Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Повітряна вентиляція: Кімнатний контролер CO2 для систем вентиляції

  1. Опис товару Кімнатний контролер CO2 для систем вентиляції Кімнатний контролер вимірювач CO2 VOC3SP-2...
  2. Особливості контролера вимірювача СО2 VOC3SP-2
  3. Вплив різних концентрацій СО2 на здоров'я людини

Опис товару Кімнатний контролер CO2 для систем вентиляції

Кімнатний контролер вимірювач CO2 VOC3SP-2 з сенсорним екраном і пультом дистанційного керування призначений для вимірювання концентрації СО2 в приміщенні і включення системи вентиляції якщо концентрація CO2 досягла шкідливого для людини рівня.

Технічні характеристики контролера вимірювача СО2 VOC3SP-2

Діапазон вимірювання концентрації CO2 350 ppm ... 3000 ppm Час прогріву датчика ~ 1 хв Час вимірювання ~ 10 сек. Діапазон вимірювання температури 0 ° С ... +50 ° С Робоча температура навколишнього середовища -10 ° С ... + 50 ° С Робоча вологість навколишнього середовища 5% ... 90% Напруга живлення ~ 220В 50 Гц Споживання в режимі спокою не більше 0,5 Вт Контрольована потужність не більше 200 Вт Перетин підключаються проводів не більше 2,5 кв.мм. Розміри 86x86x40 мм підключається обладнання 3-х швидкісний вентилятор або будь-які інші виконавчі механізми Гарантія 1 рік Час роботи не менше 10 років

Особливості контролера вимірювача СО2 VOC3SP-2

  • Сенсорний екран
  • Пульт дистанційного управління
  • Можливість управляти 3-х швидкісним вентилятором або будь-якими іншими виконавчими пристроями
  • 3 режими управління вентиляцій: ручний, автоматичний (за рівнем СО2), за заданою програмою
  • Можливість встановити поріг включення вентиляції (від 350 до 600 ppm)

Робота контролера вимірювача СО2 VOC3SP-2

Кімнатний контролер вимірювач CO2 VOC3SP-2 має 3 групи контактів, за допомогою яких може подавати сигнали (напругою ~ 220В 50 Гц) на запуск або трьохшвидкісного вентилятора (на малої, середньої або високої швидкостях), або будь-яких інших виконавчих пристроїв (вентиляційних клапанів, очищувачів повітря, поглиначів СО2, тривожних сирен, світлових індикаторів і т.д.) з керуючою напругою ~ 220В.

Кімнатний контролер вимірювач CO2 VOC3SP-2 може працювати в трьох режимах:

Ручний режим роботи
В ручному режимі швидкість роботи вентилятора задається вручну, не залежно від виміряної концентрації СО2 в кімнаті. При цьому Обмірюваний рівень концентрації СО2 постійно відображається на екрані дисплея контролера.

Автоматичний режим роботи
В автоматичному режимі кімнатний контролер вимірювач CO2 VOC3SP-2 постійно порівнює поточний рівень виміряної концентрації СО2 із заданою налаштуванням гранично допустимої концентрації (гранично допустиму концентрацію можна змінити в діапазоні 350 ... 600 ppm). Якщо поточна концентрація СО2 досягла або перевищує заданий граничний рівень, контролер подає напругу ~ 220 В на контакт 7 роз'єму для підключення проводів - тобто включає підключене до цього контакту пристрій (або запускає підключений вентилятор на малій швидкості). Якщо поточна концентрація СО2 перевищує заданий граничний рівень на 100-300 ppm, контролер подає напругу ~ 220 В на контакт 6 роз'єму для підключення проводів - тобто включає підключене до цього контакту пристрій (або запускає підключений вентилятор на середній швидкості). Якщо поточна концентрація СО2 досягла або перевищує заданий граничний рівень більш ніж на 300 ppm, контролер подає напругу ~ 220 В на контакт 5 роз'єму для підключення проводів - тобто включає підключене до цього контакту пристрій (або запускає підключений вентилятор на високій швидкості швидкості).

Програмний режим роботи
В цьому режимі швидкість роботи вентилятора не залежить від виміряного рівня концентрації СО2, а переключається за заданою програмою в залежності від часу доби. Кімнатний контролер вимірювач CO2 VOC3SP-2 дозволяє запрограмувати 4 тимчасових періоду протягом доби, кожному періоду часу можна задати свою швидкість обертання вентилятора (вимкнений / мала / середня / висока швидкість).

Додатковою функцією кімнатного контролера вимірювача CO2 VOC3SP-2 є вимір температури повітря в приміщенні. Пульт дистанційного керування дублює кнопки на сенсорному екрані контролера.

Вплив різних концентрацій СО2 на здоров'я людини

Вплив різних концентрацій СО2 на здоров'я людини

Купити кімнатний контролер вимірювач CO2 VOC3SP-2 для управління системами вентиляції зі складу в Москві можна, зробивши замовлення в нашому інтернет-магазині систем опалення будинку , Відправивши запит по е-mail або зателефонувавши нам по телефону.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама