Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Фіолетова кухня: фото, дизайн інтер'єру в фіолетовому кольорі

  1. Фіолетовий - який він?
  2. Кухня в фіолетових тонах в вашому інтер'єрі
  3. поєднання кольорів

Створити в будинку комфорт і затишок - завдання не з простих, і її успіх багато в чому залежить від того, які кольори обрані для оформлення інтер'єру. Кожен відтінок має свій характер і певним чином впливати на настрій людини. Існує ціла наука - кольоротерапія, яка детально розповідає про вплив різних тонів на емоційний стан.

Якщо у вас народилася ідея купити фіолетову кухню, то, мабуть, варто дізнатися про цей колір як можна більше.

Фіолетовий - який він?

Фіолетовий - це поєднання червоного і синього кольорів, поєднання двох протилежностей.

За твердженням психологів, не існує людей, байдужих до цього тону. Кому-то він шалено подобається, а хтось його дуже не любить, але він завжди викликає якісь емоції. Помічено, що людям, яких фіолетовий відштовхує, вважають за краще виконувати по життю тільки ті завдання, в яких відчувають себе корифеями, вони чесні і справедливі, але іноді їм не вистачає щирості.

А ось про цінителів фіолетового можна сказати, що вони легко знаходять спільну мову з оточуючими. Однак розбираються в людях, тому не готові відкривати своє серце всім, хто зустрівся на їхньому шляху. Такі люди здатні тонко відчувати і розрізняти будь-які зміни в настрої оточуючих, а також нерідко вірять в потойбічні сили.

Фіолетовий колір завжди був любимо представниками вищого суспільства, його відтінки можна було побачити в одязі королів і духовенства. Фіолетовому часто віддають перевагу талановиті люди, він стимулює творчість і допомагає придумувати щось нове і незвичайне. Якось раз сам Леонардо да Вінчі зізнався, що цей колір допомагає йому зосередитися.

Психологи вважають фіолетовий колір ідеальним вибором для людей, яким хочеться придбати більше впевненості в собі і навіть стати спокійніше. Для господарок привабливим буде той факт, що дизайн кухні фіолетового кольору, причому будь-якого його відтінку, має здатність знижувати апетит і в цілому дуже сприятливо діє на психіку жінок.

Що стосується насичених і яскравих фіолетових відтінків, вони підходять не всім, і якщо мова заходить про інтер'єр, то тут з ними краще бути обережніше. Людям, для яких характерні часті перепади настрою, а також схильність до шкідливих звичок, варто звернути на це увагу.

Для них добре використовувати фіолетовий в якості акцентів, наприклад, як показано на фото кухні Vector . Тут домінуючим є актуальний в 2017 році деревне декор.

Тут домінуючим є актуальний в 2017 році деревне декор

Якості фіолетового - це тягар, спокій, холодність, багатство, помпезність. Чистий фіолетовий колір досить екстравагантний, але ділиться на безліч відтінків. Наприклад, баклажановий - темний відтінок пурпура, сливовий - соковитий і незмінно притягає увагу, що поєднує нотки бордо і фіолетового.

Бузковий - володар спокою, виразний і витончений, припаде до душі романтичним натурам. Лавандовий - навіває умиротворення і світлі думки, стимулює розумовий процес, тому часто використовується в інтер'єрах американських шкіл. Аметистовий - незвичайний і привабливий, немов напівдорогоцінне каміння. Ліловий - чарівний в своїй красі колір фіалки. Колір фуксії - яскравий рожевий, який отримав свою назву завдяки прекрасному кімнатному квітці. І це ще не все! Серед такого різноманіття можна легко вибрати улюблений відтінок.

Кухня в фіолетових тонах в вашому інтер'єрі

Найвдаліше фіолетовий кухонний гарнітур буде виглядати в просторій квартирі (наприклад, на кухні, суміщеної з вітальнею), тому що фіолетовий має властивість справляти враження обсягу і візуально розширювати простір. При подібній плануванні добре комбінувати його з іншими тонами. Для такої кухні варто ретельно продумати освітлення - світла повинно бути багато, тому додаткові його джерела будуть дуже доречними.

Якщо ж ви доглядаєте фіолетову меблі для невеликого кухонного приміщення, то вибирайте глянцеві фасади і бажано скляні дверцята. Зробіть меблі монохромного, щоб не перевантажувати дизайн. І якщо вже ви зважилися на повністю фіолетову кухню, то це дуже сміливо - значить, ви любитель яскравих інтер'єрів.

А ось для тих, хто все ж хоче грамотно поєднувати фіолетовий з іншими відтінками, ми із задоволенням розповімо про найбільш виграшних варіантах.

поєднання кольорів

Всі відтінки фіолетового відмінно комбінуються з двома кольорами - нейтральним білим і сірим, створюючи образ стильної кухні. Відмінний приклад можна побачити на фото моделі Jazz .

Відмінний приклад можна побачити на фото моделі   Jazz

Для реалізації інтер'єру в стилі хай-тек можна з'єднати фіолетовий з актуальних сьогодні металевим. Розкішно він буде виглядати з чорним, хоча й трохи темнувато: таке поєднання кольорів підходить для великих приміщень і вимагає обов'язкового доповнення стильними аксесуарами.

Якщо у вас на прикметі стиль ар-деко або модерн, то візьміть фіолетовий і оливковий чи фіолетовий і фісташковий - контрастний, але дуже виразний дует. Якщо ж ви давно мріяли відтворити стиль Провансу у себе на кухні, то ліловий і блакитний найкращим чином допоможуть втілити ваші бажання в життя. Для модерну підійде фіолетовий з жовтим, зеленим і білим кольором.

Хорошим рішенням для романтиків стане мікс бузкового і рожевого, головне тут - правильно підібрати грані відтінків.

До речі, в 2017 році актуальні натуральні матеріали і їх імітації. Лавандовий колір буде ідеально з ними поєднуватися.

А до темного баклажана краще взяти світлі пастельні тони: вони зроблять все приміщення візуально світліше.

Підбираючи фартух і стільницю для кухні в фіолетових тонах, зупиніться на контрастних кольорах. Традиційне чорно-біле виконання, як завжди, актуально поза часом. Мозаїка з фіолетовими вставками - ще один варіант.

Який же колір шпалер використовувати в кімнаті, якщо ви вирішили встановити фіолетову кухню?

Це можуть бути пастельні, дуже світлі бузкові тони, можливо, з неяскравим монотонним малюнком, а також сріблястий і молочний. Білі або світлі полички, стелі і фіранки гармонійно впишуться в інтер'єр з фіолетовою кухнею.

Завершити образ допоможуть аксесуари: стрічки на шторах, серветниця і фартух в фіолетових тонах і інші деталі на ваш смак.

Фіолетовий - який він?
Фіолетовий - який він?
Який же колір шпалер використовувати в кімнаті, якщо ви вирішили встановити фіолетову кухню?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама