Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Плов з грибами - тушкований з білими грибами розсипчастий рис

  1. Інгредієнти (2 порції)
  2. про рецепт

Як приготувати простий плов з грибами на сковорідці - розсипчастий рис з мінімумом спецій і обсмаженими в маслі білими грибами Як приготувати простий плов з грибами на сковорідці - розсипчастий рис з мінімумом спецій і обсмаженими в маслі білими грибами   «Пілав   »Плов з мідіями   У грибний сезон варто приготувати як гарнір плов з грибами, використовуючи тільки що зібрані лісові боровики «Пілав »Плов з мідіями

У грибний сезон варто приготувати як гарнір плов з грибами, використовуючи тільки що зібрані лісові боровики. А взимку, якщо постаратися влітку і заготовити білі гриби, можна в будь-який момент приготувати рис з грибами по простому рецептом. Таке блюдо можна використовувати як гарнір або самостійно. Рис з білими грибами не містить м'яса і, напевно, багатьом сподобається.

Гарнір з грибами - смачна добавка до основної страви. З ним відмінно поєднуються м'ясні тефтелі . Якщо ви не їсте м'яса, маринований болгарський перець з цибулею, часником і зеленню - відмінне другу страву гарантовано. Вважається, що гарнір потрібен для оздоблення, надання йому додаткового смаку і підвищення ситності. Плов з грибами, особливо якщо білі гриби порізані крупно, відмінно впорається з цими завданнями.

Інгредієнти (2 порції)

  • Свіжі молоді білі гриби 8-12 шт
  • Розсипчастий рис 1 стакан
  • Рослинна або вершкове масло 1 ст. л.
  • Сухі супові добавки (петрушка, селера, морква, пастернак) 1 ст. л.
  • Сіль, чорний перець, шафран (чорнобривці), ароматні трави спеції
  • Петрушка для подачі
  1. Якщо ви вдало назбирали білих грибів, завжди з кошика можна вибрати десяток не надто великих - трохи крупніше курячого яйця. Це найкращий варіант, щоб плов з грибами вийшов смачним і красивим. Всі плодові тіла ретельно вимити, видалити залишки грунту і листя. Гриби розрізати на частини - крупно, буквально кожен гриб на 2 або 4 шматки. Білі гриби годі й відварювати перед смаженням.

    Молоді білі гриби

  2. У сковорідці розігріти трохи олії. Рис з грибами набагато ароматні, якщо використовується натуральне вершкове масло. Але, якщо це неприйнятно, цілком підійде рослинне без запаху, але його краще трохи прожарити, до появи білого димку. Викласти гриби в розігріте масло і обсмажувати, часто перемішуючи, протягом 8-10 хв. Кришкою сковорідку не накривати, інакше пар, який виділяється, буде варити гриби, а гарнір з грибами смачніше, якщо боровики обсмажені.

    Обсмажити білі гриби в маслі

  3. Далі додати сухий рис. Добре підійдуть розсипчасті сорту парбоілд, басматі - але він обкладає досить сильним власним запахом, іспанська рис Каласпарра бомба. Це рис з подовженим зерном, в той час як круглозерністий рис, найчастіше, досить клейкий - він краще підходить для кавказької каші шілаплаві . Перемішати рис з грибами і обсмажувати 4-5 хв.

    Додати сухий рис розсипчастих сортів

  4. Заздалегідь нагріти воду до кипіння. Зовсім трохи посолити і поперчити рис і гриби, додати 1 ст. л. сухих або свіжих супових корінців - морквина, пастернак, селера, петрушка. Додати 1-2 щіпки сухих ароматних трав - орегано, базилік, чабер. Для фарбування рису в приємний жовтий колір, раджу додати дрібку шафрану або будь-якого натурального замінника - чорнобривці, имеретинский шафран, кардобенедикт.

    Додати спеції і трохи шафрану або чорнобривці

  5. Залити рис з грибами окропом. Зазвичай, більшість сортів рису відмінно вариться при співвідношенні рису і води - 1: 2. Дивіться самі, все залежить від вашого рису. Перемішати рис і гриби, довести воду до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і накрити сковорідку кришкою. Гасити рис на самому слабкому вогні.

    Залити воду і гасити рис під кришкою

  6. Крохмаль рису активно поглинає рідину. Рис вариться 17-20 хв, під самий кінець термообробки вологи практично не залишиться. Акуратно перемішати рис з грибами і залишити на слабкому вогні під кришкою, щоб залишки вологи пропарити зернятка - вони будуть розсипатися. Ідеально, якщо практично вся волога поглине і випарується, плов з грибами буде сухою, і його можна буде просто пересипати на тарілку.

    Рис повинен бути практично без вологи

  7. Готовий плов з грибами викласти на тарілку і посипати дрібно нарізаною петрушкою. Якщо передбачається використовувати блюдо як гарнір, його можна викласти в піалу і поставити на тарілку поряд з шматком смаженого м'яса і салатом з огірків і помідорів . Як самостійне блюдо рис з грибами можна подати з будь-яким соусом і свіжим хлібом .

    Плов з грибами на сковорідці

Плов з грибами - гарнір або другу страву до обіду з смажених білих грибів

про рецепт

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 30 хв
  • Приготування: 30 хв
  • Готується за: 1 година

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Плов з грибами

5 (100%) 17

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама