Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зимовий букет (майстер-клас)

Публікації по темі:

Букет «Ніжність» Букет «Ніжність». Майстер клас Квіти - це прекрасне створіння природи. Вони доставляють нам радість, красу, піднімають настрій, стають предметом спілкування між.

Майстер-клас «Букет з цукерок»   Нещодавно в нашому дитячому садку пройшов майстер - клас Букет з цукерок Майстер-клас «Букет з цукерок» Нещодавно в нашому дитячому садку пройшов майстер - клас "Букет з цукерок". На який були запрошені батьки та вихователі. Давно відомо ,.

Майстер-клас «Букет для матусі»   Настає свято найдобріших, найкращих і найулюбленіших Майстер-клас «Букет для матусі» Настає свято найдобріших, найкращих і найулюбленіших. Свято наших мам. І, звичайно, яке свято без квітів. Разом з хлопцями.

Майстер-клас «Букет для мами»   Дитячі пальчики - це найперший тренажер для розвитку дрібної моторики Майстер-клас «Букет для мами» Дитячі пальчики - це найперший тренажер для розвитку дрібної моторики. З їх допомогою можна навчитися рахувати, читати, показувати цілі.

Майстер-клас «Букет нарцисів»   Квіти виконані в техніці квіллінг Кольори можна зробити жовтими, можна білими Майстер-клас «Букет нарцисів» Квіти виконані в техніці "квіллінг" Кольори можна зробити жовтими, можна білими. 1. Для кожної пелюстки скручуємо три "котушки", розпускаємо.

Майстер-клас «Букет троянд»   Для однієї троянди нам знадобиться п'ять однакових квадратів рожевого (білого, жовтого) кольору Майстер-клас «Букет троянд» Для однієї троянди нам знадобиться п'ять однакових квадратів рожевого (білого, жовтого) кольору. Я взяла розмір 11х11 см. Складаємо квадрати.

Майстер-клас «Букет троянд у вазі»   Ваза Майстер-клас «Букет троянд у вазі» Ваза. 1. Беремо коробочку з під соку, обрізаємо верх. 2. Глянцеві журнальні листи скручуємо в трубочки. 3. Обклеюємо трубочками коробку.

Майстер-клас «Букет бузку»   Матеріал: 1 Майстер-клас «Букет бузку» Матеріал: 1. Гофрований папір двох кольорів - білого і бузкового. 2. Зелена папір. 3. Білий папір. 4. Кольоровий картон. 5. Ножиці. 6. Клей.

Майстер-клас «Осінній букет»   Вітаю Вас, дорогі колеги Майстер-клас «Осінній букет» Вітаю Вас, дорогі колеги. Подивилася різні майстер - класи з трояндами з листя, виявилася, їх величезна кількість, але все.

Майстер-клас «Букет троянд із серветок»   Для роботи знадобляться: заготовки-ні дуже тонкі серветки різного кольору, складені вчетверо і скріплені хрестоподібно степлером;  кружечки , Майстер-клас «Букет троянд із серветок» Для роботи знадобляться: заготовки-ні дуже тонкі серветки різного кольору, складені вчетверо і скріплені хрестоподібно степлером; кружечки ,.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама