови і тулуба вона нагадує бурму, а по стрункості - сіамську кішку. Шерсть коротка, густа, блискуча, шовковиста, щільно прилягає до тіла. Масть золотиста, у молодих кішок трохи світліше, шерсть тонка і шовковиста. Виразні очі поставлені трохи косо, вилиці високі, мордочка має правильну форму, її розміри однакові по довжині і ширині. Тонкинезов мають дивовижну кольором очей: це очі-хамелеони, що міняють свій колір. Залежно від освітлення вони можуть бути від бірюзового до ніжно-блакитного. Довжина вовни тонкинской кішки варіюється від короткої до середньої. Стандартом породи підтримується 5 забарвлень: норка натуральна, норка золотиста, норка шампань, норка блакитна, норка платинова.

Характер: тонкинезов добрі і чуйні на ласку. Вони віддані хазяїнові, без якого дуже нудьгують, добре ставляться до дітей. Мають розумом, допитливі і тактовні. Добре навчаються і комунікабельні. Із задоволенням гуляють на повідку.

Плюси: Довголіття і відмінне здоров'я.

Мінуси: Важко переносять самотність.

Інші назви: Сіамська золотиста.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама