Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ідеї ​​подарунків підліткам - 10 гаджетів у подарунок підлітку - Презентаж

  1. 1. Розумний годинник
  2. 2. Портативна колонка
  3. 3. Планшет для малювання
  4. 4. Зовнішній акумулятор
  5. 5. Бездротова миша для геймера
  6. 6. Нічник проектор нічного неба з зірками
  7. 7. Рукавички для пристроїв з сенсорним екраном
  8. 8. 3D ручка
  9. 9. аквафермах
  10. 10. Пошуковик ключів

Сучасні люди не можуть уявити своє існування без різних девайсів і гаджетів . Електронні помічники використовуються нами повсюдно. Особливу тягу до гаджетам відчувають підлітки, які хочуть виглядати дорослими і забезпеченими.

Якщо ви хочете зробити юнакові чи дівчині оригінальний подарунок, який буде прийнятий із захватом і щирою вдячністю, то сьогоднішня стаття написана для вас.

З огляду ви дізнаєтеся про 10 універсальних варіантах незвичайних гаджетів і девайсів, які можна подарувати підлітку на будь-яке свято.

З огляду ви дізнаєтеся про 10 універсальних варіантах незвичайних гаджетів і девайсів, які можна подарувати підлітку на будь-яке свято

1. Розумний годинник

Ультрасучасний гаджет, який включає в себе масу функцій. Розумні годинник має вихід в інтернет, навігатор, відправляють короткі листи, вміють рахувати кількість кроків, пульс, калорії і т.д. Також цей гаджет можна підключити до смартфону і за її допомогою ухвалювати або відхиляти надходять дзвінки.

2. Портативна колонка

І юнаки, і дівчата однаково люблять музику. Хорошим подарунком для підлітків-меломанів стане портативна колонка. Це чудо техніки не залежить від мережі, тому що має свій акумулятор. Звук відтворює з різних джерел.

У деяких моделях портативних колонок є вбудована пам'ять, яка дозволяє слухати музику без підключення пристрою до різних джерел.

3. Планшет для малювання

Творчим особистостям можна подарувати графічний планшет з функцією малювання. Цей девайс оснащений спеціальним пером, яке креслить і малює на екрані пристрою. У продажу ви знайдете масу моделей таких пристроїв (як для професійних дизайнерів, так і для початківців художників).

4. Зовнішній акумулятор

Відмінне пристрій для тих підлітків, у яких постійно розряджається смартфон. Зовнішній акумулятор «пожвавить» розрядився телефон шляхом приєднання апарату до зовнішньої батареї.

Різні варіанти ємності і дизайну девайса, а також наявність додаткових опцій дають можливість вибрати ідеальний пристрій, яке задовольнить потреби найвибагливішого юнака чи дівчини.

5. Бездротова миша для геймера

Справжньою радістю для завзятого ігромана стане бездротова миша з додатковими функціональними кнопками. Цей девайс дозволить підлітку насолоджуватися процесом гри без натиску безлічі кнопок на клавіатурі.

6. Нічник проектор нічного неба з зірками

Цей прилад підійде романтичним натурам. Нічник «Star Master» прикрасить стелю і стіни кімнати зірками, і подарує насолоду від спостереження домашнього «зоряного» неба.

7. Рукавички для пристроїв з сенсорним екраном

Велика частина сучасних підлітків має смартфони з сенсорним екраном. Використання телефону в зимову пору стає злегка проблематичним, тому що без рукавичок на морозі клякнуть пальці. Порятунком для юних абонентів стануть сенсорні рукавички, які дозволяють управляти смартфоном, не знімаючи теплого вироби.

8. 3D ручка

Цей пристрій призначений для малювання в повітрі. Так-так, ви не помилилися. 3D ручка створює тривимірні фігурки, декорує різні предмети, а також стає незамінним помічником при проведенні ремонтних робіт.

9. аквафермах

Чудовий подарунок для підлітків, які мріють про домашню тваринку. Аквафермах є акваріум, який не вимагає очищення і має унікальну систему вирощування рослин.

На верхній кришці пристрою є спеціальні відсіки з горщиками для насіння рослин. Коріння виросли квітів дістають до води, фільтрують її і вбирають наявні поживні елементи. У сам акваріум випускається рибка.

10. Пошуковик ключів

Скажений ритм сучасної молоді змушує цінувати кожну хвилину. Уявіть, скільки часу щодня витрачається на пошук ключів. Тепер цю проблему можна вирішити за допомогою корисного гаджета - пошукача ключів. До обраному предметові прикріплюється брелок, який відгукується на свист господаря.

Амбітним і всезнаючим підліткам складно вибрати подарунок , Який доведеться їм до душі.

Наведений вище список допоможе зробити правильний вибір, і підняти настрій найшкідливішим і прискіпливим юнакам і дівчатам.

Наведений вище список допоможе зробити правильний вибір, і підняти настрій найшкідливішим і прискіпливим юнакам і дівчатам

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама