Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Опис сорту винограду Плевен мускатний: фото та відгуки

Столовий білий виноград, дозріває вже на початку серпня (100-110 днів)

Столовий білий виноград, дозріває вже на початку серпня (100-110 днів). Виведений і запатентований болгарськими селекціонерами.

Опис сорту: ягоди округлої форми, зеленувато-жовті, бурштинового кольору, масою 6-10 гр. з характерним мускатним смаком. Завдяки вмісту цукру в 17-21% на смак солодкі. М'якоть пружна і соковита.

Після дозрівання Плевен мускатний ще до 20 днів може висіти на кущі без втрати смакових якостей.

Якщо Ви збираєтеся вирощувати виноград не тільки для себе, але і на продаж, цей сорт як не можна краще підійде для цієї мети. Щільна шкірка дозволяє транспортувати ягоди тривалий час не втрачаючи смаку. А при зберіганні в температурі + 1 - + 2С ягоди зберігаються протягом 2-х місяців. 100% товарний сорт. У продаж йдуть не тільки ягоди, але живці та саджанці винограду.

Даний сорт підійде і для дизайнерських рішень з декорування ділянки або подвір'я. Завдяки сильному і потужному зростанню лози (до 2,5 м за сезон) може бути використаний для створення зелених альтанок або арок.

Обрізається кущ на 6-12 нирок, при навантаженні 35-45 очок. На втечу не рекомендується залишати більше 2 грон. Стійкість до морозу до -25 ° С. До ураження хворобами - вище середньої. Досить двох обробок за сезон ( см. Календар обробок винограду ).

Не рекомендується поливати цей сорт винограду під час наливання ягоди.

Плевен мускатний невибагливий в догляді, має високу врожайність, володіє відмінними смаковими якостями має постійний попит не тільки у садівників-любителів, а й у професіоналів.

На форумі про цей сорт винограду ви знайдете тільки позитивні відгуки.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама