Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Хабарники в Запоріжжі - копи провели обшуки в вузі

  1. Орфографічна помилка в тексті:

18 вересня 2018, 14:16 Переглядів: 18 вересня 2018, 14:16 Переглядів:   Фото: прес-служба Нацполіціі

Фото: прес-служба Нацполіціі.

У Запорізькій державній інженерній академії співробітники поліції провели обшуки в рамках кримінального розслідування видачі фіктивних дипломів студентам-іноземцям. Як повідомили в місцевому Управлінні захисту економіки, посадові особи цього вузу зараховували іноземців на підставі підроблених документів про повну загальну середню освіту або про переведення з іншого інституту.

Також в схемі було задіяно комерційна структура, яка займалася пошуком іноземних студентів і забезпечувала їх прибуття в Україну в разі потреби.

"Іноземці, які отримували диплом, насправді не вчилися, приїжджали на територію України виключно для вирішення фінансових питань. Подальше проходження навчального процесу та вирішення питань здачі сесій контролювали посадові особи вузів", - йдеться в повідомленні.

В ході розслідування правоохоронці встановили особи підозрюваних, і 17 вересня правоохоронці прийшли з обшуками в академію, а також в офіс комерційної структури і на місця проживання фігурантів справи.

В результаті було вилучено документи, що підтверджують злочинну діяльність, а також великі суми у валюті - понад 110 тисяч доларів і 70 тисяч євро, що за нинішнім курсом становить близько п'яти з половиною мільйонів гривень

Досудове розслідування кримінального провадження за статтею "зловживання владою або службовим становищем" триває.

Нагадаємо, раніше в Запорізькій області на отриманні хабара в п'ять тисяч доларів затримали прокурора одного з відділів Мелітопольської місцевої прокуратури.

Нагадаємо, раніше Державна служба фінансового моніторингу за першу половину 2018 року нарахувала в Україні корупційних оборудок на 297,1 млрд грн. Ці дані були отримані в результаті спеціальної перевірки за участю фінансової розвідки.

Також ми повідомляли, що генпрокурор Юрій Луценко заявив, що за останні роки Україна за підтримки міжнародних партнерів вдалося здійснити значні кроки в боротьбі з корупцією .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Запорізькі копи навідалися до вузу і постелили килими з грошей: опубліковані фото". інші Новини Запоріжжя дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама