Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виноград сорт Преображення: опис сорту, характеристика, догляд

  1. Опис сорту Преображення
  2. посадка винограду
  3. Догляд за виноградом

Виноград, сорт якого носить назву «Преображення», відноситься до категорії ранньостиглих культур Виноград, сорт якого носить назву «Преображення», відноситься до категорії ранньостиглих культур. Він має ароматні і м'ясисті ягоди, вкриті тонкою шкіркою.

Опис сорту Преображення

Опис сорту Преображення

Преображення вважається гібридною формою і дозріває досить рано. Виноградний кущ має властивість активного розростання і не вимогливий у догляді. Виноградинки наливаються соком і повністю готові до вживання вже в другій половині липня місяця. Деякі плоди можна зривати не раніше кінця серпня. Тут все вирішують кліматичні умови району зростання. Солодкі, м'якенька і великі ягідки даного сорту мають овальною формою і яскраво-рожевим відтінком. Коніческіподобная гроно із середньою щільністю важить близько півтора кілограма. Якщо виноградинка легко піддається стисненню - це явна ознака її зрілості.

Один вдалий сезон при якісному догляді і ніжною турботі зможе подарувати два врожаї Преображення. Тому його обожнюють садівники, яким такий виноград приносить хороший дохід.

посадка винограду

посадка винограду

Посадка винограду під назвою «Преображення» - справа відповідальна і серйозна. При придбанні саджанців звертається увага на їх зовнішній вигляд. Вони не повинні бути пересушеним або перемороженнимі. Коріння у здорових кісткової зазвичай мають білуватий відтінок. Здоров'я сорти перевіряється шляхом поперечного зрізу стебла. Зелений тон зрізу означає, що молодняк відмінного здоров'я і готовий до посадки.

Головні особливості висадки даного винограду наступні:

  1. Висаджувати виноградну культуру сорти Преображення необхідно навесні, коли грунт є достатньо ефективно прогрітим;
  2. В землі формуються ямки для розміщення саджанців. Чим більше коріння у кущика, тим глибше належить бути ямці. Після посадки над грунтом повинна проглядатися прикоренева шийка саджанця;
  3. Перш ніж приступити до посадки коріння кущика завчасно вимочуються в теплій воді, де розмішується необхідну кількість стимулятора росту;
  4. Після закінчення посадочних робіт місце навколо кореневої системи слід гарненько полити водою і накрити поліетиленом, щоб сформувався парниковий ефект.

Посадка винограду Преображення не є складним процесом. Його садять не тільки на продаж, але і для власного задоволення. Адже так приємно в літню пору насолодитися відмінними смаковими якостями даного сорту винограду.

Догляд за виноградом

Виноград сорту Преображення не відрізняється примхливістю і високими вимогами до методу свого вирощування. Про це вже згадувалося вище.

Однак свої особливості в догляді у даного виноградного сорту все-таки є:

  1. Виноградний кущ потребує щорічної підрізування. Після проведення такої процедури на кожному стеблі має залишатися приблизно 35 або 37 гілок;
  2. Дозрілі грона даного сорту відрізняються досить солідною вагою. Тому фахівці закликають залишати на кожному пагоні тільки одну зав'язь;
  3. За весь сезон культуру необхідно обробляти 3 або 4 рази фунгіцидами, щоб звести до нуля ризик зараження грибком і цвіллю;
  4. Виноград Преображення не надто боїться холодів, ранніх заморозків і температурних перепадів. Однак це не означає, що він не потребує надійного укриття в зимовий час. Перед процедурою укриття кущ слід підрізати приблизно на три чверті. Покривним матеріалом для лози може послужити сухе листя або звичайні шматки старого руберойду.

Грамотний догляд за посадженим виноградом дозволить рослині швидко набратися сил, добре прижитися і порадувати садівника смачними і солодкими ягодами.

Хочете купити виноград? Радимо відвідати сайт http://agro-market.net/catalog/cat/335/

Цікаві статті

Хочете купити виноград?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама