Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Відновлення алмазних коронок

  1. Особливості та переваги відновлення алмазних сегментів у компанії «ПроІнст Строй»:

Ціна з ПДВ, BYN: Уточнюйте у менеджера *

* Вартість послуги по відновленню алмазних коронок расcчітивается в залежності від діаметра свердла, типу, висоти і кількості напоює сегментів.

Використання алмазного інструменту при проведенні будівельно-монтажних робіт стає все більш поширеним і популярним завдяки численним перевагам. Однак в процесі свердління алмазні шар на коронці, що взаємодіє з оброблюваним матеріалом, з часом зношується, особливо при інтенсивній експлуатації. Алмазне свердло вимагає заміни або ремонту.

Найбільш вигідним і рентабельним рішенням в цьому випадку є відновлення алмазних коронок. Процес відновлення відбувається швидко. Вартість відновлення алмазної коронки в 2 рази нижче, ніж витрати на покупку нової. При цьому якість, продуктивність і ресурс використання відновленої коронки не поступаються властивостям нового свердла. При належному дотриманні всіх необхідних правил експлуатації алмазного інструменту скористатися послугою відновлення (ремонту) кільцевої коронки можна до 5 разів.

"ПрофІнст Строй" виробляє і відновлює алмазні свердла діаметром від 20 до 600 мм для свердління среднеармірованого і високоармірованного бетону (залізобетону) з водяним охолодженням.
Кількість сегментів на одному алмазному свердлі може варіюватися від 3 до 28 штук (залежно від діаметра).
Коронки мають стандартне різьбове з'єднання 1.1 / 4 "UNC.

Особливості та переваги відновлення алмазних сегментів у компанії «ПроІнст Строй»:

  • Компанія «ПрофІнст Строй» займається виробництвом і відновленням алмазних коронок для буріння бетону з 2004 року. Завдяки наявності власної виробничої бази ремонт алмазного інструменту виконується на професійному сучасному обладнанні фахівцями з великим досвідом роботи, що гарантує високу якість виконуваних робіт;
  • Виробляємо відновлення алмазних коронок будь-яких виробників від 10мм;
  • Завжди маємо в наявності великий запас алмазних сегментів для напайки;
  • При необхідності ми виїжджаємо за свердлами для відновлення і доставляємо відновлені на об'єкт;
  • Ремонтні роботи виконуються оперативно в максимально короткий термін;
  • На всіх етапах ремонту наші фахівці строго дотримуються всі вимоги технології відновлення алмазного свердла, в результаті чого відновлена ​​коронка не відрізняється за своїми властивостями від аналогічної нової.

Основні етапи технологічного процесу відновлення (ремонту) алмазних кільцевих свердел:

  1. Попередній огляд корпусу, виявлення дефектів дозволяє зробити висновок про те, чи підлягає алмазна коронка ремонту. Якщо в результаті експлуатації вона отримала значні пошкодження (викривлення корпусу, освіту розколів і тріщин, наявність вм'ятин, недостатня робоча довжина корпусу), то відновлення в цьому випадку неможливо, найкращим рішенням буде покупка нового кільцевого свердла.
  2. Уривок стінок корпусу коронки до потрібної довжини. Під час експлуатації корпус коронки стає тоншою, так як стирається що утворюється під час роботи шламом. Для того, щоб виключити неякісну напайку сегментів, в самому тонкому місці коронки проводиться вимір товщини. З урахуванням мінімально можливої ​​товщини корпусу фахівець виконує підрізування корпусу і обробляє торець зрізу, видаляючи утворилися задирки.
  3. Підготовка коронки до напайки: шліфування і зачистка корпусу від забруднень, шламу, іржі за допомогою спеціальної металевої щітки.
  4. Сегменти алмазні з використанням припою з вмістом технічного срібла при підтриманні постійного заданого температурного режиму. При якісно виконаної напайки на обох сторонах корпусу коронок і сегментах не повинно спостерігатися напливів припою, відстань між сегментами і ступінь їх нависання повинні бути однаковими.
  5. Розтин алмазного шару і додаткова перевірка на биття.

Компанія «ПрофІнст Строй» виконає професійний ремонт і відновлення алмазних коронок для свердління бетону за вигідною для Вас ціною. Для замовлення послуги зв'яжіться з менеджерами компанії за телефонами: +375 (17) 256-22-55, +375 (29) 602-00-80 або +375 (29) 766-07-00 або по електронній пошті info @ prof- inst.by.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама