Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція плоскої покрівлі Техноніколь


Всі матеріали, використовувані для гідроізоляції покрівлі дуже грубо можна розділити на дві групи: якісні та неякісні. Незважаючи на таку очевидну класифікацію, багато фахівців часто грішать придбанням неякісних матеріалів.

Радимо для початку ознайомитися з цією статтею: Плоска покрівля Техноніколь , Яка розташована на нашому сайті за посиланням , Тоді будете краще орієнтуватися в даній темі.

Щоб в черговий раз не повестися на поводу у недосвідченого продавця, необхідно знати, якими ключовими характеристиками має володіти якісне гідроізоляційне покриття.


Гідроізоляція плоскої покрівлі Техноніколь є багатошаровою конструкцією, завдяки якій і вдається досягати очікуваного ефекту.

Підставою для двох нижніх шарів (шар, що самоклеїться та зберігає адгезійні властивості покриття) є надійне кріплення матеріалу до покрівлі.

Для фізичної міцності в конструкції використовується поліефірна основа, яка не схильна до гниття.

Завершальними елементами даного «пирога» є безпосередньо гідроізолірующій шар і посипання. Особливу увагу слід приділяти розміром посипання - частинки не повинні бути занадто дрібними.

Для зручності транспортування і монтажу матеріал сформований в рулони.

Для того щоб гідроізоляція для плоскої покрівлі Техноніколь могла монтуватися людьми, які не мають спеціальної освіти, весь процес прийнято ділити на три простих етапи:

  1. Перший етап полягає в створенні невеликого ухилу (для уникнення застою води) і очищення покрівлі від бруду і сміття.
  2. На другому етапі покрівля покривається бітумним праймером, на який і кріпиться матеріал.
  3. Найвідповідальнішим є третій етап - безпосередня укладання гідроізоляції.

Для того, щоб уникнути попадання вологи в щілини, виробниками рекомендується робити нахлести близько 10 см на бічних і поперечних стиках.

Найбільш поширеною проблемою, з якою доводиться стикатися домовласникам, є протікання даху, а якщо бути точніше - покрівлі.

Особливо відомий цей неприємний момент в регіонах, де сильні дощі змінюються мінусовою температурою.

Для того, щоб в майбутньому уникнути багатогодинного проведення часу на даху в пошуках місця протікання, необхідно вибирати якісний матеріал і монтувати його відповідно до прикладеної інструкцією.

Зверніть увагу!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама