Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Складання меблів ЛЕРУА МЕРЛЕН

ФОТО МЕБЛІВ:

НОВИНИ:

На офіційному сайті ІКЕА з'явилася стаття, про зниження вартості меблів. Представники компанії сповіщають про широкомасштабний, зачіпає тисячі товарів, зниження цін.

Детальніше... ФОТО МЕБЛІВ:   НОВИНИ:   На офіційному сайті ІКЕА з'явилася стаття, про зниження вартості меблів

Чому ми вирішили написати про хід робіт з монтажу цієї кухні? Так просто, вчасно проведення робіт були виявлені деякі недоліки планування, які ми змогли виправити на місці.

Детальніше... Детальніше

Перший раз купуєте кухню в IKEA? Напевно не знаєте що довжина стільниць бувають тільки двох розмірів: 246 см і 186 см, глибиною 64 см. Ще один нюанс, на кухнях інших виробників глибина стільниці 60 см. Якщо кухонний гарнітур перевищує розмір 246, буде потрібно робити додатковий стик стільниці.

Детальніше... Детальніше

Опис як можна заощадити при складанні кухонних меблів ІКЕА, опис варіантів монтажу. Кухонні меблі ІКЕА складається з каркасів двох кольорів, темного і білого. Фасади або дверцята до них, мають більш широку колірну гамму.Каркаси з боків закривають панелями в колір фасадів, щоб приховати не підходить за тону колір каркаса. У разі, коли є збіг каркаса і фасаду за кольором, можна заощадити.

Детальніше... Детальніше Складання меблів

/ КОРИСНІ ПОРАДИ / Складання меблів ЛЕРУА МЕРЛЕН

ПРО НАС:

СБ-СЕРВІС - професійне смакота майстрів займаються складанням і установкою меблів. СУБПІДРЯД МАГАЗИНУ IKEA з 2008 року. Якісне та своєчасне виконання робіт - ОСНОВА НАШОЇ КОМПАНІЇ.

ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ЗБІРКИ МЕБЛІВ НЕОБХІДНО:

- Зберегти всі документи (чеки, список товарів, проект кухні). Можливий розрахунок вартості по метражу, докладніше у диспетчера.

ПОДИВИТИСЯ ВАРТІСТЬ РОБІТ

ПЕРЕЙТИ В РОЗДІЛ АКЦІЇ

ПОДИВИТИСЯ ГАРАНТІЇ

ТЕЛ:

8 (495) 664-32-71

Замовити СКЛАДАННЯ МЕБЛІВ

УВАГА!

Зверніть увагу на перелік послуг входять в збірку кухонних меблів, він самий великий з пропонованих на сьогоднішній день. Ми провели аналіз пропозицій по збірці кухонних меблів в Московському регіоні, і склали найвигіднішу пропозицію в цій області! При замовленні складання меблів "під ключ" підключення мийки безкоштовно! Збірка проводиться в відповідності з найвищими стандартами якості, на всі роботи надається 1 рік гарантії.

Подивитися перелік робіт тел: 8 (495) 664-32-71

Наші переваги:

Добре знання меблів цієї марки

Низька вартість складання меблів

Додаткові роботи - БЕЗКОШТОВНО!

Складання меблів ЛЕРУА МЕРЛЕН ПО вигідною ціною

Наша компанія часто надає послуги зі складання меблів ЛЕРУА МЕРЛЕН, а саме, збірка кухні ЛЕРУА МЕРЛЕН, збирання меблів ЛЕРУА, у нас працюють кілька бригад, з чималим стажем роботи і хорошим досвідом за плечима. Збірка кухонних меблів процес, що вимагає певних навичок від майстра, не для кого, не секрет що, в процесі побудови кухні часто виникають моменти, що вимагають доопрацювання на місці. ЛЕРУА послуги виконані фахівцями СБ-СЕРВІС, це повний комплекс послуг, врізка та підключення побутової техніки з усіма гарантійними зобов'язаннями. На нашому сайті ви знайдете: корисні поради на тему електромонтажних та сантехнічних роботах, поради з планування кухні, виборі кухонних фасадах. Збірка ЛЕРУА МЕРЛЕН в нашій компанії вигідно відрізняється від конкурентів, ми намагаємося досягти такої вартості робіт, яка тільки буде прийнятна нашому клієнтові, завдяки професіоналізму наших майстрів. Адже чим професійніше майстер, тим швидше і якісніше він виконує свою роботу. Наші майстри дуже рідко роблять помилки при складанні кухні, все раз пили виконують точно і якісно, ​​їм не доводиться переробляти свою роботу.

ЛЕРУА МЕРЛЕН послуги в нашій компанії дуже популярні, тому що всі роботи виконуються з гарантією, великий спектр додаткових послуг. ЛЕРУА установка дверей, професійно виконуються нашими майстрами, у нас на сайті багато корисних порад по монтажу дверей.

Мабуть, самим часто відвідуваним місцем у будинку є кухня. Для господині важливими характеристиками при виборі кухні є не тільки гарний дизайн, але функціональність. З огляду на ці нюанси, компанія ЛЕРУА МЕРЛЕН виробляє стильну і комфортну меблі, яка відповідає всім заявленим вимогам споживача.

Практично всі сучасні меблі збірна, тому при доставці виключені пошкодження. Однак у багатьох виникає питання: чи можна зібрати її самостійно? Кухні ЛЕРУА МЕРЛЕН не займе багато часу, якщо ви володієте потрібними інструментами та навичками. Так як розбірна кухня в комплекті обов'язково має шурупи, заглушки і інші деталі, тому вам знадобиться сучасний електроінструмент. Робота викруткою займе багато часу, а також вимагатиме певної сили рук і витривалості.

Щоб уникнути помилок і заощадити час, краще скористатися послугами професіонала. Досвідчений майстер з набором необхідного обладнання та інструментів зробить роботу якісно і без помилок. Ви матимете змогу вберегти себе від пошкоджень рук або ваших меблів через невмілих дій. До того ж, майстер знає особливості складання будь-якої моделі і послідовність, тому зможе якісно і ефективно провести роботу.

Послуги досвідченого фахівця коштують недорого. Завдяки професіоналу ви зможете заощадити час, гроші, сили і нерви, витрачені на складання меблів. Тому звернення до майстра по збірці меблів - найбільш правильне, оптимальне і ефективне рішення.

Чому ми вирішили написати про хід робіт з монтажу цієї кухні?
Перший раз купуєте кухню в IKEA?
Однак у багатьох виникає питання: чи можна зібрати її самостійно?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама