Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція «Мапей»

Універсальні гідроізоляційні матеріали «Мапей», завдяки своїй різноманітності, використовуються для проведення великого числа робіт. Серед виробленої компанією продукції силіконові грунтовки, бітум-полімерні мастики, і багато іншого.

зміст:

Гідроізоляція будівель - дуже важливе завдання, від успішного захисту матеріалів залежить довговічність і комфорт при експлуатації будівель, а також економічна складова, адже в будівельні матеріали вкладені чималі кошти, і необхідний розумний і цільовий підхід для збереження будівлі максимально довго.

Гідроізоляція будівель - дуже важливе завдання, від успішного захисту матеріалів залежить довговічність і комфорт при експлуатації будівель, а також економічна складова, адже в будівельні матеріали вкладені чималі кошти, і необхідний розумний і цільовий підхід для збереження будівлі максимально довго

Фото: Акрилова гідроізоляція «Мапей»

Виробник будівельної хімічної продукції «MAPEI» з Італії пропонує великий асортимент матеріалів для якісної гідроізоляції різних ділянок при будівництві або ремонті будівель. Компанія зосередила свої зусилля на випуску найсучасніших розробок в області допоміжних будівельних матеріалів, тому кошти, представлені цим виробником, настільки ефективні.

В асортименті представлені засоби, сумісні з різними матеріалами. Наприклад, є універсальна гідроізоляція Мапей. Це готовий до нанесення складу Мапегум ВПС, який реалізується в пластикових відрах. Є склад, на який можна відразу після застосування укладати плитку, він називається Пластімул, це бітумна полімерна мастика, що сприяє прилягання облицювання і водонепроникності. Застосовують її при гідроізоляції стін у ванній кімнаті для створення надійного захисту від вологи, також для проведення робіт по гідроізоляції стелі в квартирі.

Відео: Мапей гідроізоляція душових куточків і душ кабін в будівельному виконанні

Силіконова грунтовка Праймер С - це водонепроникна просочення поверхонь, наприклад, панелей з дерева в місцях скупчення вологи, можна використовувати її для підготовки матеріалу до наступної декорації, якщо технологія вимагає повністю висушеної поверхні.

Лампосілекс - засіб з унікальними можливостями, його застосовують для усунення або запобігання течі в басейнах, в приміщеннях, що знаходяться під тиском, наприклад в тунелях метро або підземках. Переваги - швидке висихання і водоізоляція.

Мапебенд - прогумована поліефірна стрічка для ремонту ванних кімнат, підвалів, балконів, словом, місць, куди просочується вода. Матеріал еластичний і герметичний. Може застосовуватися під декоративну укладання плитки або каменю як зовні, так і всередині приміщення.

Гідростоп - еластичний профіль для зміцнення з'єднань. Ефективний при низьких і високих температурах і в будь-якому складі водних розчинів, наприклад, в морській воді або в стічних каналізаційних водах.

Гідроізоляції «Mapelastic» і «Mapelastic Smart», які в складі мають цемент і є еластичними за структурою, застосовуються для внутрішніх і зовнішніх захисних обробок басейнів. Гідроізоляція може застосовуватися для будь-яких резервуарів з водою: технічного призначення або ж призначені для питної води. Пастоподібна гідроізоляція «Mapegum WPS» розроблена для внутрішніх приміщень, її можна наносити на гіпсокартон. Зовнішню ізоляцію по бетону рекомендується робити з використанням однокомпонентного складу під назвою «Idrosilex Pronto».

Засоби з вмістом епоксидної смоли марок «Біблок», «Триблок» призначені для роботи з вологими поверхнями. Матеріал «Mapegum EPX» - надійний захист від вологи, стійка до впливу кислот, такий склад застосовують на харчових виробництвах. Кошти на основі бітуму з назвами «Isamite» і «Plastimul» допоможуть захистити конструкції, вкопують у грунт, від руйнівного впливу землі і вологи.

Відео: Mapelastic - професійна двокомпонентна гідроізоляція від MAPEI

Гідроізоляція Мапей «Antipluviol S» захищає поверхню будівлі від надходження вологи з вулиці, яка може привести до неминучих руйнувань, також склад припиняє вихід солей на поверхню: сіль не виходить назовні, але при цьому виходить волога.

«Antipluviol» - засіб на силіконовій основі, його наносять на поверхню або вводять як ін'єкції.

Склад «Elastocolor» представлено в широкій колірній гамі, використовується як фасадна фарба з захисними гидроїзолірующимі властивостями.

Склади «Silexcolor» і «Silancolor» - завершальні покриття з водовідштовхувальним ефектом, що дозволяють дихати матеріалу, на який їх завдали. Відтінки і фактура цих коштів можуть бути підібрані так, щоб підтримувати загальний стиль будівлі.

«Mapecoat» - захисний склад, що оберігає від кислотних впливів, стане в нагоді в хімічній промисловості.

«Duresil EB» - засіб захисту металу від впливу агресивних компонентів в грунті і від корозії.

«MapesilAC» - силіконовий герметизирующий наповнювач, представлений в 26 відтінках і має захисний компонент проти плісняви.

Акриловий герметик «MapeflexAC4» застосовується для зміцнення стиків між рухомими конструкціями в будівництві.

«Mapeflex» PU21; PU30; PB25; PB27 - поліуретанові герметики, що застосовуються для закладення вертикальних і горизонтальних швів в бетонних конструкціях, їх перевага в стійкості до нафтопродуктів.

Особливості продукту

Компонент А Компонент В Консистенція порошок рідина Колір сірий білий Щільність (г / см3) 1,4 1,1 Вміст твердої речовини,% 100 50 Зберігання 12 місяців в оригінальній невідкритої упаковці 24 місяці в оригінальній невідкритої упаковці Клас ризику згідно EЕC 88 / 379 немає немає Дані щодо застосування (при + 23 ° С і відносній вологості 50%) Колір суміші сірий Консистенція суміші пластична, що укладається кельмою Пропорція суміші 3 (компонент А): 1 (компонент В) Щільність суміші (г / см3) 1,7 життєздатність суміші 60 хвилин Інтервал температур завдано ия від + 8 ° C до + 35 ° C Остаточні результати -через 28 днів при + 23 ° С і відносній вологості 50% 1,1-через 7 днів при + 23 ° С і відносній вологості 50% + 21 день у воді 0 , 6 Розтягування DIN 53504 (змінений): через 28 днів при + 23 ° С і відносній вологості 50% 18 Гидрозащита DIN +1048 (вим. 1-3 атм. протягом 7 днів): через 28 днів при + 23 ° С і відносній вологості 50% гидрозащита Стягування тріщин: -через 28 днів при + 23 ° С і відносній вологості 50% до 1-1,2 мм вширину -через 7 днів при + 23 ° С і відносній вологості 50% + 21 день у воді ширина 0 , 8 мм -через 7 днів при + 23 ° С і відносної ой вологості 50% + 18 місяців у воді ширина 0,6 мм

Зразкова витрата:

  • 1,7 кг / м.кв. на кожен мм товщини за умови нанесення шпателем
  • 2,2 кг / м.кв. на кожній мм товщини за умови використання компресора

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама