Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція даху гаража

Професійно більше 10 років займаємося ремонтом і пристроєм плоских дахів з невеликим ухилом ската. Якісно і в термін виконаємо гідроізоляційні роботи з гідроізоляції плоскої покрівлі на гаражі. Як гідроізоляційний покриття використовуємо матеріали підвищеної міцності від компанії Техноніколь. На всі роботи надаємо гарантію, працюємо за договором з оплатою за фактом виконаних робіт. Гідроізоляція даху гаража вартість і фото дивіться на цій сторінці .

на цій сторінці

У вартість гідроізоляції даху гаража входить:

  1. Купівля і доставка матеріалів.
  2. Частковий демонтаж старого покриття (руберойд, стеклоизол і ін.) Прибирання будівельного, автомобільного та ін. Сміття.
  3. Гідроізоляція даху гаража з використанням рулонних полімер бітумних наплавляються матеріалів (лінокром, уніфлекс)

Гідроізоляція бетонної даху гаража проводиться на очищене від сміття і пилу бітумне підставу або на цемент піщану стяжку заздалегідь грунтовану праймером.

Виконуємо гідроізоляцію гаражів покритих шифером, металом.

Для надійної гідроізоляції даху гаража слід виконати нахлест близько 20-50 см на дах поруч розташованих гаражів.

Для надійної гідроізоляції даху гаража слід виконати нахлест близько 20-50 см на дах поруч розташованих гаражів

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама