Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція колодязя (з ж / б кілець)

  1. Будь-Колодязь на заміській ділянці рано чи пізно потребує захисту від впливу як зовнішнього середовища...
  2. Розглянемо послідовність робіт при ремонті «Зсередини».
  3. 2 ЕТАП. Підготовка поверхні.
  4. 3 ЕТАП. Нанесення гідроізоляційного матеріалу.
  5. 1. Проникаюча гідроізоляція з бронюють ефектом!
  6. Плюси проникаючої гідроізоляції з бронюють ефектом:
  7. Мінуси проникаючої гідроізоляції з бронюють ефектом:
  8. 2. Жорстка обмазочная гідроізоляція.
  9. Плюси жорсткої обмазувальної гідроізоляції:
  10. Мінуси жорсткої обмазувальної гідроізоляції:
  11. 3. Шовна гідроізоляція.
  12. Купити гідроізоляцію "KEMA"

Будь-Колодязь на заміській ділянці рано чи пізно потребує захисту від впливу як зовнішнього середовища (грунтові та талі води), так і впливу на зовнішнє середовище (вміст самого колодязя).

Найкращим варіантом гідроізоляції колодязя, а так само більш зручним - це його гідроізоляція зовні, при монтажі, але ...... на практиці про гідроізоляції колодязя замислюються тоді, коли він уже закопаний і проблема з протікання очевидна! В цьому випадку, гідроізоляційні роботи виконуються зсередини, оскільки відкопати особливо глибокий колодязь практично не реально.

Будьте певні, звернувшись до нас за консультацією ваша гідроізоляція колодязя буде надійна і якісна.

Будьте певні,   звернувшись до нас   за консультацією ваша гідроізоляція колодязя буде надійна і якісна

Розглянемо послідовність робіт при ремонті «Зсередини».

1 ЕТАП. Стики і технологічні отвори.

Сучасні кільця колодязя мають зручну для стикування конструкцію гребінь-паз, що не дозволяє їм зміщуватися один щодо одного в горизонтальній площині, і гідроізоляція цих стиків (швів) прослужить довго. При виконанні гідроізоляційних робіт «зсередини» шви підлягають штрабленіе по всій довжині (оптимальний розмір штраби 25 х 25 або 30мм х 30мм) і зачеканіваются спеціальним «шовним», бистросхвативающегося складом, наприклад HIDROSTOP KIT . Якщо роботи проводяться зовні, то для герметизації швів можливе використання еластичною гідроізоляційної стрічки, наприклад ETTRILAT WBP . Стрічка просто вклеюється між шарами гідроізоляційного матеріалу як показано на малюнку. Технологічні отвори так само зачеканіваются шовним складом.

ВАЖЛИВО! Під час нанесення шовного матеріали неприпустимі навіть незначні протікання із зовнішнього боку. Якщо протікання або відверті течі є або з'явилися після виконання штраби то їх необхідно зупинити за допомогою гідропломба, наприклад HIDROZAT і тільки потім продовжити роботи. Активні течі небезпечні, оскільки вимивають хімічні компоненти не набрав міцність гідроізоляційного матеріалу і надалі протікання в цих місцях неминучі.

2 ЕТАП. Підготовка поверхні.

Необхідна ретельна механічна очистка від будь-яких забруднень до чистого бетону. Дана операція виконується за допомогою корщёток, насадок на дрилі, піскоструминних апаратів. Відколи й інші дефекти кілець можливо відремонтувати за допомогою ремонтного складу, наприклад BETONPROTEKT RT .

3 ЕТАП. Нанесення гідроізоляційного матеріалу.

При виконанні гідроізоляційних робіт колодязя з питною водою і зовні і зсередини найбільш ефективні полімер-цементні жорсткі обмазувальні склади, а так же склади проникаючої дії з бронюють ефектом. У нашому прикладі це HIDROSTOP 94 або HIDROSTOP PENETRAT . Матеріали наносяться за допомогою кисті макловиця (для роботи в обмеженому колодязі це найзручніше) або шпателя на попередньо зволожену поверхню. При використанні проникаючої гідроізоляції бронирующего типу HIDROSTOP PENETRAT поверхня повинна бути не просто змочена, а максимально насичена водою, тому що за допомогою води хімічно активні елементи гідроізоляції проникають в тіло бетону, активуючи зростання кристалів цементного каменю.

Гідроізоляція колодязя «Зовні» виконується за такою ж технологією як і зсередини, але з'являється можливість використовувати еластичну стрічку для герметизації шва, а так само спрощується сам процес проведення робіт.

ВАЖЛИВО! При наявності в сухому колодязі вводів комунікацій (труби) необхідно знати, що гідроізоляція місць вводів за допомогою матеріалів на цементній основі - гідропломба, ремонтних складів і т.п. дасть лише тимчасовий ефект. Дані вузли герметизуються за допомогою поліуретанових герметиків, при сухих підставах (наприклад RABBERFLEX PRO PU25 , RABBERFLEX PRO PU40 або ЕТТРІЛАТ PU25 або, при вологих підставах, спеціальних водорасшіряющіхся герметиків, наприклад REMMERS STOPAQ .

Детальніше про рекомендовані складах:

1. Проникаюча гідроізоляція з бронюють ефектом!

Дані склади має подвійну дію: бар'єрне (міцна, безшовна мембрана зовні) і капілярний, за рахунок глибоко проникають хімічних добавок утворює гідроізоляційний захисний шар в капілярах мінеральних підстав.

Плюси проникаючої гідроізоляції з бронюють ефектом:

Проникнення в структуру бетону для максимальної ефективності гідроізоляції (глибина кристалів від 5 -7 см); Проникнення в структуру бетону для максимальної ефективності гідроізоляції (глибина кристалів від 5 -7 см);

Міцний бронюють шар стійкий до агресивних середовищ; Міцний бронюють шар стійкий до агресивних середовищ;

Підвищення стійкості бетону до негативних температур; Підвищення стійкості бетону до негативних температур;

Збільшення тривалості терміну експлуатації; Збільшення тривалості терміну експлуатації;

Висушування бетону не потрібно Висушування бетону не потрібно! Чим більше вологий бетон, тим глибше проникає в бетон і краще відбувається кристалізації;

Не вимагає використання дорогого устаткування; Не вимагає використання дорогого устаткування;

Простота при нанесенні; Простота при нанесенні;

екологічність; екологічність;

Мінуси проникаючої гідроізоляції з бронюють ефектом:

Проникаючої гідроізоляцією можна обробляти бетонні та залізобетонні деформуються поверхні на основі цементів марки не нижче М150 Проникаючої гідроізоляцією можна обробляти бетонні та залізобетонні деформуються поверхні на основі цементів марки не нижче М150. На камені або цеглі гідроізоляція не працює! У цьому випадку рекомендуємо скористатися обмазувальної гідроізоляцією.

Складніша щодо звичайного обмазувального матеріалу підготовка поверхні Складніша щодо звичайного обмазувального матеріалу підготовка поверхні. Рекомендуємо звернеться до нас за безкоштовною консультацією!

Більш висока вартість, щодо звичайного обмазувального матеріалу Більш висока вартість, щодо звичайного обмазувального матеріалу

2. Жорстка обмазочная гідроізоляція.

Дані склади призначені для внутрішньої і зовнішньої вертикальної і горизонтальної гідроізоляції недеформованих бетонних, цегляних, оштукатурених поверхонь.

Плюси жорсткої обмазувальної гідроізоляції:

Безшовна, проста в нанесенні мембрана Безшовна, проста в нанесенні мембрана.

Висока ефективність як при позитивному, так і при негативному тиску води Висока ефективність як при позитивному, так і при негативному тиску води.

Застосовується по будь-яким мінеральних матеріалів (бетон, цегла, газобетон і ін Застосовується по будь-яким мінеральних матеріалів (бетон, цегла, газобетон і ін.)

Стійкість до негативних температур; Стійкість до негативних температур;

Не вимагає використання дорогого устаткування; Не вимагає використання дорогого устаткування;

Невисока вартість матеріалу; Невисока вартість матеріалу;

Екологічність Екологічність.

Мінуси жорсткої обмазувальної гідроізоляції:

Відсутність захисту тіла бетону Відсутність захисту тіла бетону.

Чи не призначена для деформуються поверхонь Чи не призначена для деформуються поверхонь.

3. Шовна гідроізоляція.

Це що швидко гідроізоляційні розчини (час схоплювання приблизно 20-30 хв) без вмісту хлоридів, для герметизації швів і сегрегаційний гнізд в бетоні, можуть схоплюватися під водою.

Вологий клімат Санкт-Петербурга робить необхідним умова якісної гідроізоляції, ми маємо великий досвід і запевняємо вас, що купивши матеріали у неспеціалізованого магазину, в результаті ви витратите велику суму ніж могли б витратити спочатку.

Купити гідроізоляцію "KEMA"

Купити гідроізоляцію KEMA

Поділитися:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама