Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Скільки в столовій ложці борошна грам, і як відміряти борошно без ваг?

  1. Відео: Таблиця Мер Продуктів в грамах / Як Зважити Борошно без Терезів Всім відомо, що головний секрет...
  2. Відео: How to weigh the products without kitchen scales. Part 1
  3. Відео: 300 Грам Муки Це Скільки
  4. Відгуки та коментарі

Відео: Таблиця Мер Продуктів в грамах / Як Зважити Борошно без Терезів

Всім відомо, що головний секрет успішних страв полягає в правильно підібраному рецепті Всім відомо, що головний секрет успішних страв полягає в правильно підібраному рецепті. У кожному з них можна зустріти перелік інгредієнтів, які вказані в певній кількості. Не всім господиням вдається на око визначити, наприклад, скільки в столовій ложці борошна в грамах або скільки її в склянці. Коли під рукою немає кухонних ваг, вельми до речі припадуть знання щодо заходів продуктів в ложках або склянках.

Відео: 120 Грам Муки Це Скільки

Як відміряти борошно в столових ложках



Безумовно, кількість борошна залежить від страви, яке господиня має намір приготувати. Якщо це будь-якої соус, то не обов'язково точно знати, скільки в столовій ложці борошна, оскільки можна підсипати її поступово і зупинитися, коли соус досягне потрібної консистенції. Інакше справа йде з випічкою або різного роду запіканками. В таких стравах краще сувора дозування борошна, щоб вони тримали форму і виходили пишними після приготування. Для запіканок, сирників і оладок дуже зручно вимірювати борошно в ложках, оскільки її туди потрібно небагато. Знаючи, скільки в столовій ложці борошна, можна швидко і точно відміряти потрібну порцію. Однак є різниця, набирати борошно в ложку з гіркою чи ні, адже від цього зміниться її вага. Скільки грам борошна в ложці без гірки? Якщо мова йде про звичайну пшеничній муці, то її буде 15 грам. У ложці з невеликою гіркою - близько 20, а якщо зачерпнути ложкою багато борошна, з великою гіркою, то вийде 25-30 грам.

Відео: How to weigh the products without kitchen scales. Part 1

Як відміряти ложкою 100 грам борошна Як відміряти ложкою 100 грам борошна

Коли мова йде про пироги чи іншої випічці, то може здатися незручним відміряти борошно ложкою, адже, як правило, в таких стравах її досить. Але якщо під рукою є рецепт, в якому чітко вказано кількість борошна в грамах, то це можна зробити без праці, отмеряя ложками на порції по 100 грам борошна. Скільки ложок потрібно, щоб відміряти таку порцію? Якщо розраховувати на ложку з гіркою - то всього 4. Таким чином, можна легко пекти пироги, замішувати тісто на млинці або оладки, маючи перед собою чіткий рецепт. Головне, пам'ятати, що вміння готувати смачну і здобну випічку приходить з досвідом, адже, як відомо, у двох жінок, які печуть по абсолютно однаковим рецептами, можуть вийти зовсім різні на смак пиріжки. Тому іноді має сенс не зациклюватися на грамах, а подивитися, наскільки вдалим по консистенції виходить тісто для того чи іншого блюда.

Відео: 300 Грам Муки Це Скільки



Скільки борошна в склянці

У багатьох рецептах можна зустріти вимір борошна склянками У багатьох рецептах можна зустріти вимір борошна склянками. Як бути в такому випадку? Зазвичай під склянкою мається на увазі звичайний гранований стакан. В такому посудині буде рівно 130 грам борошна, тому, знаючи, скільки в столовій ложці борошна в грамах, вийде без праці відміряти необхідну кількість у склянку. Таким чином, для смачної домашньої випічки не завжди потрібно мати під рукою кухонні ваги, хоча з ними, безсумнівно, зручніше готувати. Завжди прийде на допомогу звичайна столова ложка, якою можна відмірювати абсолютно будь-який інгредієнт для рецепта в необхідній кількості. Але не варто забувати про те, що дані, зазначені в статті, відповідають за вагою саме борошні, цукор або масло будуть мати зовсім інший вага в кількості однієї ложки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Поділися в соціальних мережах:


Відгуки та коментарі

Залиш коментар

Скільки грам борошна в ложці без гірки?
Скільки ложок потрібно, щоб відміряти таку порцію?
Як бути в такому випадку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама