Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Білі гриби, тушковані в молоці з луком. ДУЖЕ смачненько

Охоче ​​вірю, що смачно, та де ж взяти жирне, а тим більше сільське молоко? Хіба що в село їхати) Ось ви, де берете?

А ще, ми все-таки більше по свіжих грибів. Благо можна виїхати в ліс, самим назбирати. Дуже люблю цю справу! Хоча і давненько не виїжджали. Ну, може, в цьому сезоні. Свіжі всяко корисніше, думаю. Ну і швидше - то посмажив і з'їв, а то аж 3 години вимочувати треба. До речі, гриби грибам ворожнечу, не в сенсі виду, а в сенсі засушування. Якось на суп вимочувала білі, не в молоці, звичайно, у воді - довелося відмочувати близько 12 години, щоб вся гіркота пішла!

А якщо любите грибочки молочні, можу вам такий рецепт підказати, тільки - зі свіжих. Берете скільки-небудь білих або там печериць, всі хороші, крім лисичок, їх краще в маслі. Злегка обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки, додаєте цибулька, його теж до золотистої скоринки, присолюють. Потім, коли все це готове, на іншій сковороді нагріваєте молоко зі столовою ложкою борошна. Перемішуєте, щоб суміш стала нерідких і однорідною, теж соліть. А потім цією сумішшю заливаєте грибочки. За бажанням, можна нарізати зелені і посипати ще й зеленню гриби.

З молоком і зеленню гриби обсмажуємо ще хвилин 5-7, даємо трохи постояти просочитися і подаємо до столу. Краще, звичайно, є теплим, а якщо залишилося, на наступний день можна розігріти.

Краще, звичайно, є теплим, а якщо залишилося, на наступний день можна розігріти

Охоче ​​вірю, що смачно, та де ж взяти жирне, а тим більше сільське молоко?
Хіба що в село їхати) Ось ви, де берете?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама