Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція і санація Ceresit (Церезіт) купити в Москві!

  1. Чому без гідроізоляції Вам не обійтися?
  2. Гідроізоляція + санація = карколомний результат!
  3. Яку гідроізоляцію Ceresit радять професіонали?

Чи хочете Ви жити без води? Але не тієї, яка входить в щоденний раціон кожної людини, а тієї, яка підтоплює фундамент нового будинку і завдає на стіни довготривалий візерунок з цвілі? Якщо так, тоді ця інформація - для Вас! Ми розповімо Вам про важливі матеріали для гідроізоляції і санації, які гарантовано спростять життя кожному домовласникові!

Увага! Якщо приділити належну увагу гідроізоляції фундаменту ще на етапі будівництва, то в подальшому Ви зможете уникнути руйнування будинку!

Чому без гідроізоляції Вам не обійтися?

гідроізоляція Ceresit, ціна якої у нас максимально вигідна, допомагає захистити різні будівельні конструкції від шкідливого впливу вологи. Якщо Ви добре продумали конструкцію даху і підібрали потрібні матеріали для гідроізоляції покрівлі, Вам не загрожує відвологлий і передчасно втратив всіх своїх позитивних якостей утеплювач. Цвіль, грибок і неприємний запах вогкості покине Ваш будинок, якщо Ви зробите гідроізоляцію фундаменту своїми руками. Грунтові води не будуть Вас турбувати, якщо Ви зважитеся виконати гідроізоляцію підлоги в квартирі перед облаштуванням систем підлогових покриттів . Одним словом, не життя, а казка!

Але що робити, якщо гідроізоляції у Вас не було взагалі, а будинок давно побудований? У цьому-то і краса обмазувальної гідроізоляції Церезіт: можна виконати гідроізоляцію підвалу зсередини в вже побудованому будинку.

Увага! Гідроізоляція ванної кімнати в дерев'яному будинку - реальний спосіб уникнути неприємного запаху сирості!

Але не тільки прекрасними матеріалами для гідроізоляції підлоги у ванній кімнаті відома компанія Ceresit - вона ще пропонує якісну декоративну штукатурку , А також штукатурки і шпаклівку для санації. Вони допоможуть створити всі умови для комфортного проживання та надати неоціненну допомогу при осушенні стін в старих будівлях.

Гідроізоляція + санація = карколомний результат!

Комплексне застосування гідроізоляції і санації дасть карколомний результат Комплексне застосування гідроізоляції і санації дасть карколомний результат.

Найпопулярніші - це санирующие штукатурки, які найчастіше представлені на ринку у вигляді сухих сумішей.

До складу таких матеріалів входить цементне сполучна, модифікатори і полімерні еластіфікатори.

Сануючі штукатурки здатні осушити цегляні кладки і усунути висоли: після їх нанесення відбувається розщеплення солей і випаровування вологи.

Якщо Вас зацікавили санирующие штукатурки, є привід вибрати з асортименту Церезіт - гидрофобную сануючу штукатурку CR 62 WTA або гідрофільну сануючу штукатурку CR 61 WTA.


Яку гідроізоляцію Ceresit радять професіонали?

  • Полімерна гідроізоляція. Це пластичні суміші, до складу яких входять акрилові, поліуретанові або епоксидні смоли, добавки, наповнювач і еластіфікатори. Потрібна полімерна гідроізоляція? Придивіться до епоксидної грунтовки CE 50 і еластичною гідроізоляційної мастики Ceresit CL 51 з асортименту Церезіт.

  • Полімерцементні гідроізоляція. Гідроізоляція на цементній основі Церезіт є суміші з цементу і піску з додаванням полімерів, які покращують рухливість готової суміші, її стійкість до вологи і морозостійкість. Мікроволокна в складі обмазувальної гідроізоляції для фундаменту служать для її армування і поліпшення міцності. Потрібна полимерцементная обмазочная гідроізоляція Ceresit? Вибирайте цементну гідроізоляцію Ceresit CR 65, відому своєю якістю, і не забудьте про спеціальних матеріалах Церезіт - вони теж можуть Вам знадобитися!
  • Бітумно-полімерна гідроізоляція. На будівельному ринку цей вид представлений бітумно-полімерними емульсіями і мастиками. Емульсії - це бітумні розчини з мінеральними емульгаторами і додаванням синтетичного латексу. Бітумна мастика для гідроізоляції покрівлі і бітумна мастика для гідроізоляції фундаменту, ціна якої у нас максимально знижена, це бітумні склади, по консистенції нагадують пасту, модифіковані добавками, каучуками, наповнювачами та полімерами. Така гідроізоляція має багато переваг. Наприклад, еластична гідроізоляція Ceresit CL 51 відома своєю відмінною стійкістю до вологи, міцністю і довговічністю.

Краща суха гідроізоляція Церезіт, ціни на яку фантастично вигідні для кожного, є у нас! Поспішайте купити проникаючу гідроізоляцію для бетону і матеріали для санації вже сьогодні!

Замовити Ceresit

Чому без гідроізоляції Вам не обійтися?
Яку гідроізоляцію Ceresit радять професіонали?
Чи хочете Ви жити без води?
Але не тієї, яка входить в щоденний раціон кожної людини, а тієї, яка підтоплює фундамент нового будинку і завдає на стіни довготривалий візерунок з цвілі?
Чому без гідроізоляції Вам не обійтися?
Але що робити, якщо гідроізоляції у Вас не було взагалі, а будинок давно побудований?
Яку гідроізоляцію Ceresit радять професіонали?
Потрібна полімерна гідроізоляція?
Потрібна полимерцементная обмазочная гідроізоляція Ceresit?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама