Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Морозник для схуднення

Про корисні властивості звіробою, ромашки і чистотілу знає кожна третя людина. Зате про морозник мало хто чув, хоча позитивного у цій кавказької трави дуже багато. Люди, які мріють привести свою фігуру в порядок, знають, що морозник для схуднення - одне з найстаріших народних засобів, яке не тільки сприяє зменшенню зайвої ваги, але і нормалізує обмінні процеси організму. Хто не знайомий з цією рослиною, але бажає скинути кілька кілограмів, просто зобов'язаний знати правила прийому цього екстракту.

Морозник: загальні відомості
Зараз властивості трави морозник, застосування для схуднення, якого колись було відомо широко, на жаль, стали забуватися. Морозник відноситься до сімейства Лютикова - це багаторічна вічнозелена рослина, що виростає не менше 30 сантиметрів у висоту. Видів трави досить багато: червона, пахуча, чорна і інші, але саме кавказький морозник застосовують для схуднення.

Його відмінність - безліч квіток і коротке кореневище. Бездумно приймати морозник не варто, адже ця трава вважається отруйною, особливо її коріння, але саме їх і застосовують як засіб позбавлення від зайвої ваги.

Лікувальні властивості
Не секрет, що безліч отруйних речовин (і рослинного, і тваринного походження) в точних і малих дозах допомагають людині справитися з хворобами і підвищити імунітет. Морозник кавказький не є винятком. Він надає такі корисні дії на організм, як:
1. Відновлення роботи кишечника і шлунка.
2. Нормалізація обміну речовин.
3. Зниження рівня цукру і холестерину в крові.
4. Висновок з організму шлаків, солей важких металів, токсинів.
5. Сечогінний ефект.

Як приймати морозник

Якщо застосовувати морозник для схуднення, то не можна забувати про точні дозуваннях і рекомендаціях. Саме тому настій потрібно пити один раз в день, бажано вранці за дві-три години до сніданку. Але готують екстракт напередодні: ввечері висипають порошок в ємність і заливають водою кімнатної температури. Можна готувати морозник і з ранку, але тоді заливати його необхідно гарячою водою хвилин на п'ятнадцять. Важливо пам'ятати, що випивати слід все - і воду, і осад.
Коли мова йде про сухому порошку, його приймають натщесерце вранці, запиваючи великою кількістю теплої води. Якщо людині зручніше вечірній прийом, то суміш екстракту з медом (1/3 чайної ложки) вживають перед самим сном.
Перевищення дозування категорично неприпустимо. В іншому випадку це може привести до отруєння, почуттю тяжкості, набряку горла, а іноді трапляється і зупинка серця.

Розглянемо дози для використання:

• перші десять днів приймають не більше 50 мг морозника;
• ще десять днів після - 100 мг;
• третій десяток днів - 150 мг;
• наступні п'ять місяців можна приймати 200 мг морозника;
• а після необхідно зробити перерву в прийомі, приблизно місяць.
Під час вагітності та при хворобах серця приймати екстракт не варто. В інших випадках - це вірне народний засіб для приведення ваги в норму. • перші десять днів приймають не більше 50 мг морозника;   • ще десять днів після - 100 мг;   • третій десяток днів - 150 мг;   • наступні п'ять місяців можна приймати 200 мг морозника;   • а після необхідно зробити перерву в прийомі, приблизно місяць

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама