Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Меблі-трансформер - ідеальний варіант для невеликих приміщень

  1. Ергономічний стілець-трансформер Exocet Chair
  2. Перебудовувані полки-стелажі
  3. Кухонний куток
  4. Спальня і система зберігання
  5. світлодіодні ліхтарі
  6. незвичайні полки

Меблі-трансформер - дуже практичне рішення для невеликих приміщень, будь то квартира, заміський будинок або затишний куточок. Багато дизайнерів створюють незвичайні варіанти трансформерів, які надають житлу ще більше комфорту, зручності і неповторного стилю.

За минулі роки меблі, що трансформуються пройшла довгий шлях, розширюючи свої функції. І в міру того, як наші житлові приміщення стають менше, меблі стає ще «розумніші». Давайте подивимося на деякі новинки, які відмінно вписуються в невеликі простору.

ⓅКомод просто незамінний для зберігання негабаритних речей, а різні види розмірів дозволять підібрати як для квартири, так і для дому. У спальні комод http://lamelio.com.ua/komody використовують для зберігання постільної білизни, одягу та інших дрібних речей, в дитячій дуже зручно зберігати одяг малюка. Функціональність комода - незаперечна!

Ергономічний стілець-трансформер Exocet Chair

Ергономічний стілець-трансформер Exocet Chair

Exocet - це «новий вид стільця для всіх випадків». Він створений з урахуванням природних викривлень людського тіла. Стілець ергономічний і зручний для відпочинку. Крім цього, в залежності від настрою або активності його можна перебудувати в різні положення.

Перебудовувані полки-стелажі

Перебудовувані полки-стелажі

Ця модульна стелажна система ідеально підходить для самих маленьких приміщень. Серію перебудовуються полиць можна зібрати безліччю способів. Вони мають тверді латунні кріплення, які просто відрегулювати для будь-якої бажаної висоти полки.

Кухонний куток

Кухонний куток

Такий куточок напевно не займе багато місця і ідеально підійде для кухонної студійної квартири або для крихітного будинку. Завдяки дизайну «все-в-одному» в столі є все необхідне в супер-компактній формі для зберігання і приготування їжі.

Спальня і система зберігання

Спальня і система зберігання

Нова колекція Casa Roberto Gil - це справжня спальня і система зберігання. Це перебудовується система, яка включає в себе шафи, комоди, письмовий стіл, розкладну гостьову ліжко і сходи для зберігання, і все це з двоспальним ліжком і тумбочкою. Зроблено в Брукліні з екологічно чистої березової фанери, в ультраефективний, компактному дизайні, виконаний вручну.

світлодіодні ліхтарі

світлодіодні ліхтарі

Французька компанія Fermob недавно випустила ці зручні бездротові світлодіодні ліхтарі, які зручно взяти з собою, куди б ви не йшли. «Розумний» світло можна розмістити там, де необхідно додаткове освітлення, будь то всередині або зовні. Вони не вимагають проводів, а після зарядки через USB-кабель світло горить протягом 7-12 годин.

незвичайні полки

незвичайні полки

Ця екомодульная стелажна система здатна змінювати форму в залежності від ваших потреб. Колекція міцних кронштейнів, полиць і бункерів дозволяє створити додаткове сховище в будь-який момент.

Ліжко-трансформер можна зробити і своїми руками: дивіться докладну інструкцію .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама