Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція підлоги своїми руками

Будівництвом будинків займалися ще в давні часи. Особливу увагу і в той час, і зараз приділялася її гідроізоляції. Даний етап зведення потребує особливої ​​уваги, так як в лазні, та й в інших приміщеннях постійно високий відсоток вологості. Будівництвом будинків займалися ще в давні часи

Гідроізоляція розподілена на два типи:

- Обмазочная (окрасочная), іншими словами - використовуються барвники для бетону.

Фарбувальна ізоляція наноситься на фундамент, а також зовнішню і зовнішню сторони стін. Для цього використовується бітумна мастика, до якої додається тальк або ж вапно. Наносяться ці матеріали за допомогою валика або пензлика.

- Обклеювальна.

Щоб здійснити обклеювальну гідроізоляцію підлоги, використовуються матеріали, згорнуті в рулони. З їх допомогою оклеивается зовнішня частина фундаменту, а також цоколь. Вона дозволяє убезпечити стіни і основу фундаменту від впливу вологи, пара.

Перш ніж приступити до виконання гідроізоляції, необхідно провести підготовку стін, підлоги і перекриттів:

- Очистити від пилу, бруду, сміття.
- порівнялися поверхню.

Обклеювальна і обмазочна гідроізоляція будь-яких поверхонь в лазні виконується за допомогою спеціалізованої мастики, основою для якої виступає асфальт. Крім цього, в складі також присутній портландцемент. Він грає роль наповнювача. Для ізоляції підлоги найкраще використовувати ті матеріали, які не схильні до гниття, наприклад, стеклорубероид. Якщо використовувати штукатурку, то буде потрібно додаткове армування, особливо в тих місцях, які прилягають до інших елементів. Обов'язково необхідно використовувати барвники для бетону.

Під час гідроізоляції лазні в обов'язковому порядку потрібно:

1. Виконати додаткове ущільнення швів для того, щоб в них не потрапляв сміття, а також для забезпечення максимальної герметичності. Крім цього обов'язково необхідно стежити за тим, щоб шви були еластичними і володіли декоративністю.

2. Обов'язково обладнується стік. При цьому монтувати його необхідно таким чином, щоб переміщення по лазні не погіршувався. Розташовувати його потрібно під певним кутом. Для зведення зливу використовуються тільки вологостійкі матеріали, здатні витримати високі температури.

Крім гідроізоляції стін і підлоги, особливу увагу варто приділити захисту покрівлі від вологи. Оптимальним варіантом у цьому випадку став бітумно-полімерний композиційний матеріал, оскільки він не тільки перешкоджає утворенню конденсату і цвілі, але і перешкоджає загорянню. Наноситься він за допомогою валика на всю покрівельну поверхню.

Наноситься він за допомогою валика на всю покрівельну поверхню

Геосітки використовуються для зміцнення асфальтного багатошарового покриття і зміцнення його гравійного підстави. вартість геосітки можна дізнатися на сайті resano.ru. Досвідчені дорожні професіонали люблять відразу придбати дорожню геосітка під асфальт, ніж після підвищувати витрати на покупку додаткових криють і заповнюють матеріалів, а в перебігу певного часу - і на вторинний дорожній ремонт.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама