Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція стін будинку поліуретанової мастикою в Оренбурзі

  1. Де в будинку потрібна гідроізоляція?
  2. Матеріали для гідроізоляції будинку
  3. рулони
  4. проникаюча гідроізоляція
  5. Мембрани і плівки
  6. Гідроізоляція стін: загальні поняття
  7. рідкі мембрани
  8. бітумні мастики
  9. полімерні склади
  10. Поліуретанова мастика, як матеріал для гідроізоляції стін будинку
  11. Гідроізоляція стін будинку запобіжить руйнування фундаменту!
  12. Вартість робіт з гідроізоляції

Гідроізоляція будинку - цілий комплекс заходів, спрямованих на захист від проникнення води. Будь-яке сучасне будова має бути захищене від руйнівної дії вологи з усіх боків і поверхонь. Це означає, що до питання ізоляції будинку слід підходити вкрай відповідально, необхідно повною мірою дотриматися техніко-екологічні вимоги.

Гідроізоляція будинку має на увазі використання різних матеріалів (таблиця №1), які в тих чи інших умовах будуть максимально ефективні. До них належать такі:

  • обмазочная гідроізоляція;
  • оклеечная;
  • мастики;
  • окрасочная;
  • просочувальна.

Крім цього в процесі гідроізоляції будинку іноді застосовуються супердифузійні мембрани. Кожен перерахований матеріал має свої плюси і мінуси, і застосовується в залежності від умов середовища. Перераховані гідроізоляційні матеріали володіють високим ступенем водонепроникності, а це якість найцінніше при захисті будови від вологи.

Гідроізоляція будинку (типи матеріалів)

Органічні рулонні мембрани

Органічні обмазувальні матеріали

Мінеральні бентонітові глини

Мінеральні цементні склади

Бітумно-полімерні мембрани;

Полімерні мембрани.

Мастики.

Мати бентонітові.

Проникаюча гідроізоляція;

штукатурна

гідроізоляція;

Обмазувальна гідроізоляція.

Таблиця №1

Де в будинку потрібна гідроізоляція?

Гідроізоляція будинку необхідна в наступних місцях: Гідроізоляція будинку необхідна в наступних місцях:

  • вертикальні поверхні підвального приміщення;
  • фундамент;
  • зовнішні стіни будинку;
  • дах;
  • стіни і підлогу в приміщеннях з підвищеною вологістю.

Всі перераховані місця повинні бути так чи інакше захищені від згубного впливу вологи, при нестачі фінансових можливостей можна вдатися до більш дешевих матеріалів, але ні в якому разі не можна опустити дану процедуру. Навіть якщо при будівництві будівлі ви не приділили цьому питанню належну увагу, ви завжди можете зробити це у зручний час після завершення робіт, сучасні матеріали дозволяють проводити комплекс захисних заходів, як на етапі будівництва будинку, так і після.

Матеріали для гідроізоляції будинку

обмазувальні склади

Найбільш невибагливими матеріалами з цієї серії є так звані мастики на бітумній основі. Вони мають гарну адгезію, можуть проникати в будь-які відкриті пори. Застосовуються в більшості випадків для обробки блоків, бетону, дерева і цегли. У складі можуть бути використані різні полімери, які збагачують властивості матеріалу. Якщо порівнювати обмазувальні склади з просоченнями, то вони не можуть проникати так глибоко всередину основи, тому захист активна тільки на поверхні. Крім цього якщо шар такої гідроізоляції порушиться, разом з цим порушиться і її ефективність. При виникненні подібних ситуацій необхідно вдруге обробити уражену поверхню якомога швидше.

Крім мастик на бітумній основі до обмазувальних складам можуть ставитися готові суміші на основі мінеральних в'яжучих. Однак в сучасний час такі склади все ж відносять в окрему класифікацію, оскільки вони хоч і наносяться на поверхню, але в подальшому утворилися в результаті гідратації кристали проникають глибоко всередину підстави.

рулони

Такий варіант гідроізоляційних матеріалів застосовується при захисті зовнішньої сторони фундаменту, стін цоколя та покрівлі. Структура складається з наступних компонентів:

  • бітум (або бітумна суміш з полімерами);
  • полотно зі скловолокна або поліефірного матеріалу;
  • мінеральний заповнювач (або пісок);
  • плівка від забруднень.

Рулонний гідроізоляція може переносити великі навантаження, вона довговічна і досить міцна. Якщо підкладка складається з скловолокна, то такий матеріал можна використовувати для фундаментів. Якщо підкладка складається з поліефірної тканини, то матеріал придатний для покрівлі з плоским або мало скатних профілем. До найбільшому недоліку можна віднести складність використання на вертикальних підставах. Істотно скорочують сферу застосування і значну вагу, ламкість матеріалу.

проникаюча гідроізоляція

Принцип дії таких складів заснований на утворенні кристалів, як ми згадували про це вище. Цей вид композитів може проводитися як в рідкій формі, так і у вигляді порошку, який необхідно змішати з рідиною. Деякі подібні матеріали можуть застосовуватися тільки для бетону і цегли, а деякі тільки для дерева. Якщо говорити про недоліки, то подібні склади мають неконтрольований ріст кристалів, які можуть частково зруйнувати поверхню. Зважаючи на це такий варіант гідроізоляції не застосовується для бетонів низької міцності.

Мембрани і плівки

Така гідроізоляція застосовується в процесі пристрою зовнішньої і внутрішньої теплоізоляції, а також при організації покрівельних робіт. Мембрани і плівки не тільки сприяють природному виведенню вологи з повітряного середовища приміщення, а й здатні захистити утеплювач від перезволоження. На сьогоднішній день на ринку представлено величезне різноманіття варіантів цього типу гідроізоляції, всі вони можуть мати додаткові властивості. На правах проміжного підсумку додамо, що при виборі того чи іншого матеріалу необхідно радитися з професіоналами, при проведенні робіт ні в якому разі не можна нехтувати рекомендаціями виробника, які він вказує на упаковці продукту.

Ми розглянули питання гідроізоляції будинку в загальних рисах, далі докладніше розповімо про гідроізоляції стін.

Гідроізоляція стін: загальні поняття

Гідроізоляція стін - це комплекс робіт, спрямованих на захист вертикальних поверхонь від руйнівної дії вологи.

Орієнтація: гідроізоляція стін будинку може бути як зовнішньої, внутрішньої, так і вертикальної, горизонтальної.

Завдання гідроізоляції стін: запобігання проникнення вологи в будь-якому її вигляді в конструкцію і крізь неї.

Наслідки при невиконанні робіт з гідроізоляції: поверхні можуть з часом зволожується, що призводить до зниження не тільки теплоізоляційних властивостей, але і міцності. Подібні дії негативно позначаться на стійкості до перепадів температур, корозії та ін. Відсутність гідроізоляції стін будинку і інших конструкцій може привести до їх серйозного руйнування.

На малюнку №2 ви бачите схему механізму водопоглинання вертикальними поверхнями (стінами). Під цифрою 1 показана вода атмосферних опадів. Під цифрою 2 грунтова вода. Під цифрою 3 капілярна вода. Під цифрою 4 конденсація капілярної вологи з ґрунту. Під цифрою 5 зображено поглинання парів з кімнати. Під цифрою 6 - конденсація парів.

Прийнято виділяти три основні групи гідроізоляції стін:

  1. рулонний (наплавляється, оклеечная);
  2. рідкого нанесення (окрасочная (обмазочна), яка проникає, Напилювана, просочувальна і ін.);
  3. вмонтовується.

Далі ми будемо говорити саме про фарбувальної (обмазувальної) гідроізоляції, розглянемо і поліуретанову мастику, як один з популярних матеріалів для гідроізоляції стін будинку.

Фарбувально-обмазочная гідроізоляція для стін може пропонуватися у вигляді наступних продуктів:

  • мастики на бітумній основі;
  • рідкі мембрани;
  • полімерні склади забарвлень;
  • склади на цементно-скляної основі.

рідкі мембрани

Являють собою готові склади, в їх основі можуть міститися полімерні речовини, розчинники, штучний каучук і еластифікуючу матеріали. Суміші підходять для багатьох типів стін, вони мають гарну адгезію, еластичні, поверхня після нанесення стає безшовної. Наноситься в кілька шарів.

бітумні мастики

Мають гарну еластичністю і адгезією, застосовуються для гідроізоляції всередині приміщення. Бітумно-полімерні склади можуть використовуватися і для робіт з фундаментом. Створені на основі модифікованого бітуму з різними полімерними добавками. «Гумові» склади збагачені гумовою крихтою і синтетичним каучуком. Для того щоб склад був більш пластичним і стійким, в нього можуть бути додані різні пластифікатори. Зауважимо, що додавання до складу вищеописаних мастик мікрофібри і армуючої основи допоможе ще більше поліпшити характеристики міцності і не допустити утворення мікротріщин. Також відзначимо, що такі мастики наносяться в декілька шарів, технологія робіт строго регламентована технологічними картами.

полімерні склади

Являють собою лакофарбові склади і фарби з епоксидами і синтетичним каучуком. Також до цієї категорії складів відносяться поліуретанові і перхлорвінілові суміші. Лаки стійкі до хімічних речовин, мають хорошу зчепленням з основою, однак вони досить крихкі через що їх склади збагачуються різними добавками. Склади з каучуковими полімерами досить розтяжним і пластичні, володіють стійкістю до кислот і лугів, проте їх слабке місце - органічні розчинники і жири. Використовують такі суміші на тих конструкціях, які схильні до утворення тріщин.

Поліуретанові склади мають гарну адгезію, вони еластичні, міцні і стійкі до хім.веществам і навіть солоній воді (морської). Їх застосування в приватному будівництві обмежена, в першу чергу призначені для промислового використання. Наносяться такі склади також в кілька шарів.

Для того щоб захистити стіни і підлога приміщень від вологи, використовують полімерну мастику, яка перешкоджає просочуванню води Для того щоб захистити стіни і підлога приміщень від вологи, використовують полімерну мастику, яка перешкоджає просочуванню води. При цьому не виникає ніяких шкідливих випарів або специфічного запаху, характерного для деяких матеріалів.

При гідроізоляції будинку не варто забувати і про гідроізоляцію стін верхнього шару фундаменту, щоб повністю виключити взаємодію бетону з навколишнім середовищем. Для цього якнайкраще підійде поліуретанова мастика. З її допомогою здійснити якісну зовнішню гідроізоляцію стін не складе великих труднощів.

Замовте утеплення будинку прямо зараз за номером +7 (912) 846-48-58

Поліуретанова мастика, як матеріал для гідроізоляції стін будинку

Використання поліуретанової мастики передбачає якісну і одночасно універсальну гідроізоляцію, яка призначена для так званого холодного напилення. Цей матеріал буває як однокомпонентні, так і двокомпонентним.

До першого виду належить спеціальна мастика на водній основі, яка є абсолютно водонепроникною (до її складу входять синтетичні смоли і всілякі пластифікатори). Другий вид - змінена емульсія з додаванням полімерів (також має водну основу). І перший, і другий види поліуретанової мастікіпріменяются для здійснення гідроізоляції не тільки фундаментів , А й покрівлі , штучних водойм , Декоративних ставків, басейнів . Одним словом, вони підходять для гідроізоляції майже всіх будівельних об'єктів.

Гідроізоляція стін будинку запобіжить руйнування фундаменту!

Поліуретанова мастика проста і зручна у використанні. Цей матеріал володіє граничною міцністю, довговічністю, стійкістю до температурних перепадів.

По закінченню всього 10 секунд поліуретанова мастікацементіруется, і її неможливо змити водою. Однак остаточна полімеризація досягається через тиждень (в деяких випадках на це необхідно 5 діб).

Для того щоб захистити стіни і підлога приміщень і створити гідроізоляційний шар, використовують полімерну мастику, яка перешкоджає просочуванню води. При цьому не виникає ніяких шкідливих випарів або специфічного запаху, характерного для деяких матеріалів.

Ми займаємося гідроізоляцією і утепленням споруд різного призначення. Вже більше 15-ти років успішно застосовуємо кращий досвід в цій галузі, використовуємо сучасні та інноваційні матеріали і технології. Ми постійно вдосконалюємось і набуваємо нові знання, вміння і навички. Вирішуємо найскладніші завдання.

Своїм клієнтам ми пропонуємо дійсно оптимальні рішення, гідроізоляція від «Строй Стандарт Полімер» - якісна і довговічна. Її не потрібно міняти і оновлювати протягом тривалого часу.

Вартість робіт з гідроізоляції

Гідроізоляція фундаменту Від 500 рублів за квадратний метр гідроізоляція даху Від 1000 рублів за квадратний метр гідроізоляція стін будинку Від 500 рублів за квадратний метр

Для того щоб отримати додаткову інформацію про послугу, зателефонуйте нам по телефону +7 (912) 846 48 58 або залиште заявку на зворотний дзвінок через форму на сайті, фахівець компанії зв'яжеться з вами в оперативне час.

Також звертаємо вашу увагу на дію акцій і спеціальних пропозицій. Розмір знижки залежить від типу робіт і їх обсягу. Більше обсяг - більше знижка.

Ми знаходимося за адресою: м Оренбург, вулиця Чкалова, д.21.

Де в будинку потрібна гідроізоляція?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама