Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Саджанці винограду - АГРО НАСІННЄВА КОМПАНІЯ

Виростити виноград в Сибіру для початківців не складніше, ніж огірки, перець і баклажани

Виростити виноград в Сибіру для початківців не складніше, ніж огірки, перець і баклажани. Перераховані вище овочеві культури (до яких ще можна додати томати), як і виноград, - рослини субтропічні. Однак сибірські садівники щовесни без всякого збентеження і скепсису висаджують і вирощують ці теплолюбні овочі.

Захистити виноград від холоду досить нескладно, виноград чудово визріває в Сибіру. Історичний факт: у нашій країні виноград збирали навіть монахи Соловецького монастиря! А домашній виноград - це і ягоди, і соки, і, звичайно ж, вино.

Агро Насіннєва компанія пропонує перевірені дворічні саджанці винограду перевірених в Сибіру зимостійких сортів.

Сорт винограду ЗАГАДКА ШАРОВА. Один з найбільш ранніх, популярних сортів винограду. Період від початку розпускання бруньок до знімною зрілості ягід становить 105 днів. Чагарники гарного росту з довгими, тонкими, рано визріваючими пагонами. Грона середні, 100-200 г (до 500 г), пухкі, крилаті або гіллясті. Ягода середня, 2,2-3г, округла, темно-синя, покрита пруїном, з високим сахаронакопленіем 21-22 відсотка. Шкірочка тонка, щільна, м'якоть соковита, тане. Смак дуже приємний, гармонійний, з мінливим ароматом у міру дозрівання, з переважанням тонкого суничного або іншого запаху. Насіння середніх розмірів, по 2-3 в ягоді. Урожай можна зберегти свіжим до Нового року. Сорт винограду ЗАГАДКА ШАРОВА володіє дивовижною морозостійкістю до 35оС.

Сорт винограду ЖЕМЧУГ САБА. Столовий сорт високих смакових переваг, один з найбільш ранніх в світовому асортименті, виведений в Угорщині. Період вегетації від розпускання бруньок до дозрівання ягід 100-110 днів. Кущі невеликі. Листя середні, майже цільні, з жолобчастою вигнутими. Квітки. Грона середні, Цилиндроконические, середньо щільні, масою 100-120 гр. Ягоди середні, округлі, жовтувато-зелені. Смак гармонійний, мускатний. Дозрівання ягід настає в кінці липня-початку серпня. Сорт винограду ЖЕМЧУГ САБА щодо зимостійкий до -22оС.

Сорт винограду КУЙБИШЕВСЬКИЙ РАННІ Й. Дуже ранній столовий сорт винограду. Період від початку розпускання бруньок до знімною зрілості ягід в середньому становить 100-105 днів. Кущі середньорослі. Листя середні, округлі, глибоко-розсічені. Квітка двостатеві. Грона невеликі, циліндричні, іноді конічні, середньої щільності. Ягоди середні, кілька довгасті, білувато-зеленуватого кольору. Шкірочка тонка, але міцна. М'якоть соковита. Урожайність в середньому 100 ц / га. Сорт винограду КУЙБИШЕВСЬКИЙ РАННИЙ транспортабельний, використовується для споживання в свіжому вигляді. Зимостійкість добра до 26оС.


Сорт винограду РАННИЙ Магарач. Новий столовий сорт винограду дуже раннього дозрівання. Період вегетації від початку розпускання бруньок до знімною зрілості ягід 115 днів. Кущі сильнорослі. Листя великі, сильно розсічені. Квітки. Грона великі, конічні, пухкі. Ягоди округлі і овальні, темно-сині, досить великі. М'якоть м'ясисто-соковита. Смак простий. Цукристість ягід 16-17%, кислотність 7,1 г / л. Сорт транспортабельний, хворобами уражується в середньому ступені. Сорт винограду РАННИЙ Магарач щодо зимостійкий до 20оС.

Сорт винограду Катирев-2. Среднеурожайний сорт, середнього терміну дозрівання. Зростання середній, з нормально розвиненими пагонами, трохи потовщеними. Листя середніх розмірів, слаборассеченние. Квітки грона невеликі, конусоподібні, добре оформлені, по 2-3 на втечу, масою 100-200г. Ягоди великі, темно-сині або чорні, злегка овальні, привабливі на вигляд, масою 2,8 - 3,1 г. Смак приємний, своєрідний, гармонійний. Ягоди дозрівають в першій половині вересня і можуть довго висіти на кущі, мало повреждаясь хворобами і осами. Цікавий для декоративних цілей і як столовий сорт, а також як зимостійкий підщепу з потовщеними пагонами. Визрівання пагонів хороше. Морозостійкість сорту винограду Катирев-2. висока до 20оС.

Рекомендації зі зберігання саджанців винограду

Саджанці винограду до висадки у відкритий грунт рекомендується зберігати в овочесховище при температурі від 0 до +6 ° С. Щоб уникнути підсихання кореневої системи необхідно періодично зволожувати грунт в якому вона знаходиться. В якості грунту найбільш оптимальний торф, пісок або їх суміш.

Рекомендації по весняній висадці виноградуРекомендації по весняній висадці винограду

Перебування саджанця при кімнатній температурі більше 10 днів активізує ростові процеси і вимагає негайної висадки. Висадка саджанців у відкритий грунт безпосередньо з овочесховища в умовах Західного Сибіру - не раніше 15 травня. Виноград при активізації ростових процесів рекомендується висаджувати в горщики ємністю 4-5 л і розміщувати на підвіконня для дорощування. У відкритий грунт такі саджанці висаджують не раніше 5-10 червня в спеціально приготовлені траншеї або дерев'яні короби якщо є загроза підтоплення паводковими водами.



Придбати саджанці винограду, насіння овочевих культур і квітів, розсаду, перевірені і якісні добрива

для вашого саду, городу, кімнатних рослин можна в Агро Насіннєвий компанії. Тут вас проконсультують з вибору, агротехніці і порадять найкращий варіант для вашої ділянки. Довідки за телефоном: (383) 255-73-95

Перейти в інтернет-магазин Акції всі статті Де купити в Новосибірську Задати питання

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама