Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Яку професію підібрати по стихії знака зодіаку Повітря

  1. Як вибрати професію по знаку Зодіаку Терези
  2. Як вибрати професію за знаком Зодіаку Водолій
  3. Як вибрати професію по знаку Зодіаку Близнюки

Преамбула або фото - медіа файл

Зміст статті:

  1. Як вибрати професію по знаку Зодіаку Терези
  2. Як вибрати професію за знаком Зодіаку Водолій
  3. Як вибрати професію по знаку Зодіаку Близнюки

Як вибрати професію по знаку Зодіаку Терези   Як вибрати професію за знаком Зодіаку Водолій   Як вибрати професію по знаку Зодіаку Близнюки

Як вибрати професію по знаку Зодіаку Терези

ТЕРЕЗИ (24-вересня - 23 жовтня)

Люди, народжені під знаком Терезів, відрізняються від інших своєю витонченістю, рідкісним чарівністю і дивовижною здатністю зрозуміти кожного, зуміти домовитися з будь-якою людиною. Ваги прекрасно почувають себе в будь-якому колективі, їм підійде практично будь-яка робота, пов'язана з людьми. Найбільш підходящі для них сфери діяльності такі:

  • психологія;
  • медицина;
  • мистецтво;
  • дизайн;
  • юриспруденція;
  • ресторанна справа.

Ваги - натури творчі, які мають прекрасне відчуття смаку і добре розвиненою інтуїцією. Люди цього знаку щиро вірять, що краса врятує світ, і прикладають до цього максимум зусиль. У «порятунок світу» їм допоможуть такі професії:

  • художник;
  • декоратор;
  • оформлювач інтер'єрів;
  • флорист;
  • ювелір;
  • перукар;
  • модельєр;
  • стиліст;
  • візажист;
  • косметолог;
  • антиквар.

Терезам, що володіє гострим почуттям справедливості і вродженим даром до ведення переговорів, підійдуть всі юридичні спеціальності (адвокат, нотаріус, дипломат). Ваги досконало вміють спілкуватися і домовлятися з людьми, тому з них виходять відмінні психологи, менеджери зі зв'язків з громадськістю, а також працівники весільної індустрії.

Люди, народжені під знаком Терезів, схильні до роздумів, у них добре розвинена уява, при цьому вони легко можуть структурувати і аналізувати інформацію. З Терезів можуть вийти гарні письменники, особливо казкарі, фантасти, фізики, математики, історики, археологи. Вони відмінно справляються зі створенням не тільки книг і досліджень, але і різних проектів і креслень.

Ваги хоч і тяжіють до всього піднесеного, але нерідко вибирають собі «земну» сферу діяльності. Наприклад, серед них чимало робітників, механіків, інженерів, фахівців з IT-технологіями.

Ваги - дуже талановиті і багатогранні особистості. Коло їх інтересів настільки широкий, що вони можуть реалізувати себе практично у всьому. Правда, підприємницька діяльність виходить у них не завжди. Пов'язано це з тим, що Терези не люблять приймати швидкі рішення, конкурувати, та й матеріальну вигоду люди цього знака ніколи не ставлять на перше місце.

Терезам не рекомендуються спеціальності, які передбачають великі фізичні навантаження, екстремальні умови, ризик для життя. Спорт як професія їм не підходить, буде краще залишити його в якості хобі. Терезам буде некомфортно працювати там, де є багато страждань, тому їм не варто ставати рятувальниками, хірургами, травматологами.

Як вибрати професію за знаком Зодіаку Водолій

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Люди, народжені під знаком Водолія, мрійливі, добрі і доброзичливі. Вони рідко прагнуть до побудови запаморочливої ​​кар'єри . Однак, якщо справа, якою вони зайняті, їм цікаво, то Водолії здатні присвячувати йому багато часу і домогтися значних успіхів .

Найкраще Водоліям підійдуть такі сфери діяльності:

  • психологія;
  • педагогіка;
  • авіація;
  • політика;
  • мистецтво;
  • наука;
  • медицина.

Водолії не люблять рутину, вони допитливі, прагнуть дізнаватися і пробувати все нове. Разом з цим Водолії і самі здатні генерувати нові ідеї, висувати неймовірні теорії і займатися воістину новаторською діяльністю. Через це Водолії часто здаються оточуючим диваками, але насправді вони краще за інших відчувають, в який бік рухається майбутнє людства. Завдяки таким талантам Водолії стають відомими вченими, винахідниками, дослідниками. Націленість на майбутнє також дозволяє Водоліям добиватися успіхів в галузі комп'ютерних та нанотехнологій.

За гороскопом Водолій управляє Будинком Дружби, тому їм добре підходить робота з людьми. Водоліям добре вдається знаходити спільну мову з оточуючими, вчити і наставляти, а також надавати моральну підтримку. З них виходять прекрасні педагоги, вихователі, тьютори, психологи, психіатри, соціальні працівники. Також їм варто спробувати себе в таких професіях, як консультант, екскурсовод, перекладач, лікар.

Водолії від природи тяжіють до краси. Обрана за цим принципом професія може бути пов'язана як з областю моди і косметології, так і з областю мистецтва: художник, музикант, декоратор, фотограф, дизайнер і тому подібні.

Люди, народжені під знаком Водолія, нерідко з юних років прагнуть протистояти суспільству, кидати йому виклик. Найчастіше це проявляється в епатажному поведінці. У дорослому віці пристрасть до епатажу реалізується в професіях, націлених на створення видовищ: кінооператор, шоумен, працівник телебачення, сценарист, фокусник і так далі.

Водолії добре реалізуються в рідкісних професіях, наприклад, пов'язаних з космосом і пророкуванням майбутнього: астроном, астролог, метеоролог, авіаконструктор і подібні.

Водолій - один з небагатьох знаків, кого мало хвилює матеріальна сторона життя. Вони ніколи не стануть здійснювати низькі, аморальні вчинки заради вигоди. Все, що рухає ними в їхній професійній діяльності - це інтерес, покликання. Домогтися успіхів Водолій може практично в будь-якій області. Головне при виборі професії - уникати монотонної, нудної роботи і орієнтуватися на те, до чого лежить душа і що по-справжньому цікаво.

Як вибрати професію по знаку Зодіаку Близнюки

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Близнюки - знак талановитий, мінливий і багатоликий. Людям цього знака природою дано кілька дуже важливих обдарувань, а саме - талант слова, талант перевтілення і найвища комунікабельність. Близнюки не терплять нудьги і монотонності, їм як повітря необхідна постійна зміна вражень. Виходячи з цього, можна виділити області, в яких Близнюки будуть особливо успішні:

  • журналістика;
  • література;
  • ораторське мистецтво;
  • викладання;
  • театральне мистецтво;
  • реклама;
  • лінгвістика;
  • іноземні мови,
  • підприємництво.

Але перерахованими сферами весь спектр відповідних для Близнюків професій не обмежується. У людей цього знака дуже гострий, гнучкий розум, тому з них виходять прекрасні вчені, аналітики, політики. Політика для Близнюків на кшталт цілющої вологи, адже саме в цій області так важливі гарна мова, харизма і дар переконання, в чому Близнюкам немає рівних.

Коли Близнюки говорять, відірватися від них неможливо. Якщо хто і вміє переконливо брехати, то це Близнюки. Роблять вони це настільки красиво і натхненно, що ні у кого не виникає думки їм не вірити. У поєднанні з любов'ю до авантюр це може штовхнути Близнюків на небезпечний шлях шахрайства. Але в основному вроджений ідеалізм утримує їх від «кривої доріжки».

У сучасному світі велике місце займає рекламний бізнес, і тут Близнюкам обов'язково вдасться знайти підходяще для себе справу. Ніхто краще них не придумає, як продати той чи інший товар, а з реалізацією ідеї Близнюк і поготів впорається.

Але Близнюки добрі не тільки в творчих областях. З них виходять прекрасні економісти, виробничі інженери, програмісти, різні технічні фахівці. Завдяки високій комунікабельності і здатності порозумітися з ким завгодно, в тому числі з дітьми, з Близнюків виходять прекрасні педагоги, психологи, вихователі. Жінкам-Близнюкам, крім перерахованих професій, підходять також ті, що пов'язані з красою в будь-якому її прояві - дизайн, флористика, косметологія.

Близнюки - знак Повітря, тому їм підходять спеціальності, пов'язані з їхньою стихією. Це не тільки льотчики і стюардеси, але і авіаційні інженери, метеорологи, промислові альпіністи, оператори підйомних кранів тощо.

Завдяки вродженої гнучкості розуму і таланту до наслідування Близнюки можуть вибрати собі практично будь-яку професію до душі. Головне, чого потрібно уникати при цьому - монотонності, одноманітності, постійного повторення одних і тих же дій в одній і тій же обстановці.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама